dochuu. Re: wieś ... 26.07.10, 21:09 nie sądze ,żeby wieś była śmierdząca i to żal tam mieszkać.mam ciocię na wsi i mieszkanie w takim małym miasteczku to fajna sprawa co do ludzi...niestety,z moich obserwacji większość lasek ze wsi to plastki....nie wszystkie ale niektóre chyba mają kompleks wsi tzn że chcą się upodobnić do mieszczuchów chodząc na solarę i się malując mocno....Nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Pepu 26.07.10, 21:13 Mało osób tak myśli. Plastiki z Warszawy? Chyba cię po*ebało, dziewczynko. Skoro ty obrażasz osoby mieszkające w mieście czemu my ciebie nie możemy obrażać? Ja sama mam rodzinę na wsi i nic nie miałam przeciwko dopóki ty się nie odezwałaś. Przyganiał kocioł garnkowi >.< Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: wieś ... 26.07.10, 21:18 ja lubie wies jest taka spokojna swierze powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
king312 wieś 28.07.10, 11:45 raczej nie, ale zdarzają się głupie komentarze mieszkam na wsi, ale do szkoły chodzę w mieście, niedawno się przeprowadziłam Odpowiedz Link Zgłoś
dulab. Ech. 28.07.10, 12:01 Wybacz, ale ja tak sądzę. Może u Ciebie jest inaczej, ale jak rodzice mówią mi, że jedziemy do babci, to mnie ch*j strzela. Cały czas krążą jakieś menele spod sklepu, a te dzieciaki... Szkoda gadać. Po prostu taki żywy stereotyp. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_love yyyyyyyyyy..?!?!!? 29.07.10, 11:29 no wiesz, ja sama mieszkam na wsi... i jeśli ktoś sądzi, że wieś jest zacofana.. no wiesz to wszystko co napisałaś, to są to totalni idioci polegający na zdaniu innych osób... niech sobie sami tak pomieszkają to zobaczą... jest tu wszystko... tylko mam ładniejsze widoki.. no bo wiesz właśnie sobie to piszę, a wystarczy, że skręcę głowę i widzę góry przez okno... i ŻAL MI tych, co polegają na idiotycznych stereotypach... Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet .(:. 29.07.10, 12:45 Tak to strasznie denerwujące. Ścieżki myślenia takich ludzi są dla mnie nie przeniknione. Trzeba mieć naprawdę małe pojęcie o prawdziwym życiu by bazować na stereotypach Odpowiedz Link Zgłoś
dulab. Czytaj i probój zrozumieć, zanim coś napiszesz. 29.07.10, 14:06 Przecież napisałam, że taka sytuacja jest akurat na tej wsi, o której piszę. Może nie wszędzie. Nie wiem, nie byłam w innej miejscowości tego typu, jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
epoh Re: wieś ... 29.07.10, 12:52 Cóż to , że ktoś mieszka na wsi nie oznacza , że jest gorszy od kogoś kto mieszka w mieście . Tak stereotypy są denerwujące . Ave Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: wieś ... 29.07.10, 13:00 za nic bym się nie wyprowadziła ze wsi do miasta . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: wieś ... 29.07.10, 13:01 Chyba niekórzy po prostu NIE WIEDZĄ co to wieś w naszych czasach.! ja mieszkam na wsi, są tu prawie same osiedla, żadnych kur, krów itp.! Odpowiedz Link Zgłoś
12miley12 Re: wieś ... 29.07.10, 13:07 ja mieszka na wsi i spotkałam się właśnie z takimi określeniami ale ja lubię moją wieś przynajmniej jest spokój wolę moją wieś niż jakie kol wiek miasto Odpowiedz Link Zgłoś
dream. pss .. 29.07.10, 13:50 sama mieszkam na wsi , z wiejskich zwierząt mam tylko kury i konie .. 15 minut jade do miasta, codziennie tam bywam i nie uważam , ani nikt mi nigdy nie mówił , że śmierdzę -.- przynajmniej nie duszę się spalinami kiedy tylko wyjdę na dwór, jest cisza i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: wsi spokojna wsi wesoła... 29.07.10, 19:44 Wiosko...ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: wieś ... 29.07.10, 19:53 Ci ludzie co wierzą w takie stereotypy są zacofani! xD Ja mieszkam w Warszawie, ale nie uważam, że na wsi ludzie są tacy jak opisałaś. W sumie to nikt kogo znam tak nie uważa (tak mi sie przynajmniej wydaje). Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: wieś ... 29.07.10, 20:02 no ludzie sa niesprawiedliwi mieszkaja w bloku uważjąc sie za nie wiadomo co ??? ale nie wszyscy ja np mieszkam w mieście ale tak nie myśle ale widzisz ty lubisz mieszkać na wsi ale ja lubie tam tylko jeżdzić np. na wakacje ludzie wszędzie są tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
aww Re: wieś ... 29.07.10, 20:10 mi tam nikt nie zarzuca że mieszkam na wsi bo ponad połowa ludzi których znam to ze wsi są a reszta mieszka w małych miasteczkach Odpowiedz Link Zgłoś
lili01614 Re: wieś ... 29.07.10, 20:10 Mieszkam na wsi i bardzo mi sie podoba nie mam wcale jakoś daleko do sklepu,koscioła czy szkoły.Na rowerku jakieś 5 min. a jak cos to mam autobus u nas na wsi nie ma świnek ani koni i nie śmierdzi za to mam własne podwórko mogę sie poopalać pokąpać w basenie i nie ma tak że zaraz mam sąsiada który zagląda mi na podwórko ja tam nie czuję się zacofana ludzie na wsi zyja tak jak ci w miećie tylko z wyjątkiem tego że my mamy podwórko a ludzie w mieście balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
demilovato777 Re: wieś ... 29.07.10, 20:16 Nie.! Moim zdaniem wszyscy ludzie powinni by traktowani na tym samym poziomie!! Ja mam kuzynkę, która mieszka na wsi - mają komputer telewizor i wszystkie inne żeczy, które ma rówinież człowiek mieszkający w mieście..! co prawda niekiedy problemy z zasięgiem czy czymś bywają ale wieś jest super!!! Może i nie ma tam galerii handlowych ale jest fajnie!!!!!!!! ja bardzo kocham konie a tam jest ich od groma także... no... Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Re: wieś ... 29.07.10, 20:18 ja bardzo chciałabym mieszkać na wsi i ogólnie nic do wsi nie mam tam na 100% jest o wiele lepiej niż w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: wieś ... 29.07.10, 20:26 nie wiem nie byłam jeszcze na wsi więc nie oceniam ale mieszkam w małym miasteczku dokładnie na takim osiedlu gdzie raz była mafia i odrazu wszyscy mówią że to jest zła dzielnica . stach wyjść na ulice po 20 jest to fakt ale chodzą takie grupy ale oni nic nie zrobią a wszyscy odrazu że to są jakeiś gangi i że zabiją ! i to mnie też strasznie denerwuje . Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: wieś ... 29.07.10, 20:34 ja mieszkam na wsi. no, może mało inteligentne osoby się znajdą*, ale ogólnie to jest nawet fajnie. nie mówiąc o tym, że zrobili fontannę <3 ale niestety jest bez wody :q i mają ją burzyć, ale to inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: wieś ... 29.07.10, 20:40 Ja akurat jestem typowym mieszczuchem xD Mieszkam blisko centrum Warszawy i cała moją rodzina mieszka w stolicy trochę z nich wyjechało za granicę... Ale mam też znajomych na wsi (mój wujek jeździ gdzieś tam czasem na wakacje i ja jadę z jego rodziną) i oczywiście widać różnice między mną, a nimi ale nic do nich nie mam Na wsi jest nawet fajnie bo można odpocząć od tego miejskiego hałasu Szczerze mówiąc marzy mi się taka chatka w środku lasu, z daleka od drogi Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: wieś ... 29.07.10, 20:46 moja przyjaciółka mieszka na wsi , której wgl nie ma na mapie . i co ? jest moją przyjaciółką , lepszą niż jakaś inna z miasta <3 Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: wieś ... 29.07.10, 20:50 Mieszkam w dużej wsi 3 km od miasta. Jest dobre połączenie autobusowe, jest klika marketów i mieszkam w dużym przestronnym domu.Wbrew pozorom mało kto hoduje zwierzęta. Sielskie anielski życie na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: wieś ... 29.07.10, 20:52 Nie...u nas raczej nie ma żadnego podziału na ludzi ze wsi i z miasta...bo u nas w szkole jest tak pół na pół.. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: wieś ... 29.07.10, 21:03 haha ,tak miasto bardziej śmierdzi od wsi. ;D same spaliny ,zanieczyszczenia etc. wiem bo mieszkam w dość dużym mieście może nie jak Wawa albo Krk ,ale Gliwicach jest to miasto dość duże. same centra handlowe etc... chciałabym mieszkać na wsi. ;l mieć domek ,a nie mieszkać w bloku gdzie sąsiadka mi sie cały czas rano drze. ;c japie.... Odpowiedz Link Zgłoś