• dochuu. Re: wieś ... 26.07.10, 21:09
      nie sądze ,żeby wieś była śmierdząca i to żal tam mieszkać.mam ciocię na wsi i
      mieszkanie w takim małym miasteczku to fajna sprawabig_grin
      co do ludzi...niestety,z moich obserwacji większość lasek ze wsi to
      plastki....nie wszystkie ale niektóre chyba mają kompleks wsi tzn że chcą się
      upodobnić do mieszczuchów chodząc na solarę i się malując mocno....Nie wszystkie.
    • natzal Pepu 26.07.10, 21:13
      Mało osób tak myśli. Plastiki z Warszawy? Chyba cię po*ebało, dziewczynko.
      Skoro ty obrażasz osoby mieszkające w mieście czemu my ciebie nie możemy obrażać?
      Ja sama mam rodzinę na wsi i nic nie miałam przeciwko dopóki ty się nie odezwałaś.
      Przyganiał kocioł garnkowi >.<
    • monik4 Re: wieś ... 26.07.10, 21:18
      ja lubie wies jest taka spokojna swierze powietrze
    • king312 wieś 28.07.10, 11:45
      raczej nie, ale zdarzają się głupie komentarzeindifferent
      mieszkam na wsi, ale do szkoły chodzę w mieście, niedawno się przeprowadziłamsmirk
    • dulab. Ech. 28.07.10, 12:01
      Wybacz, ale ja tak sądzę.
      Może u Ciebie jest inaczej, ale jak rodzice mówią mi, że jedziemy do babci, to
      mnie ch*j strzela.
      Cały czas krążą jakieś menele spod sklepu, a te dzieciaki... Szkoda gadać.
      Po prostu taki żywy stereotyp.
    • taylor_love yyyyyyyyyy..?!?!!? 29.07.10, 11:29
      no wiesz, ja sama mieszkam na wsi... i jeśli ktoś sądzi, że wieś jest zacofana..
      no wiesz to wszystko co napisałaś, to są to totalni idioci polegający na zdaniu
      innych osób...sciana
      niech sobie sami tak pomieszkają to zobaczą... jest tu wszystko... tylko mam
      ładniejsze widoki..winkwink no bo wiesz właśnie sobie to piszę, a wystarczy, że
      skręcę głowę i widzę góry przez okno...wink
      i ŻAL MI tych, co polegają na idiotycznych stereotypach...scianasciana
      • ultra_fiolet .(:. 29.07.10, 12:45
        Tak to strasznie denerwujące. Ścieżki myślenia takich ludzi są dla mnie nie
        przeniknione.

Trzeba mieć naprawdę małe pojęcie o prawdziwym życiu by bazować na stereotypach uncertain
      • dulab. Czytaj i probój zrozumieć, zanim coś napiszesz. 29.07.10, 14:06
        Przecież napisałam, że taka sytuacja jest akurat na tej wsi, o której piszę.
        Może nie wszędzie. Nie wiem, nie byłam w innej miejscowości tego typu, jasne?
    • kaajul dokładnie! 29.07.10, 12:42
      mnie to wkurza na maxxa!
    • epoh Re: wieś ... 29.07.10, 12:52
      Cóż to , że ktoś mieszka na wsi nie oznacza , że jest gorszy od kogoś kto
      mieszka w mieście . Tak stereotypy są denerwujące .
      Ave
      • sophie_ Re: wieś ... 29.07.10, 13:00
        za nic bym się nie wyprowadziła ze wsi do miasta . ; pp
    • pinkpink Re: wieś ... 29.07.10, 13:01
      Chyba niekórzy po prostu NIE WIEDZĄ co to wieś w naszych czasach.!
      ja mieszkam na wsi, są tu prawie same osiedla, żadnych kur, krów itp.!
    • 12miley12 Re: wieś ... 29.07.10, 13:07
      ja mieszka na wsi i spotkałam się właśnie z takimi określeniami ale ja lubię
      moją wieś przynajmniej jest spokój big_grin wolę moją wieś niż jakie kol wiek miasto
    • dream. pss .. 29.07.10, 13:50
      sama mieszkam na wsi , z wiejskich zwierząt mam tylko kury i konie .. 15
      minut jade do miasta, codziennie tam bywam i nie uważam , ani nikt mi nigdy nie
      mówił , że śmierdzę -.- przynajmniej nie duszę się spalinami kiedy tylko wyjdę
      na dwór, jest cisza i spokój. piwo
    • playtime Re: wsi spokojna wsi wesoła... 29.07.10, 19:44
      Wiosko...ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie
      ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie
      kto Cię stracił...
    • czekoladka Re: wieś ... 29.07.10, 19:53
      Ci ludzie co wierzą w takie stereotypy są zacofani! xD Ja mieszkam w Warszawie,
      ale nie uważam, że na wsi ludzie są tacy jak opisałaś. W sumie to nikt kogo znam
      tak nie uważa (tak mi sie przynajmniej wydaje). wink
    • anahi011 Re: wieś ... 29.07.10, 20:02
      no ludzie sa niesprawiedliwi mieszkaja w bloku uważjąc sie za nie wiadomo co ???
      ale nie wszyscy ja np mieszkam w mieście ale tak nie myśle ale widzisz ty lubisz
      mieszkać na wsi ale ja lubie tam tylko jeżdzić np. na wakacje wink
      ludzie wszędzie są tacy sami piwo
    • caroline13 Re: wieś ... 29.07.10, 20:07
      ja pochodze ze wsi..........
    • aww Re: wieś ... 29.07.10, 20:10
      mi tam nikt nie zarzuca że mieszkam na wsi bo ponad połowa ludzi których znam to ze wsi
      są a reszta mieszka w małych miasteczkachtongue_out
    • lili01614 Re: wieś ... 29.07.10, 20:10
      Mieszkam na wsi i bardzo mi sie podoba nie mam wcale jakoś daleko do
      sklepu,koscioła czy szkoły.Na rowerku jakieś 5 min. a jak cos to mam autobus u
      nas na wsi nie ma świnek ani koni i nie śmierdzi za to mam własne podwórko mogę
      sie poopalać pokąpać w basenie i nie ma tak że zaraz mam sąsiada który zagląda
      mi na podwórko ja tam nie czuję się zacofana ludzie na wsi zyja tak jak ci w
      miećie tylko z wyjątkiem tego że my mamy podwórko a ludzie w mieście balkon.
    • demilovato777 Re: wieś ... 29.07.10, 20:16
      Nie.! Moim zdaniem wszyscy ludzie powinni by traktowani na tym samym poziomie!! Ja
      mam kuzynkę, która mieszka na wsi - mają komputer telewizor i wszystkie inne żeczy,
      które ma rówinież człowiek mieszkający w mieście..! co prawda niekiedy problemy z
      zasięgiem czy czymś bywają ale wieś jest super!!! Może i nie ma tam galerii handlowych ale
      jest fajnie!!!!!!!! ja bardzo kocham konie a tam jest ich od groma także... no...
    • itsme9 Re: wieś ... 29.07.10, 20:18
      ja bardzo chciałabym mieszkać na wsi i ogólnie nic do wsi nie mam tam na 100%
      jest o wiele lepiej niż w mieście
    • mewusia Re: wieś ... 29.07.10, 20:26
      nie wiem nie byłam jeszcze na wsi więc nie oceniam
      ale mieszkam w małym miasteczku dokładnie na takim osiedlu gdzie raz była mafia i
      odrazu wszyscy mówią że to jest zła dzielnica . stach wyjść na ulice po 20
      jest to fakt ale chodzą takie grupy ale oni nic nie zrobią a wszyscy odrazu że to są jakeiś
      gangi i że zabiją !

i to mnie też strasznie denerwuje .
      • kazymuu Re: wieś ... 29.07.10, 20:34
        ja mieszkam na wsi. no, może mało inteligentne osoby się znajdą*, ale ogólnie to jest
        nawet fajnie. nie mówiąc o tym, że zrobili fontannę <3 ale niestety jest bez wody :q i mają
        ją burzyć, ale to inna historia.
    • renooo17 Re: wieś ... 29.07.10, 20:40
      Ja akurat jestem typowym mieszczuchem xD
      Mieszkam blisko centrum Warszawy i cała moją rodzina mieszka w stolicy smile trochę
      z nich wyjechało za granicę...
      Ale mam też znajomych na wsi (mój wujek jeździ gdzieś tam czasem na wakacje i ja
      jadę z jego rodziną) i oczywiście widać różnice między mną, a nimi ale nic do
      nich nie mam smile Na wsi jest nawet fajnie bo można odpocząć od tego miejskiego
      hałasu smile Szczerze mówiąc marzy mi się taka chatka w środku lasu, z daleka od
      drogi big_grin
    • caterina97 Re: wieś ... 29.07.10, 20:46
      moja przyjaciółka mieszka na wsi , której wgl nie ma na mapie . i co ? jest moją
      przyjaciółką , lepszą niż jakaś inna z miasta <3
    • princessm Re: wieś ... 29.07.10, 20:50
      Mieszkam w dużej wsi 3 km od miasta. Jest dobre połączenie autobusowe, jest klika marketów
      i mieszkam w dużym przestronnym domu.Wbrew pozorom mało kto hoduje zwierzęta.
      Sielskie anielski życie na wsismile
    • demi2917 Re: wieś ... 29.07.10, 20:52
      Nie...u nas raczej nie ma żadnego podziału na ludzi ze wsi i z miasta...bo u nas
      w szkole jest tak pół na pół..
    • seneka4 Re: wieś ... 29.07.10, 21:03
      haha ,tak miasto bardziej śmierdzi od wsi. ;D same spaliny ,zanieczyszczenia
      etc. wiem bo mieszkam w dość dużym mieście może nie jak Wawa albo Krk ,ale
      Gliwicach jest to miasto dość duże. same centra handlowe etc... chciałabym
      mieszkać na wsi. ;l mieć domek ,a nie mieszkać w bloku gdzie sąsiadka mi sie
      cały czas rano drze. ;c japie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka