27.06.10, 01:03
JAK NIE CHCESZ POMÓC TO NAWET NIE CZYTAJ!!
dobra mam problem, hm nazwijmy to ze sercowy!

mam chłopaka, jesteśmy razem już prawie 2 miesiące.
na początku zawsze jest fajnie i wgl. ale od pewnego czasu zaczął mnie
strasznie denerwować... jest o mnie strasznie zazdrosny, wg. niego nie
mogę gadać z innymi kolesiami bo jestem z nim. Dla ,mnie to jest chore!
wczoraj myślałam żeby z nim zerwać i zaraz potem dostałam esa " kocham cię
słońce"
Jestem ( a właściwie byłam) w III gim i jakiś czas temu około 3 tygodnie temu byli
u nas w sql tacy kolesie reklamujący swoją szkołe, jeden z nich bardzo mi sie
spodobał,
i dziś jak weszłam na gg dostałam wiadomość on nr nieznanego. Okazało się ze
to ten chłopak... szukał mnie przez 3 tygodnie i wkoncu znalazł, a ze nie mam
nk to się roche napracował. Noi ten koleś to całkowite przeciwieństwo mojego
chłopaka. Jest taki a raczej sprawia wrażenie takiego romantyka. odrazu mi
napisał czy nie przeszkadza mu ze do mnie pisze i takie tam. on jest starszy
idzie teraz do 3 technikum!

i własnie nie weim co rozic! bo ćoś mnie do tego chłopaka ciągnie... takie
nieodparte coś, taka chęć poznania go lepiej i wgl.
co byście zrobiły na moim miejscu? zerwałybyście z chłopakiem czy dalej
bylibyście z nim!?

pomożecie?

Obserwuj wątek
    • truskawkooowaa. Re: Ejj... 27.06.10, 10:23
      Ejj...poznaj go lepiej.wink

[spotkaj się z nim, porozmawiaj i jeśli reczywiście bd czuć się z nim dobrze, bd fajny,
      mądry i romantyczny,to co ci zaszkodzi spróbować ? może ten 2 zrozumie.]
      • paaaty. Re: Ejj... 27.06.10, 11:58
        poznaj go, przecież , to nie przestępstwo. jeśli poczujesz coś do niego, zerwiesz z
        chłopakiem. tyle .
    • balon123 Re: Ejj... 27.06.10, 10:24
      hmm... no może na początku byś pogadała ze swoim chłopakiem. możesz mu
      powiedzieć że to cię denerwuje że nie możesz gadać z innymi chłopakami. że ty mu
      nie zabraniasz gadać z innymi.
    • mejbelajn. Re: Ejj... 27.06.10, 10:54
      pogadaj z chłopakiem. no i oczywiście wszystko zależy od tego, którego z nich kochasz! albo coś. whatever. aha, i też własnie skończyłam 3 gim., żółwik!
    • anne05 wiesz co? 27.06.10, 10:59
      Moim zdaniem nie jesteś warta swojego chłopaka. Ot, tak sobie zamierzasz go porzucić dla
      jakiegoś amanta?... Proszę bardzo, zerwij z nim. Aczkolwiek nie dziwię się twojemu
      chłopakami, bo z tego co napisałaś wnioskuję, że jesteś kokietką. Każdy byłby zazdrosny
      gdyby widział, jak jego dziewczyna gada bez przerwy z innymi kolesiami, a jego totalnie
      olewa. Swoją drogą bardzo pięknie to napisałaś. Tak, żebyś wyszła na niewinną, a moim
      zdaniem to ty tutaj jesteś winna.
      • miss_mimi094 anne05 27.06.10, 11:49
        no słuchaj, nie ty patrzyłaś na dyskotece jak twój chłopak tańccząc maca po
        tyłku jakąś laske, a potem cie przeprasza! nie znasz mnie i wież mi nie jestem
        jak to napisałaś kokietką. A mój chłopak już od dłuższego czasu mnie drażni,
        jego w sumie też nie znasz... nie wiesz jaki on jest. Jak idziemy na jakiś
        spacer czy coś to on pół drogi narzeka i wyklina ze tu komaty latają!
        • anne05 Re: anne05 27.06.10, 14:41
          Było to napisać, inaczej bym na to patrzyła.
          • miss_mimi094 Re: anne05 27.06.10, 21:10
            aaha
    • unborn_ Ejj... 27.06.10, 11:23
      widać, że Twój chłopak Cię kocha i to właśnie stąd ta chorobliwa zazdrość.
      porozmawiaj z nim na spokojnie i powiedz, że ci chłopcy, z którymi rozmawiasz to
      tylko koledzy. przecież Twój chłopak nie może Ci tego zabronić. jeśli to nie
      poskutkuje, wtedy pomyśl nad zerwaniem.

zainteresowałaś się swoim kolegą, ponieważ jest od Ciebie starszy o parę lat i
      Cię zafascynował swoją osobą. to normalne, że Cię do niego ciągnie. jeżeli
      postanowisz zerwać ze swoim chłopakiem, spokojnie możesz zacząć się z nim
      umawiać bez wyrzutów sumienia. kto wie, może to właśnie ten będzie tym jedynym...

powodzenia. kiss
      • miss_mimi094 Re: Ejj... 27.06.10, 11:50
        twoja odpowiedz dała mi dużo do myślenia, Dzięki kiss
        • forgotten. Re: Ejj... 27.06.10, 11:56
          Moim zdaniem zazdrość twojego chłopaka jest powodem tego, że on Cie na prawdę kocha. Spróbuj z nim porozmawiać, żeby nie był aż tak zazdrosny. Jeśli go kochasz nie powinnaś z nim zrywać. kiss
    • q. Re: Ejj... 27.06.10, 11:59
      Według mnie chłopacy to same problemy, więc moja rada brzmi: odpocznij sobie od chłopaków, zerwij z jednym, odczekaj. Dopiero później zastanawiaj się czy warto się związywać z tym drugim.
    • justinkissme Re: Ejj... 27.06.10, 12:00
      Widać że Ciebie bardzo kocha i zależy mu na Tobie pormawiaj z nim że tlyko on dla ciebie
      się liczy i że nie ma o co być zazdrosny jak nie będzie efektów to pomyśl nad zerwaniem.I
      wtedy dowiedz się o tamtym chłopaku coś bo nie wiem jaki on jest może udaje że jest taki
      romantyczny a może macie wspólnych znajomych ? Nie rezygnuj z tego twojegop
      chłopaka a jak cię czymś denerwuje zmień szybko temat albo pocałuj żeby już nie plutł
      żadnych rzeczy
    • akira Re: Ejj... 27.06.10, 12:04
      Trudno powiedzieć. Przekonałam się, że prawdziwa miłość nie wybiera.
      Jeśli możesz myśleć o innym, to nie ma sensu być z tamtym. Nie kochasz go, to zwykłe przywiązanie, albo zauroczenie. Uwierz, te "brednie", o których piszą poeci są prawdziwe.
      • werka13 Porada 27.06.10, 12:14
        Ja na twoim miejscu byłabym z tym chłopakiem starszym z innej szkoły skoro już
        nic nie czujesz do swojego chłopaka to po co byc z nim na siłę ? Tamten
        chłopak to może byc twoja prawdziwa miłośc więc nie zmarnuj szansy.
        PS. Pozdrawiam Veronika napisz kiedyś co zrobiłaś i którego wybrałaś ! smile
        • miss_mimi094 Re: Porada 27.06.10, 12:20
          dzięki, napewno napiszę kiss
        • miss_mimi094 werka13 29.06.10, 22:41
          werka13 napisał(a):

> Ja na twoim miejscu byłabym z tym chłopakiem starszym z innej szkoły skoro już
          > nic nie czujesz do swojego chłopaka to po co byc z nim na siłę ? Tamten
          > chłopak to może byc twoja prawdziwa miłośc więc nie zmarnuj szansy.
          > PS. Pozdrawiam Veronika napisz kiedyś co zrobiłaś i którego wybrałaś ! smile

Jak chciałaś wiedzieć to już piszę, zerwałam ze swoim chłopakiem... i pisze
          ciągle i stale z tym nowo poznanym big_grinbig_grintongue_out
    • pofu ... 27.06.10, 12:51
      rzeczywiście to jest chore, żeby dziewczyna nie miała innych kolegów! na twoim
      miejscu zerwałabym z nim (bo jakiś dziwny jest), i może zaproponowała temu
      drugiemu (ale jeśli jest romantykiem to nie przesadzaj)
      • musicxstar Re: ... 27.06.10, 14:45
        Pogadaj ze swoim obecnym chłopakiem o tej zazdrości, powiedź mu że ci to przeszkadza i
        jak dalej tak będzie to , że zakończysz ten związek, niech da ci trochę więcej luzu, a jak cie
        na coś takiego nie stać to z nim zerwij .
    • 66nessimeni66 Re: Ejj... 27.06.10, 21:34
      po pierwsze dowiedzialabym sie wiecej o tym chlopaku a ze swoim pogadalabym na ten
      temat. a jak sie nie zmieni dalabym sobie z nim przez tydzien spokoj i zobaczyc czy bede za
      nim tesknic czy jest mi lepiej czy gorzej.
    • kinia163 Re: Ejj... 27.06.10, 21:42
      A to nie zrani twojego obecnego chłopaka??? No niewiem czy to taki dobry pomysł z tym
      nowym chłopakiem, ale to nie zmienia faktu że ten twój chłopak nie powinien się tak
      zachowywać co on myśli że jesteś jego własnością??? Pogadaj z nim najlepiej a jak się nie
      zmieni to powiedz "nara". A wogóle to ty chcesz jeszcze być z tym chłopakiem???
      Wszystko zależy od ciebie... Może warto poznać tego chłopaka lepiej i może z tego coś
      wyjść... hmm... ja bym na twoim miejscu się zastanowiła porządnie co z tym zrobić...
    • beautiful_ Re: Ejj... 27.06.10, 21:47
      Nie wiem czy powinnam się wypowiadać bo nie miałam jeszcze chłopaka (ale jak
      dawałam rady przyjaciółce to skutkowały) a więc ja bym zerwała z obecnym
      chłopakiem ponieważ przez esy to mało romantyczne itp pisać 'kocham cię słońce'
      i jak jest taki zazdrosny to potem będzie gorzej no i umów się z tym nowym xDDD
      (ale tak ja bym zrobiła)xD
      • miss_mimi094 Ejj... 27.06.10, 21:50
        dzięki za rady dziewczyny kiss
    • outcast Re: Ejj... 27.06.10, 21:50
      Nie znam się na tych sprawach, ale wybierz tego przy którym jesteś szczęśliwa
      • majson Re: Ejj... 27.06.10, 21:56
        ja bym zerwała i pobiegła puki jest wolny do tego starszego big_grin
        • miss_mimi094 Re: Ejj... 27.06.10, 22:04
          majson napisał(a):

> ja bym zerwała i pobiegła puki jest wolny do tego starszego big_grin

haha ale to fajnie zabrzmiało xdd
    • makumba95 Re: Ejj... 28.06.10, 21:40
      Moim zdaniem nie fajnie będzie jak Twój chłopak się dowie, że z tym typkiem
      pisałaś i będzie przypał, ale narazie pisz z tym poznanym chłopakiem tak "nie
      zobowiązująco" a jak się bedzie z nim fajnie pisało to zerwij ze swoim
      teraźniejszym chłopakiem i zacznij się ztym kolesiem umawiaćkisskiss
      A jak teraz sie nudzisz w tym związku to poprostu zerwij ze swoi chłopakiem.
    • katsuumi_17 Re: Ejj... 30.06.10, 10:35
      Rób, jak ci serce podpowiada.
      • schokobonsy Re: Ejj... 30.06.10, 10:52
        Będziesz pytała się teraz ludzi o zdanie ? To chyba do ciebie należy wybór.Ty
        wgl tamtego chłopaka nie znasz.Skąd wiesz czy będziecie razem ? może on chce się
        tobą pobawić a potem zostawić.A potem do tamtego chłopaka będziesz chciała
        wrócić ale on nie da ci 2 szansy.Ty nie byłabyś zazdrosna gdyby twój chłopak
        ciągle chodził do jakiś dziewczyn,gadał z nimi,śmiał się ? No to jest akurat
        normalne ale zawsze jakiś % zazdrości jest.Pogadaj z nim, że nie ma czego się
        bać i że tamci chłopacy to tylko koledzy.
    • mika999 Re: Ejj... 30.06.10, 20:39
      na razie jeszcze bądź ze swoim chłopakiem. Nie mów mu że masz tego drugiego na
      gg. poznaj tego "romantyka" lepiej i dopiero potem wybieraj który jest dla
      ciebie lepszy bo w sumie jeszcze go dokładnie nie znasz ... a może okaże się
      zupełnie inny niż myślałaś? A jak ci się jednak nie spodoba to może nowa
      przyjaźń? suspicious

To twój wybór...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka