Dodaj do ulubionych

Prooszę ! :(

20.02.11, 17:28
Napiszę od razu krótko i zwięźle. No więc zagadałam do chłopaka z lodowiska zebrałam wszystkie siły i zagadałam. Podał mi swój numer komórki na ,który napisałam minął już prawie tydzień jak nie odpisał. To samo zrobiłam na naszym słynnym nk. Także nie odpisał.
Czyżby on mnie unikał ?!
To jest pierwsze pytanie drugie natomiast jest nieco skomplikowane.

Zapytałam się koleżanki tego chłopaka czy ma dziewczynę ona mi odpisała ,że tak i chodzą ze sobą 6 mies. napisałam jeszcze do kolegi z klasy tego chłopaka on natomiast napisał mi ,że on już chyba z rok nie miał dziewczyny i dalej nie ma.
To jest drugie pytanie.

Ejj bardzo was proszę pomóżcie mi. ! : (
Ja nawet spać nie mogę na lodowisku wydawał się być bardzo miłym i przystojnym gościem. co mam robić ? ; ((
Obserwuj wątek
    • karusek1997 odświeżam. 20.02.11, 17:30
      .
      • niemampomyslu Nie wiem. Nie znam się na takich sprawach. 20.02.11, 17:33
      • malineczka2012 yyyyyyyyy......eeeeee....... O.O 20.02.11, 17:38
        1.(o ile ja wiem) chłopacy tak robią ,bo boją się(chyba) .coś takiego oglądałam w telewizji <.<......
        2.nie wiadomo ,które z nich gada prawde indifferent ......jest tylko jedno wyjście : śledzić go czy na prawde ma dziewczyne sciana ........raczej ci tego nie radze ,bo :
        -to będzie trwać to dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo confused
        -może cie wykryć i już nigdy ,nigdy nie chce cie ujżyć crying ,a tego nie chcesz ,prawda uncertain ?
        • lily_95 malineczka2012.. 20.02.11, 17:43
          tyś chyba oszalała..
          NIE ŚLEDŹ GO! tak robią przedszkolaki. nie jesteście razem, on może sobie robić co chce, a ty NIE MOŻESZ mu w tym przeszkadzać.
          nie słuchaj malineczki, bo ja nie wiem jak można wgl takie rady komuś udzielać,,ile ty masz lat?
        • fantvd daj sobie z nim spokoj 21.02.11, 17:28
          jesli by mu naprawde zalezalo to by odp. taka prawda
    • lily_95 ymm.. 20.02.11, 17:40
      nie narzucaj mu się. skoro ci nie odpisuje, może zmienił zdanie i nie chce z tobą pisać? a może podał ci zły numer?

>>powiem szczerze- on cie unika.

nie przejmuj się, zostaw go. znajdziesz sobie innego smile
      rozumiem spodobał ci sie.. a czy ty mu sie spodobałaś?
      • karusek1997 yhyymm. 20.02.11, 17:47
        Jeju nigdy bym nikogo nie śledziła. x dd
        Wolałabym dać se siana jak kogoś śledzić. Źle znaczyłoby to o mnie. ; )
        • malineczka2012 xP 20.02.11, 17:49
          o nie ! to byłą jednak głupia rada xP scianascianascianascianascianascianascianasciana
          • karusek1997 Re: xP 20.02.11, 17:52
            noo raczej. xD

Mi się lekko wydaje ,że mu się naprzykrzam.
            Jednak trudno mi wybić go z głowy. ; /
          • malineczka2012 >.>o♪♪♪ 20.02.11, 17:55
            skąd to się wzięło z mojej głowy ?raz moja przyjaciółka podejrzewała swojego chłopaka ,że on sie spotyka z inną i tak go śledziła ......potem okazało się ,że on po prostu przeżywał depresję i żyli długo i szczęśliwie cool
    • by_moonlight Re: Prooszę ! :( 20.02.11, 17:53
      Nie narzucaj się, jeśli nie chce z tobą pisać. To nie ma sensu, jeśli będziecie ze sobą rozmawiać "bo trzeba coś odpowiedzieć". Może spróbuj spotkać się z nim, zamiast pisać sms-y? A jeśli okaże się, że ma dziewczynę... Cóż, uważam, że nie powinnaś się między nich wtrącać. Tymczasem postaraj się dowiedzieć, gdzie spędza wolny czas, podejdź i pogadaj.
    • lily_95 karusek. 21.02.11, 15:32
      daj mu chwilę odetchnąć, chłopcy nie lubią jak dziewczyny im się narzucają, poczekaj. może sam kiedyś do ciebie napisze? smile

trzymam kciuki. smile

i pamiętaj..nie narzucaj mu sie.
    • lily_95 zgadzam się z by_moonlight. 21.02.11, 15:34
    • kiwi daj sobie z nim spokój. 21.02.11, 16:02
    • olckaa Re: Prooszę ! :( 21.02.11, 16:18
      12-latka ma problemy , ogarnij się -.-
      • ladies_frutti Re: Prooszę ! :( 21.02.11, 16:27
        No i co z tego, że ma dwanaście? Ty masz piętnaście, to samo może powiedzieć o Tobie osiemnastolatka. Według mnie wiek w tym temacie to tylko szczegół.
    • koaal yyy, wtf? 21.02.11, 17:09
      ŚPISZ NA LODOWISKU? O________O

• dancehall_gueen osz tyy 21.02.11, 17:34
      mysmy byli na feriach cała szkołą na lodowisko ( no połową szkoły ) jakieś 2 - 3 tygodnie temu to było .!!
      I też na lodowisku spotkałam chłopaka, z którym mi sie miło rozmawiało ( chodź bardzo krótko ) i nie zdążyłam dać mu swojego nr bo musiałam juz iść ;//
      i mnie to ku... strrrasznie rozzłościło , noo ,! wróciłam do domu i szukałam go na nk ale dupa, nie pamietałam skad jest ;// , Hhaha .! byłam załamana troche, ale trochę, nie .???
      Myślałam o nim przez 3 dni,, i sb tak marzyłam, ah&oh . A jak ku... byłam zła to ja pie..... Bo się zauroczyłam , no .!
      ale po 3 dniach mi przeszło ponieważ wkońcu doszło do mnie to, ze to było 'jednorazowe' spotkanie które sie więcej nie powtórzy .!

Taka rada ... Nie pytaj sie jego znajomych o to czy ma dziewczynę i wgl .!
      Jezeli masz to szczęście, którego ja nie mam i możesz go spotkać to się z nim spotkaj i znim pogadaj .!
      jak nie bd chciał to daj mu spokój i już .!
      zapomnij o nim. To łatwe, bo to nie jest miłość tylko zauroczenie.. z pewnoscią to TYLKO zauroczenie, mówie ci, serioserioserio .!!!

• star_is_best odpuść go sobie 21.02.11, 18:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka