alexis69 02.08.11, 03:56 jest ktoś kto nie śpi i może ze mną pogadać? :< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 04:50 I nie zrozumiesz. to zbyt skomplikowane. dobra. gadajmy normalnie bez użalania się nad sobą i dołowania, to może na chwilę zapomnę o problemie. Co tam kc_m? czemu nie śpisz.. jest prawie piąta Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: ejj ;c 02.08.11, 04:53 pachy mnie pieką uzywam etiaxil ale on bardzo piecze i jak zawsze sie nim posmaruje nie moge spacc.. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 04:54 oj, współczuję. ale warto się pomęczyć troszkę i potem nie pocić. wytrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: ejj ;c 02.08.11, 04:57 masz racje jak zawsze chcesz isc juz do szkoly ?? ja bym chetnie poszla bo sie nudzeeee w te wakcje. pogoda zrypana Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 04:59 nie, nie chcę do szkoły ... chcę, żeby te wakacje trwały jak najdłużej. nienawidzę szkoły, głównie przez ludzi jakich mam w klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: ejj ;c 02.08.11, 05:00 a no tak, mowilas kiedys ze masz okropną klase, bardzo ci wspolczuje jakie plany na dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 05:03 coż, przemęcze sie te 2 lata, a co mi tam. jeśli chodzi o plany, to brak planów.. Mój chłopak postanowił wrócić wcześniej, a miał wrócić piątego, nie wiem skąd taka zmiana, ale się ciesze. wraca dzisiaj. powiedział, że nie wie czy się zobaczymy, bo jest zmęczony. eee :< muszę czekać do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: ejj ;c 02.08.11, 05:15 nadal mam dola po stracie chlopaka a troche juz minelo.+ mam falszywych przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 05:21 wiem jak się czujesz. ja też ciągle tracę znajomych bo okazują się fałszywi :\ ale to tam ich strata! poznaje się nowych ludzi, ehh. czasem trzeba coś stracić, żeby coś zyskać. mam to szczęście, że przyjaciele akurat są zawsze ze mną.. i dziwie się, że ze mną wytrzymują. czasami sama ich krzywdzę.. nie martw się, nawiążesz nowe znajomości i zapomnisz o tych fałszywych gębach Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 05:23 wiem, ale nie można się załamywać, a co dopiero pokazywać innym, że cierpisz. trzeba być silnym. jak tam pachy? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 05:26 ja bym nie zmywała. już tyle godzin wytrzymałaś, to wytrzymaj jeszcze trochę. na prawdę warto. pomyśl sobie co wolisz. zmyć teraz i poczuć ulgę, ale przez cały dzień mieć spocone pachy czy nie zmywać, pomęczyć się troche, ale za to ładnie pachnieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 05:30 spoko. wchodzisz na Twojego offtopa na którym gadałyśmy całe noce w poprzednie wakacje? c; Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: ejj ;c 02.08.11, 05:32 no ja też, chociaż i tak już mało kto tam pisze :< Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: ejj ;c 02.08.11, 05:38 to ja tez nie ma z kim pisac, tylko my jestemy na kotku xddd Odpowiedz Link Zgłoś