ollinka 27.06.10, 16:59 uwazacie ze lepiej byc lubianym i popularnym nieukiem czy kujonem, ktory ma tylko jednego kumpla? jakie jest wasze zdanie!!! prosze o odpowiedzi szybkie!! Pozdrawiam kotki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napalona Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:04 hmmm nie wiem . chyba jednak lepiej kujon no bo w życiu bedzie lepsza praca , pieniądze i jeden dobry kumpel . a nieuk ? kilka przyjaciół na ochlap i nic wyniesiete ze szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Tuuuuuuuuu! 27.06.10, 17:10 kujon ale to że jest kujonem znaczy że ma mało przyjaciół ojjj...[WCAE NIE] dlaczego ktoś kto dobrze się uczy zakładacie z góry że jest mniej lubiany???? no dobra jeśli jest sztywny itp. no to ma mało znajomych , ale wcale tak być nie musi może być spoko kolegą lub koleżanką , moja najlepsza przyjaciółka jest dobra z nauki ( 5.60 ) ale wcale nie jest kujonem tylko jest SSSUUUPPPEEERRR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. ajajaj, ale wy jesteście głupie. 28.06.10, 10:15 kujon to osoba, która uczy się, uczy a i tak nic nie umie. PRYMUS to ten, który jest dobry ze wszystkiego. -,- omg Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Tuuuuuuuuu! 28.06.10, 10:24 nie musisz być zaraz wielkim kujonem, z reszta kujon nie onzacza miec dobre oceny . chyba chodzi ci bardziej o prymus. ja jestem taka ( dziwnie to zabrzmi) mieszana Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 18:09 ja nie jestem ,ani ty, ani tym, owszem uczę się dobrze ale nie przygotowuję się do lekcji itp. nie mam obsesji na punkcie nauki . uważam, że lepiej być lubianym i popularnym nieukiem, niż kujinem z jednym kumplem . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: kujon czy nieuk? 28.06.10, 13:52 Takie są stereotypy. Ja na przykład mam wiele koleżanek i kolegów, a nie powiem, uczę się bardzo dobrze. Ale jeśli patrzeć na to co napisałaś to ja wolałabym być kujonem z jednym, a prawdziwym przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: kujon czy nieuk? 28.06.10, 14:02 Być kujonem to nie znaczy, że można mieć tylko jedneo kolegę. Znam paru ludzi, którzy mają wysokie średnie (4,9-5,3) i jakoś mają wielu przyjaciół, kolegów, są popularni. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:04 wole kujona ale osobiście nie jestem ani tym ani tym Odpowiedz Link Zgłoś
miley1519 Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:12 ja uważam że lepiej kujon, bo lepiej miec jednego najlepszego przyjaciela niż więcej którzy lubiącie tylko troche. Na mnie czasem mówią kujon(jestem w 6klasie a mam 4.9) ale i tak amm durzo przyjaciółek ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:05 zaden matoł nie będzie popularny . Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:10 @princess132 nie masz racji ! przecież można być popularnym "kujonem" . wgl. debilne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula kujon 27.06.10, 17:11 Chyba lepszy kujon, bo będzie więcej wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
ollinka Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:11 Nie prawda u mnie w szkole jest chlopak prawie najbardziej popularny a ledwo zdal do gim;P Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:08 kujonem, jakiś poziom inteligencji musi być... chociaż... te dwie rzeczy da się połączyć! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:08 kujon z jednym kumplem. wolę być mniej popularna niż głupia jak but Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:11 chyba nieukiem...Chociaż ja nie jestem żadną z tych osób...Tak może raczej pomiędzy. ;p - Proszę o odpowiedzi to dla mnie ważne: www.kotek.pl/forum/02,3005,113469340,113469340,_Eclipse_do_kina_Problem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Jestem kujonką i mam przyjaciółkę. 27.06.10, 17:11 Nie chciałabym mieć kilku przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina5 Kujon 27.06.10, 17:12 Z dwojga złego lepiej w te stronę XD Ja nie zaliczam się jednak do żadnej grupy, jestem po prostu normalna Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 kujonkiem. xd 27.06.10, 17:17 lepiej jest być kujonem,bo wiesz,że ta jedna osoba lubi Cię za to jaki jesteś. za to,co masz w środku. jeśli jesteś nieukiem nie masz pewności czy ktoś klei się do Ciebie,bo jesteś spoko czy dlatego,że możesz ich wprowadzić w świat tych lubianych i powszechnie szanowanych przez innych w szkole. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:17 Chyba kujonam, aczkolwiek uważam, że chyba wolałabym się kolegować z kimś, kto nie ma dobrych ocen, ale ma za to bardzo bogatą osobowość - to dla mnie najważniejsze w relacjach między ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.rosalie Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:17 Szczerze mówiąc jestem kujonem, ale jest mi z tym wręcz fantastycznie. Mam świetne oceny, a do tego zawsze mogę liczyć na wsparcie jednej osoby, której bezgranicznie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:20 Ja wolałabym być kujonem.Jak już znajdzie się przyjaciela to wie się przynajmniej że cię lubi za to jaka jesteś.Poza tym kujon ma w życiu lepszą prace itp Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 17:28 yyy dlaczego wszyscy sądzą , że kujony są nielubiane? to żałosne . stereotypy... kto to wymyślił? ja się dobrze uczę , ale nie jestem kujonem, bez przesady. mam jednak znajomych i to całkiem sporo , tyle ile mi potrzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 przy okazji - 27.06.10, 17:29 jeden kumpel jest czasem o niebo lepszy niż cała chmara pseudo - znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa kujon 27.06.10, 17:29 bo wtedy wiesz, że ten kumpel cię lubi za Twoją osobowość, a jak jest się popularnym to ludzie się z tobą kumplują, bo chcą być `fajni` Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 18:01 można się dobrze uczyć i być lubianym. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: kujon czy nieuk? 27.06.10, 18:37 Można też się dobrze uczyć i mieć mnóstwo znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
infidel_xd Re: kujon czy nieuk? 28.06.10, 10:11 NIe zawsze jest tak że kujonów nikt nie lubi są na przykład tacy coo nie muszą sie uczyć poprostu wwszystkoo pamiętają JA np. znam dużo takich osób których wszyscy lubią a mieli świadectwoo z czerwonym xD Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: kujon czy nieuk? 28.06.10, 10:16 Lepiej sie dobrze uczyć . Moja przyjaciółka ma średnią 6,0 i nie jest kujonem a i tak ją wszyscy lubią . Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: kujon czy nieuk? 28.06.10, 10:26 Ja tam uważam, że lepiej być kujonem, który ma jednego, prawdziwego kumpla, a nie stado wokół siebie Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Re: kujon czy nieuk? 28.06.10, 10:31 Ja mam 5,36 i jestem lubiana , większość mnie lubi . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: kujon czy nieuk? 28.06.10, 14:01 Pośrednio. Lubiany i popularny nieuk może i jest "fajny", ale do czasu, dopóki nie zacznie szukać pracy. Odpowiedz Link Zgłoś