elis 28.06.10, 21:47 Jak zakładałam podpaskę zobaczyłam, że z pochwy wylewa mi się jakiś śluz. Aokolice pochwy mnie czasem bolą. Proszę nie usuwajcie. Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natzal Re: Pomocy. Mocno wstydliwy problem. 28.06.10, 21:55 Będziesz miała okres... Odpowiedz Link Zgłoś
monia.x3 Re: Pomocy. Mocno wstydliwy problem. 28.06.10, 21:55 pff , idź do mamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaa123 Re: Pomocy. Mocno wstydliwy problem. 28.06.10, 21:55 Nie mam pojęcia ;} idź do ginekologaa ! a moze to jest zwiazane z okresem . i zakonczy sie razem z miesiaczka ! ;d nie wiem '! Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: Pomocy. Mocno wstydliwy problem. 28.06.10, 22:00 Emm .. z tego co gdzieś wyczytałam wydzielający się śluz jest oznaką dni płodnych ... ; ) no, ale w Twoim przypadku nie wiem.. idź do mamy i pogadajj ;d Odpowiedz Link Zgłoś
elis Re: Pomocy. Mocno wstydliwy problem. 28.06.10, 22:00 kiciaa123 napisał(a): > Nie mam pojęcia ;} > > idź do ginekologaa ! > a moze to jest zwiazane z okresem . i zakonczy sie razem z miesiaczka ! ;d > nie wiem '! Miesiączkę przeszłam 2 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Pomocy. Mocno wstydliwy problem. 28.06.10, 22:05 Powiedz mamie. Ona ma więcej doświadczenia niż ty lub koleżanki. Mama na pewno zrozumie Też jest kobiętą powodzenia;* Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Pomocy. Mocno wstydliwy problem. 28.06.10, 22:54 Nie wiem dokładnie o co kamon. Ale ogólnie to ja mam na co dzień taki śluz i to jest normalne chyba od 5 klasy pods. No ale jak dostałaś pierwszy okres 2 lata temu a dopiero teraz to może masz np. grzyba pochwy czy coś w tym stylu? radziła bym ci porozmawiać z mamą jeśli to cie nie pokoi i ewentualnie wtedy wybrać się do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Pomocy. Mocno wstydliwy problem. 28.06.10, 23:06 Nie mam pojęcia. Zapytaj kogoś bardziej ''doświadczonego''. Na przykład mamy, ona na pewno będzie wiedziała jak Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 Tuuu. 29.06.10, 11:11 Ten śluz to nic złego. Po prostu czasem tak jest przed po lub w trakcie miesiączki. Też tak mam i to normalne... Ale jeśli chcesz zapytaj mamy to Ci powie... Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza WTF?! 29.06.10, 11:35 "Miesiączkę przeżyłam 2 lata temu" ty chyba nie wiesz co to miesiączka x_X okres ma się całe życie (albo coś do 60) O_O śluz może być oznaką zbliżającego się okresu. Odpowiedz Link Zgłoś