truskawkooowaa. Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 09:02 życie na gigancie . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 ;d 01.07.10, 09:03 kocham czytac ksiazki ale oczywiscie musi byc ciekawa ja czasami kupuju a czasem porzyczam od kol.moje ulubione Zmierzch Szeptem Wciaz ja kocham Odpowiedz Link Zgłoś
slipknot. Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 09:10 ja i wypożyczam i kupuję. rzadko w bibliotece są nowe książki, jak na przykład Upadli, więc takie kupuję. lubię czytać książki wojenne i historyczne, a takie pożyczam od kolegi. teraz czytam sagę o ludziach lodu - ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ ;) 01.07.10, 09:11 uwielbiam czytać książki. od czasu do czasu kupuję, ale przeważnie wypożyczam w bibliotece. moje ulubione to saga o ludziach lodu, córka słońca - barbara wood, saga dom nocy i oczywiście Harry Potter. przepadam również za pamiętnikami wampirów i zmierzchem. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhot Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 09:12 Ja uwielbiam czytać książki. . . . xD Najbardziej Harry Potter. . . . Ostatnio czytałam Przeminęło z wiatrem - polecam Lubię też Plotkarę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 09:24 Ja czytam przeróżne Czasami wypożyczam, czasami kupuje jak nie ma w bibliotece Odpowiedz Link Zgłoś
alice120 Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 09:32 Ja kupuję albo pożyczam od kuzynki. W większości są to książki fantastyczne. Najlepsze to: "Harry Potter", "Dary Anioła", "Magiczny krąg", "Błękitnokrwiści". Odpowiedz Link Zgłoś
syll1401 jaaaaaaa!! 01.07.10, 09:42 lubie czytać ... romansidła .. xD kupuje je zazwyczaj albo od koll. porzyczam. seria : "szkoła dla blondynek[1] , zakochana cheerleaderka [2]" polecam, Kieran scoot, albo kate brian . to ta sama osoba ; P ale b.lubie jej książki . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 09:44 Uwielbiam książki Ostatnio czytała biografię Gn'R nie wiem, czy cię zaciekawi Teraz siedzie nad biografią Metalliki Nie lubię wypożyczać książek Odpowiedz Link Zgłoś
eileen... Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 10:00 Oczywiście że czytam ;O Najlepszą książką którą nigdy żadna inna nie pobije to HP. Jestem fanką od ok. 3,5 lat xD Ale czytam też inne ,,Gobelin", ,,Tunele", ,,Most do Terabithii", ,, Seria Niefortunnych zdarzeń". To chyba są jedne z ciekawszych książek jakie czytałam Czasami wypożyczam, czasami nie. 6 pierwszych części Pottera wypożyczałam i to było wnerwiające, bo często ich nie było, albo były w takim stanie że... Eh, te brakujące rozdziały w książkach Zresztą się na mnie dziwnie bibliotekarka patrzyła jak po raz trzeci te same książki brałam xD I w końcu dostałam na urodziny taki wielki kufer HP z wszystkimi częściami Ale to HP więc muszę je mieć A tak, to raczej wypożyczam, chyba że w prezencie dostane. Nie kupuję, gdyż na razie żadnej innej książki nie chciałam czytać po raz 2, oprócz HP. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 10:08 Bardzo lubię czytać. Moim ulubionym gatunkiem jest fantasy, ale nie pogardzę też innymi gatunkami literatury. Przypadło mi do gustu "Szeptem" i "Eragon" (no a Harrym Potterze nawet nie będę pisać, bo to oczywista oczywistość ). Co do kupna, to najczęściej kupuję w empiku, choć zdarza się, że pożyczam książki od koleżanek, które też lubią fantasy i na dodatek się na tym znają. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: użytkowniczki, a książki. 01.07.10, 10:34 ja lubię czytać dramaty. c: Odpowiedz Link Zgłoś