za_kochana 30.06.10, 09:28 Jakie polecacie bo musze sb kupić bo mi nie wiem dlaczego nie chcą się nogi opalać. 5 godzin na słońcu z samoopalaczem i nic . wy też tak macie ?? p.s. wiemm głupi temat , xd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
applecake Re: Kremy brązujące , xd. 30.06.10, 11:42 polecam zdecydowanie bardziej balsamy brązujące niż samoopalacze ponieważ jest mniejsze prawdopodobieństwo powstawania plam i smug np. Dove Summer Glow albo Garnier jeśli będziesz regularnie się smarowała to zobaczysz efekt ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Kremy brązujące , xd. 30.06.10, 12:14 nigdy nie używałam...boję się tych plam Odpowiedz Link Zgłoś
xblackxx ważne !!! 04.07.10, 18:12 kup sobie chusteczki samoopalające są szybsze rezultaty niż balsam!! Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Kremy brązujące , xd. 30.06.10, 12:19 nie smaruj się tym bo zostawia pomarańczowe plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
deviiil Re: Kremy brązujące , xd. 01.07.10, 19:30 Mam ten sam problem. Mogę leżeć 5 godzin .. plecy spalone a nogi blade! Tragedia . ; / No ale, używam kremu brązującego firmy Lirene . Używam go średnio co trzy tygodnie, przez tydzień. Nogi są naturalnie brązowe. Nie ma żadnych ` plam ` czy zacieków . Trzeba też go umiejętnie stosować. Bo jak ktoś "na odwal" sobie posmaruje nogi to cóż.. Efekt niezbyt ciekawy. Trzeba poświęcić temu trochę czasu, i rozsmarować go bardzo równomiernie . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: Kremy brązujące , xd. 04.07.10, 14:12 mam tak samo ;c jednak nie radzę ci używać samoopalaczy lub kremów brązujących, bo później zostają plamy. sama się przekonałam Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: Kremy brązujące , xd. 04.07.10, 14:17 polecam balsam brązujący z Sorayi Body Shape Odpowiedz Link Zgłoś
leyraa Re: Kremy brązujące , xd. 04.07.10, 14:25 Też tak mam. Używam Ziaja Sopot bursztynowa opalenizna balsam brązujący i jestem zadowolona z efektów. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
makumba95 Re: Kremy brązujące , xd. 04.07.10, 20:15 Nie polecę ci żadnego bo nie używam, ale lepiej kup sobie balsamy brązujące Odpowiedz Link Zgłoś