pinky33 30.06.10, 19:38 Ma ktoś?? Ile kosztował?? Czy Boli?? Niech piszą tylko te które mają Plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss) wypowiadajcie sie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonas1139 Re: pisać:) 30.06.10, 19:46 chciałam miec ale niestety moja starsza sie nie zchodziła . Odpowiedz Link Zgłoś
martuchna125 Re: pisać:) 30.06.10, 20:03 Ja miałam ale na wf musiałam ściągać a miałam świeżo przekute ucho i mi zarosło zamierzam teraz zrobić na drugim ucho . Nic nie boli ponieważ pani która mi robiła bo byłam u kosmetyczki zamroziła mi ucho . Zapłaciłam 25 zł . Polecam ci kolczyk na chrząstce ładnie wygląda i wcale nie boli więc się nie bój . Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: pisać:) 30.06.10, 20:05 ja miałam mieć w chrząstce nawet mama się zgodziła ale jednak stwierdziłam że 2 dziurki wystarczą Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex mam 4 kolczyki w jednym uchu ... 30.06.10, 19:57 w tym dwa czy jeden na chrząstce . trudno mi powiedzieć czy boli czy nie , bo mi zamrażała ucho takim sprayem i dopiero wtedy mi robiła . to , że niby mnie znieczuliła nie zmieniło faktu , że bolało ciut . ale jest fajnie . tylko nie dociskaj tej zatyczki z tyłu do ucho [ może ci się wydawać , że zaraz spadnie ] , będzie ci ropiało ucho . u mnie kosztuje 10 - 20 zł za jedną dziurkę . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkakc Re: mam 4 kolczyki w jednym uchu ... 30.06.10, 20:07 a tak na ogół to ja mam trzy kolczyki w jednym uchu ... planuję więcej, ale moja starsza... brrr ... nie za bardzo jej się to po prostu widzi .... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkakc Re: kolczyk na chrząstce 30.06.10, 20:04 Ja mam kolczyk na chrząstce .... To w ogóle nie boli .... jak masz już normalne kolczyki to na pewno pamiętasz jak było jak sobie przebijałaś uszy ... nie boli ... i kosztuje około 30 złotych ... może taniej ... już długo mam tego kolczyka także nie pamiętam ... Ale to jest na prawdę fajna sprawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: kolczyk na chrząstce 30.06.10, 20:11 Zależy czy ci znieczulają czy nie... ;d Podobno bez znieczulenia bolo cholernie bo to w końcu chrząstka a tak to raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś