iga18 ... 06.07.10, 10:01 Nie, ale trochę jestem ciemna. Ale nie wiem czy to opalenizna. Brat jest ciemny, mama i ja. Mam mudżyńskie korzenie ! mvhahah xDD Nie jestem rasistką ! Po prostu lubię słowo "mudżyn" xD Nawet kota tak nazawałm, bo jest cały czarny xDD Odpowiedz Link Zgłoś
utleniona Re: Czy jesteście opalone ? 06.07.10, 10:09 ja się opalam naturalnie. tylko na słońcu. na początku zawsze jestem czerwona, a później ta czerwień na ciele zamienia się w brąz i jestem taką fajną czekoladką. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Czy jesteście opalone ? 06.07.10, 10:11 ja jestem opalona . aż mi skóra schodzi z pleców . xddd Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: Czy jesteście opalone ? 06.07.10, 10:12 no, jestem opalona. ;d ale to dzięki temu że byłam u małych braci ciotecznych i trzeba było dłuuugo za nimi biegać. ;d więc opalam się naturalnie, nigdy nie pójdę na solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
avrile A tak troszeczkę się opaliłam... Na słoneczku... 06.07.10, 10:12 A moja kumpela też na słońcu, ale jest czerwieńsza od nosa clowna.... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Czy jesteście opalone ? 06.07.10, 10:19 JA jestem opalona i fobię to naturalnie. (na słońcu) Odpowiedz Link Zgłoś
karola4321 Re: Czy jesteście opalone ? 06.07.10, 10:21 Tak ale opalam się na słońcu a nie w zadnym solarium Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Opalona : ) 06.07.10, 10:37 Co prawda tylko trochę, ale jednak. Cóż ostatnio u mnie słońce za bardzo nie świeci, więc nie mam okazji się opalać. Opalam się naturalnie, czyli na słońcu. Jestem wielką przeciwniczką solarium. Dla mnie mogły by nie istnieć, tylko szkodzą skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Czy jesteście opalone ? 06.07.10, 10:38 jestem opalona na lekki brąz. opalam sie codziennie ale naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fionaa Re: Czy jesteście opalone ? 06.07.10, 11:15 Ja jak tylko wychodzi słońce to biorę mój kocyk i idę się opalać. A teraz jestem dzięki temu brązowa Odpowiedz Link Zgłoś