ciapek Do anty-fanów 01.07.10, 14:49 Przecież wy nie musicie iść na ten koncert więc co wam to tak przeszkadza ? To że jego fanki będą zadowolone?? Jesteście okropnie złośliwe jędzę !! A ja się ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd @ciapek 01.07.10, 17:30 Dziękuję, dziękuję. Dawno nie dostałam takiego wspaniałego komplementu Odpowiedz Link Zgłoś
forever.justin Re: do anty-fanów 01.07.10, 19:04 Każdy ma swojego idola ! nie przeżywajcie tak że zrobicie zamach itp. ! pomyślcie jak czulibyście sie jakby waszego idola tak przezywali ..;/ bedzie koncert, zaspiewa i pojedzie do domu i nic sie nikomu nie stanie..;/ moim zdaniem anty fani powinni nie pisac ze zorganizuja zamach albo cos w tym stylu , tylko powinni wogole nie w chodzic takie tematy jak " Justin Bieber w Polsce" . Poprostu zazdroscicie mu i tyle !;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Do frutella_xd 01.07.10, 22:49 Nie zgrywaj się i nie idawaj luzaczki Ten tekst jest z Hanny Montany Odpowiedz Link Zgłoś
miley___miley Re: Do anty-fanów 01.07.10, 19:20 Wy na przykład lubicie Tokio Hotel ,a ja tego gówna nie cierpię jak przyjechali do polski to dla mnie też była tragedia, ale jakoś to przeżyła. Kto wam każe iść na ten koncert?!!!! Ja gdybym Wam zależało żeby jakiś zespół przyjechał do polski to bym zagłosowała nawet jeśli bym go nie lubiła. Odpowiedz Link Zgłoś
berry .Do.fanów.i.antyfanów.do.wszystkich.>wszyscy>klik. 01.07.10, 14:50 Ludzie! Po prostu dech zapiera. Antyfani... Nie róbcie idiotycznych scen, i nie piszcie komentarzy! Zagłada? /: Tia, bo Justin przyjedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiexx Re: .Do.fanów.i.antyfanów.do.wszystkich.>wszy 01.07.10, 14:54 Ze szczęścia aż się poryczałam Jedyne moje marzenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
avrile @berry 01.07.10, 15:07 A co? Ty możesz wyrazić własne zdanie, a my nie? Może też jesteś antyfanem jednej z gwiazd. A nam już nic nigdy nie wolno. Bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
duupaax3 Ehh... 01.07.10, 16:11 Ludzie nie wiem w jakim jesteście wieku, ale uważam, że powinniście się zastanowić co piszecie ! Z pewnością żadnego ANTY nie wpuszczą na jego koncert ! I na pewno ma więcej fanów niż ANTY-fanów. Uważam, że powinien przyjechać ! Jestem jego fankom i uważam, że pieprzycie jakieś głupoty że mu coś zrobicie <bd rzucać pomidorami itp.> a tak naprawdę to tylko puste słowa ! ;// Ja nie lubię wielu osób i nie potępiam innych że są ich fanami ! Więc i wy uszanujcie nas ! No i oczywiście czekam w Polsce na JB Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_idioot Re: Ehh... 01.07.10, 18:40 `` = booshee . ! <br /> naa too nammm w Polsce takii debil . ? <br /> mało kobiet w Polsce . ? <br /> czy za dużo obojnaków w Ameryce . ? <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
natii_123 Re: O tak 01.07.10, 16:45 Przyjedzie i koniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I'm love justin!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
riddlowa Re: .Do.fanów.i.antyfanów.do.wszystkich.>wszyscy . 01.07.10, 19:01 , Ludzie . ! . Chciałabym , żeby Justin przyjechał . ; D . . ale wy chorzy jesteście . ; P , Robicie debilne scecy . ; P . Lubicie go . ? To nie wchodźcie na jego temat . !! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 14:55 Nie jestem jego fanką i wisi mi to ale zauważyłam, że panuje "moda na bycie antyfanem Bieberka". Sądzę, że jeśli miał by przyjechać do Polski to musieliby każdego kto wchodzi na koncert przeszukać xD Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: FFFFFFuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 01.07.10, 15:01 o kurde, to chyba będę musiała się wynieść z kraju....;/ Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna ! 01.07.10, 15:05 ludzie trzymajcie mnie ! jeżeli go nie lubicie, to proste nie idziecie na koncert. uszanujcie to , że w Polsce też s jego fani ! i naprawdę , żeby pisać 'kolejny koszmar dla Polski ' to się wstydźcie, bo to nie jest żaden koszmar. naprawdę , trochę się opamiętajcie, bo już z samego waszego rzygania tym bieberem, robi się nie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wika23 Uwielbiam wszystkich anty fanów justinka bimberka! 02.07.10, 13:38 JAKIŚ ROK TEMU JAK ZOBACZYŁAM GO PIERWSZY RAZ POMYSLAŁAM ŻE UJDZIE W TŁUMIE ALE JAK USŁYSZAŁAM JEGO PIOSENKI TO SIE PRZERAZIŁAM.... 1.MA STRASZNIE WYSOKI GŁOS (ŚPIEWA JAK BABA) 2.WYGLĄDA JAK BABA 3. ZACHOWUJE SIE JAK PEDAŁ nab głowie zamiast włosów ma misternie ułożony garnek (bleee...) 4. zamiast zająć się nauką bo wkońcu dorosły to on nie jest.... to gra oczywiście pop bo inaczej by go wyśmiali 5. a i oczywiście trzeba jeszcze spotykać sie z jakąś gwiazdeczką disneya żeby napisali o nim w gazetach Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: A można wnosić kałasznikowy? 01.07.10, 15:02 zamiast niego mogłyby przyjechać The Veronicas. ale chociaż moja przyjaciółka się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: A można wnosić kałasznikowy? 01.07.10, 15:24 A można wnosić pomidory i jajka? Jak już napisałam, grzeją się na słońcu w celu nałapania słodkiego zapachu zgnilizny. Specjalnie dla niego kupiłam, nich będzie wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sind Re: A można wnosić kałasznikowy? 01.07.10, 15:59 ja sie cieszę że przyjedzie a jak go ktoś nie lubi to niech nie pisze głupich komentarzy bo to samo każdy może napisać o innych gwiazdach ale ja nie chcę być taka wredna jak wy i napiście dokładnie dlaczego to jest dziecko,debil itd. Odpowiedz Link Zgłoś
smallstarofrock Re 01.07.10, 17:21 błagam nieeee!!!! jeszcze tego dzieciaka tutaj brakowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: A można wnosić kałasznikowy? 01.07.10, 16:59 odwalta sie od niego glupie kretynki xd Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah @monik4 01.07.10, 17:03 nie ma takiego słowa jak "odwalta". Jesteś lesbijką, prawda? I nie chcesz się z tym pogodzić, dlatego udajesz, że Dżastina to mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
wika23 Re: A można wnosić kałasznikowy? 02.07.10, 13:44 jasnen świetny pomysł .....ja te przygotowuje róźnego rodzaju prezenty np.kupy mojego psa zmieszane z kupami gołębi Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Proszę wejdź. Właściciel wątka obowiązkowo!!! 01.07.10, 14:59 econd_ napisał(a): > !inf > o! > > Osobiscie to ja za nim nie przepadam, ale mam nadzieje, ze jego fanki sie ciesz > a ;P . Jednak > troche mi szkoda antyfanow ^^. > > > myslicie, ze to juz pewne?? A czemu Ci szkoda antyfanów? Antyfani Justina nie mogą mieć własnego zdania na temat muzy? Jak tak to jesteś samolubem. Ja go nie lubię, ale staram się to teraz szanować. A czemu tobie szkoda antyfanów? Może dlatego że mają, własne zdanie? Najpierw pomyśli nim napiszesz cokolwiek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah @avrile 01.07.10, 15:01 chodzi o to, że jej szkoda antyfanek, które np. mieszkają w Warszawie i będą to dziecko słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
xdmisia JB 01.07.10, 17:18 Boż co wam do tego czy przyjedzie czy nie każdy ma własne zdanie ale nie możecie uszanować fanów JB ja tam sie ciesze że chociaż jest tak wielką gwiazdą to i tak nie zapomniał o fanach z Polski bo jaka inna wielka gwiazda tu przyjechała do pol ?? No tak Lady Gaga przyjedzie ;p ale np Miley Cyrus ma gdzieś polskich fanów nawet nigdy nie wspomniała o polsce napewno JB ma wiecej fanów niż anty Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Ale po mutacji trochę go polubiłam ;P 06.07.10, 20:59 Rzecz nie wielka. Ma teraz inny głos i go nawet lubię <3 Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:02 Zobaczycie jakie wiadomości się pojawią jeśli on zagra koncert. "Jeszcze nigdy nie doszło do takiej tragedii. W trakcie koncertu Justina Biebera ludzie obserwujący koncert, dostali porządnego urazu głowy. Zaczęli padać trupami. Nie tylko oni byli ofiarami tej katastrofy. Piskliwy głos pana. B rozniósł się w okolice Warszawy, poszkodował osoby jadące w tym czasie samochodem. To okropna tragedia. Zginęło nam pół państwa. Łączmy się w bólu z rodzinami poszkodowanych." Odpowiedz Link Zgłoś
alutaa. Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:06 doobre, coldprincess !! ;D mam nadzieję, że to plotka, jak nie, z roksanąroxaną ostrzymy noże . Odpowiedz Link Zgłoś
wika23 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 13:48 świetnie dołączam się do tej grupy .... Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa współczuję mu 01.07.10, 15:04 bo, ma więcej antyfanów niż fanów... mvahaha Odpowiedz Link Zgłoś
carter95 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:04 OBY NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie lubię go a jeśli przyjedzie to nie na kujawy Odpowiedz Link Zgłoś
ruki12 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:12 Jeśli ktoś lubi go - to sie cieszy. - jesli ktos go NIE LUBI to sie nie cieszy. wolałabym zeby nie przyjeżdzał Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:16 nie przepadam za nim, ale myślę, że fani w końcu będą szczęśliwi. tyle czekali na jego koncert. to głupie, że anty-fani tak to komentują. przecież nikt wam nie każe na to iść! Odpowiedz Link Zgłoś
effy. Re: No proszę, tragedia goni tragedię w tym kraju 01.07.10, 15:19 Rozumiem jesli mieszkacie niedaleko miejsca koncertu - wyrazy wpółczucia. Ja bym tego nie wytrzymała. Jesli nie - no to co wam zależy? uspokujcie sie, moze bedziecie sie zachowywac jak ci 'mocni w necie' i pisac ze go pobijecie? Żałosne bo nawet do niego nie podeszlibyście cwaniaki Pokolenie dresów się tu robi. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty zacieszajcie 01.07.10, 15:12 ja fanką nie jestem i nienawidzę tego dziecka ale jakby paramore zawitało do polski do bym sie chyba zesrała dlatego wykorzystajcie tę szansę bimberowiczki i jedźcie jak macie szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
babyamy Re: zacieszajcie 01.07.10, 16:57 tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:15 NIE!!! I na co te wszystkie starania?! I tak za rok pewnie już nikt nie będzie o nim pamiętał... Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:20 Jak ono tu przyjedzie to ja wyrzekam się swojego kraju. Nie będę już Polką... Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: hurra!!!! i cos dla antyfanów;P 01.07.10, 15:15 możliwe ze to prawda. bardzo sie ciesze!!! jak bd jego koncert nie daleko mojego mista to na pewno przyjde na koncert!!! juz nie moge sie doczekać. do antyfanów: nie rozumiem was! co was to obchodzi czy justin przyjedzie do polski czy nie? czy ktoś wam kaze isc na jego koncert i przywiąze was do krzesła???? po co sobie zawracacie nim głowe. Jezu ! jak przyjezdzaja do polski gwiazdy których niecierpie to nie reaguje tak jak wy! tolerancja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiarkakociarka Re: hurra!!!! i cos dla antyfanów;P 02.07.10, 14:07 zgadzam się z funnygirl . Nie jestem fanką Justina ale jego muzyka mi nie przeszkadza. Trochę się cieszę że będzie jego koncert (bo jest on gwiazdą światową) a w Polsce (naszym kochanym mało znanym kraju w dodatku biednym i niezbyt nowoczesnym) nie często się zdarza że ktoś taki występuje Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax3 Re: hurra!!!! i cos dla antyfanów;P 04.07.10, 21:01 bardzo mądrze napisane. Raz dla naszego kraju zdarza sie taka okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 jeśli tak się stanie 01.07.10, 15:17 to chyba stane się aspołeczna , nie wytrzymam jak cały czas będe musiała o nim słuchać , bo niestety ta zaraza dotknęła także prawie wszystkie moje koleżanki ;c Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkovataa ja pojadę ! 01.07.10, 15:20 Pytałam się rodziców powiedzieli że nie ma problemu zobaczetylko czy mam czas ale raczej tak oby to nie była plotka Odpowiedz Link Zgłoś
demot hehe 01.07.10, 15:26 Zapraszamy Justina do polskiego gimnazjum. Zapewniamy niezapomniane wrażenia i niesamowitą zabawę z użyciem pomidorów, ewentualnie jajek. Podpisani: Polscy Chłopcy Biedny Bimberek ;-] Z tymże coś w to nie wierzę, że przyjedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
m_onka2 Aaaaa ewakuacja 01.07.10, 15:34 AAAA kiedy co gdzie?? muszę kupić pomidory Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:21 takkkk super tylko że jego koncert bedzie chyba w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:23 Fani są zapewno wniebowzięci Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa93 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 16:16 Obojętne mi to jest <br /> Ale jak kogoś to interesuje to JoBros przyjeżdżają do Polski w te lato . Nick powiedział to podczas Life czatu z Londynu . <br /> *** <33 Odpowiedz Link Zgłoś
kicia1 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:23 nie, hehe ;p ona ma więcej anty fanów niż fanów, oby nie przyjechał do polski a do warszawy to niech się nie zbliża! ;/;/;/;/;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
xxpuuxx Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 16:01 Właśnie niech przyjedzie!! On ma niesamowity talent!! A jeżeli "antyfani" źle go potraktują w Polsce to będzie znak, że my nie umiemy się zachować w stosunku do młodego, utalentowanego chłoapka. Odpowiedz Link Zgłoś
deliah Omg xD Nie!! 01.07.10, 16:03 Nic gorszego nie mogło się nam przytrafić;D Ten jego słodki, dzieciecy glosik;| ehh.. Trzeba się będzie zaopatrzyć w jakieś słuchawki czy coś..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:24 aaa, mam nadzieję że tak! BIEBER <3 Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 [...] 01.07.10, 15:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzunio97 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:25 Ja bym się ucieszyła! Lubię go! Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:25 Jeżeli to ma dać radość jego fanom to niech sobie przyjeżdża. Mi to obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:26 i po co on tu? i tak mamy wystarczającą przejebane Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_1996 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 01.07.10, 15:26 Phi! Nie wiem co mają do tego "antyfani" !?! Przecież nie muszą iść na jego koncert.;D Odpowiedz Link Zgłoś