frau_jonas Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 14:08 Justin nie przyjedzie. Jego polscy antyfani głosują na Izrael i to państwo jest - jeszcze wczoraj było - na pierwszym miejscu. W sumie dobrze, że nie odwiedzi Polski. Lepiej dla niego. Po co miałby poznać takie wielkie, nietolerancyjne gó... jakim jest Polska -.- Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.7 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 14:21 Jeśli to prawda.. to baardzo źle. Co chwilę będzie na Kotku 'Justin Bieber w Polsce' itp. Masakra. Justin Zjeber tocw... rudy łysy.! Po co on sie urodził.! Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 14:24 mi to obojętne nie jestem jego fanka i tez nic do niego nie mam choć ostatnio strasznie dużo go wszędzie. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 14:27 ja jak niektuży też nie przepadam za nim ale jak chce to niech przyjeżdża (lecz ja wątpie w to aby przyjechał) Odpowiedz Link Zgłoś
us5_richie1 Justin Bieber 02.07.10, 14:42 Ja nie jestem jego fanką,ale moja koleżanka jest. On nie przyjeżdża do Polski,bo i tak jego tu nikt nie lubi.\ Zamiast niego mogło by przyjechać US5> Ma tu więcej fanek niż jakiś Zjeber. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 ale wy jesteście dziecinni. 02.07.10, 14:47 Boże,niech przyjedzie,na koncert pójdą jego fanki których jest dużo(za dużo). ja biebera niekoniecznie lubię,ale nie przeszkadza mi na tyle żeby wyzywać go i ubolewać nad tym że ma zamiar odwiedzic Polskę. jesteście egoistami jak cholera. 'nieeee tylko nie on' to już się robi nie do wytrzymania -_-" Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: ale wy jesteście dziecinni. 02.07.10, 17:47 dziecinne to są nastolatki, które go lubią ;-P a każdy ma prawo wyrażać własne zdanie, tak samo fanki jak i antyfanki. z resztą gdzie tu jest napisane: forum tylko dla fanek? Odpowiedz Link Zgłoś
secrets @karola1603, @paullllini 03.07.10, 14:00 @karola1603, dokładnie! @paulllini, dziecinni? z jakiego powodu? nie każdy musi słuchać jakiś ostrzejszych zespołów! i wcale nie musisz iść na jego koncert- tak jak napisała karola1603! nikt nie będzie cię tam na siłę ciągnąć! i jasne- możecie wyrażać swoje zdanie, ale nie psujcie humoru fankom, które cieszą się z tego powodu! ja nie wiem! co on wam zrobił, że tak go nie lubicie?! nikt z nas nie zna go osobiście i nie mówcie że go nie lubicie, albo że jest głupi! możecie mówić że nie podoba wam się/nie lubicie/uważacie że jest głupia JEGO MUZYKA! jeszcze to nie jest pewne czy przyjedzie a już antyfani planują zamach -.- ludzie! zachowujcie się! bo potem się dziwicie że w Polsce nie ma koncertów. Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: @karola1603, @paullllini 03.07.10, 15:31 nikt się nie dziwi, że w polsce nie ma koncertów, bo tak się składa, że w polsce każdego roku są tysiące koncertów, tylko, że wy - fanki biebera czy hannah montany - tego nie zauważacie. jeśli bieber nie gra w polsce to znaczy już, że nikt do polski nie przyjeżdża? hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: @karola1603, @paullllini 03.07.10, 15:34 z resztą ja tylko oceniam jego "pobyt" w showbiznesie i wpływ na muzykę, a nie jego zachowanie wobec rodziny czy znajomych xD dodę czy jolę rutowicz też wszyscy oceniają, a ich też nikt nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: @karola1603, @paullllini 03.07.10, 19:44 1. czy ja pisze coś o Dodzie czy Jolce? nie. 2. to, że jestem fanką Biebera nie znaczy, że też Hany. 3. mnie nie obchodzą koncerty- dlatego nie wiem kto był. Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: @karola1603, @paullllini 04.07.10, 22:39 1. nie napisałam konkretnie o Tobie. 2. nie napisałam również, że Ty jesteś fanką montany. po prostu postawiłam bimbera i hanę obok siebie, ponieważ praktycznie są tego samego pokroju. 3. jeśli Cię nie obchodzą koncerty i się tym nie interesujesz, to nie pisz, że nikt do nas nie przyjeżdża, bo to kłamstwo. po co pisać o czymś, o czym nie masz najmniejszego pojęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: ale wy jesteście dziecinni. 03.07.10, 20:27 Wybaczcie ze sie wtrące. Owszem , ale nie lepiej napisać ,,Nie lubie go " a nie odrazu jakiesa głupawe teksty pisać prowokując zarazem fanki i tocząc wojne . Naprawdę jesteście dziecinni . Odpowiedz Link Zgłoś
sophijja Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 14:57 nie pewne!! (: ale mysle przyjedzie! (: btw... do antyfanow! jak tak naprawde go nie lubic to nie wydac money na bilet na concert (: Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 14:59 jak ktos go nie niubi to nie - spoko ale po co piszecie takie zale jakies ze to i rtamto a na tej stronie co second_ ja podala to sa komentarze i wiele osob pisze ale najwiecej jest komentarzy od polskich fanow ale jakis dziad napisal: 'justin ty pedale nie przyjezdzaj do polski " i po kiego h...a robicie z polski wies ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
estella2421 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 15:31 Nie wiem o tym nic. Ale jakby takk było to fajnie ) lecz wątpie w to. fajnie jakby przyjechał gdzies blisko. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
klaudyna2208 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 15:54 No i fajnie . Niech mu się w życiu powodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
arusia Re: Ja chce żeby przyjechał to orzucę go pomidora 20.07.10, 16:05 Jeszcze nam tu tej świńskiej mordy potrzeba!!!UWAGA ANTYFANKI ŁĄCZYMY SIE: jajka i pomidory w dłoń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dar24 nnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeee 02.07.10, 16:19 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE może on przyjechać nie nawidze go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
colaclub Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 16:41 Nienawidze go niech spada do swojego Hoolywood ( jesli zle napisałam to przepraszam ) gdyby wszyscy wiedzieli jakim on jest gnojem to by od razu spadł na dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( to jest moje zdanie i dzięks za minusy ) Odpowiedz Link Zgłoś
yelyaheromarap Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 16:47 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 NIEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.07.10, 16:58 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIKE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanovelove Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 16:59 nic nie jest pewne, głosujcie na izrael i na inne, które są za polską.. można oddać pare głosów. ^^ hmm.. a co do bimbera.. jak przyjedzie to juz po nim... niech sie szykuje swoje [juz niedługo] zmasakrowane ciałko. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 17:06 ale wy niektórzy jesteście nienormalni. ;q niech sobie przyjeżdża gdziekolwiek, bo mi to lata koło dupy. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 17:33 porcelanovelove co dziewczynko, grozisz mu? Może popatrzysz na swoje zmasakrowane ciałko jak zmierzysz się z Kennym? Hahah tsa już widzę kto tu przed kim będzie spie*rzał Odpowiedz Link Zgłoś
natiusa Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 17:04 Wy ludzie jesteście pojebani . Ch... was to że przyjedzie . Jeśli go nie lubicie nikt was nie bedzie zmuszal zeby tam isc. Naprawde wku...ają mnie tacy ludzie jak wy . Jeśli nie jesteście jego fanami to z tąd wypierdzielać . I tyle . Przepraszam ze ta brzydko sie wyrazilam . ale po prostu nie da się wytrzymać . Jestem jego fanka . I jesltem z tego dumna . I Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
natiusa Re: ../..... 02.07.10, 17:22 Jestem za tb Kate . Wejdz na wątek , ktory stworzyłam . ( Nowiny o gwiazdach .) Tam jest wszystko o tych ich komentarzach . Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 03.07.10, 00:21 dziewczyno, ściągnij sobie worda albo zacznij chodzić na j. polski, zanim coś tu napiszesz, bo kalecząc polski język tylko się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpop96 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 17:21 Mamy juz własnego Bibera - Olka z THP xDD Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 17:42 no fajnie. (; lubię jego piosenki ale nie pojechałabym na jego koncert może że odbył się gdzieś np. w Poznaniu choć to niemożliwe. ( tak czuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_24 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 17:46 on nie przyjeżdza jednak do Polski , mimo że wygrała . Ja się ciesze ; d że nie przyjezdza Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 18:16 co kogo obchodzi że wy nie lubicie Justina jego fanki chcą żeby pryzjechał wy i tak ie pójdziecie na jego koncert wie zamknąć twarze Odpowiedz Link Zgłoś
paullllini Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 19:25 każdy ma prawo głosu, a jak Tobie się to nie podoba to sama zamknij odbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaaa.a no zgadzam się z ......żal.pl 02.07.10, 19:22 .....zgadzam się z tobą iga18 Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.x3 Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 19:27 Mam nadzieje, że nie przyjedzie . Grr. nie cierpię tego potwora z cienkim głosikiem. Pójdę na jego koncert tylko dlatego by ze znajomymi obrzucić go pomidorami ! ^^ ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 19:56 Super,uwielbiam Go Odpowiedz Link Zgłoś
ania_montania bieber 02.07.10, 20:08 jak go tak nie lubicie to głosujcie właśnie na Polske !!!!! ponieważ jak przyjedzie będziecie go mogły obrzucić pomidorami czy kamieniami. NA POLSKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancz0wa. Re: Justin Bieber przyjedzie do polski! 02.07.10, 21:12 A co Wam to przeszkadza, że przyjedzie? Nie jestem jego wielką fanką, ale dla niektórych dziewczyn jeden koncert Justina w Polsce to spełnienie marzeń. O gustach się nie dyskutuje, uszanujcie to! Odpowiedz Link Zgłoś