miss_chloe 02.07.10, 12:46 Pomocy! Mam straszny trądzik na plecach, na twarzy mam kilka krostek. Nie wiem jak mam się ich pozbyć. macie jakieś porady? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avrile Wejdź! 02.07.10, 12:55 Użyj Toniku na wągry, lub zwykłego, fluidu też możesz użyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Trądzik na plecach! 02.07.10, 12:55 trzyj plecy ostrą stroną gąbki lub jakąś szczotką ze sztucznymi włóknami, trzyj spirytusem, używaj peelingów. ja używam lubex. bo ja mam tylko małe kropki ale są ich stada. no to tyle. może trochę pomogłam... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lemonade. Re: Trądzik na plecach! 02.07.10, 12:57 dermatolog wybierze coś specjalnie dla Ciebie a tutaj możemy Ci tylko podawać domowe sposoby, ewentualnie jakieś popularne maście czy inne badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Trądzik na plecach! 02.07.10, 13:04 Dużo dziewczyn w wieku dojrzewania ma trądzik na plecach i na twarzy (jakie to szczęście, że mnie to ominęło! ). Proponuję wystawić plecy na słońce, aby je zasuszyć. Myj je również dokładnie szorstką gąbką lub szczotką. Jak ci się chce, użyj jakiegoś żelu czy czegoś, co używasz do twarzy. Ale higiena to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Trądzik na plecach! 02.07.10, 13:39 myj mydłem i tyle. Też miałam, ale częściej myłam same plecy i zeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
missmiley340 Re: Trądzik na plecach! 02.07.10, 13:50 też miałam ale teraz taka ładna pogoda, byłam na basenie poopalałam plecy, i już ich nie mam trzeba je 'wysuszcyc sloncem' idz gdzies nad wode i wystaw plecki do sloneczka ^^ pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Trądzik na plecach! 02.07.10, 16:10 Ja niestety też tak mam. Najgorsze że tak wyżej bardziej koło łopatek itd. przez co kiepsko to się myje tonikami, żelami itd. Na razie staram się to wysuszyć na słoneczku... Odpowiedz Link Zgłoś
aga344 Re: Trądzik na plecach! 30.07.10, 11:45 Trądzik zawsze jest zmorą,ale mi pomógł lek www.acnezine.pl/ an pewno warto spróbować,polecił mi go dermatolog i jestem bardzo zadowolona z efektu jego działania. Odpowiedz Link Zgłoś