impressive Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 28.08.10, 16:51 ` oboje są straszni . ; / hm .. no ale lambert ściąga od billa . Odpowiedz Link Zgłoś
nijala112 Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 10.03.12, 20:19 impressive napisał(a): > ` oboje są straszni . ; / hm .. no ale lambert ściąga od billa . Wiesz, brukowce nie ukazują całej prawdy. Chcą podkręcić wszystko sensacją. Pracuję w gazecie więc wiem jak jest. Adam jest prawdziwym talentem samym w sobie! Więc wybaczcie ale obraża mnie to jeśli ktoś piszę że Adam kopiuję styl Billa. Odpowiedz Link Zgłoś
whitedamon Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 28.08.10, 17:09 Jeśli chodzi o wygląd, to cóż mam powiedzieć, obaj są ładni, mimo tego tonu mejkapu na pyszczkach Tylko Bill jakiś taki chudziutki, niech przytyje, to będzie z niego mięskoXD A o mjuzik? Też wiele się chyba nie różnią, ani jeden ani drugi nie zachwyca i nie wadziXD Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Zdecydowanie Adam Lambert ! 28.08.10, 18:12 O niebo lepszy jest adam lambert niż srokio fotel ; / Nie nawidze bandy tych pi...ców ...! Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Oczywiście że Bill ;d 28.08.10, 18:14 Oczywiście że Bill Kocham go ;* ;d Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: ... 28.08.10, 19:19 nie przepadam za żadnym z nich jakoś mocno ale jak już to Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkttooss Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 06.11.10, 13:05 Obydwaj to geje, ale chociaż Adam się do tego przyznaje . Odpowiedz Link Zgłoś
olka383 Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 04.12.10, 21:42 nie no Adama Lamberta wole Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 06.11.10, 14:15 Adam Lambert ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
lady.teeq Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 04.12.10, 21:56 E... Billy Talent. Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 04.12.10, 22:18 jeśli na prawdę mam juz wybierać ... BILL . ! jak można sie zachwycać takim pedałem jak Adaś. jak można zachwycać się jego muzyką ? ! ! ! ' what you want from me ? ' ahahahah !! GDZIE WY MACIE OCZY ? Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 09.12.10, 13:04 Zdecydowanie Adam. Nie lubię całego tego TH. Odpowiedz Link Zgłoś
emosia_billusia Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 16.12.10, 00:57 Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill, Bill Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Adam Lambert czy Bill Kaulitz ??? 10.12.10, 17:38 Adam Lambert Nienawidzę Billa i Tokio Hotel Wiem że Adam i Bill są podobni ale Lambert ma zdecydowanie lepsze piosenki od Kaulitza! Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Billuś ! 11.12.10, 20:16 Pod względem wokalnym, pod względem charakteru, pod względem usposobienia, pod względem ORIENTACJI SEKSUALNEJ (nie żebym miała z tym jakiś problem), pod względem wszystkiego wolę BILLUSIA ! ;*** Odpowiedz Link Zgłoś