Dodaj do ulubionych

Wkurzający sasiedzi...

02.07.10, 14:23
czy wy tez macie takich denerwujących sąsiadów jak ja?uncertain
Niebęde wszystkiego wymieniac bo jest tego bardzo dużotongue_out ale np.jest lato tak,wakacje a
ja muszę sie obudzić o 7.00 bo sąsiad zaczyna piłować(nie wiem co ale słysze)robi to przez
cały dzień i jak nigdzie nie wyjedziesz to masz nerwy w strzępkach; zima,wracasz
zmęczona po sprawdzianach ze szkoły,chcesz w domu odetchnąć ale ulica cała zadymiona
bo sąsiad pali w piecu to co spiłował latem i oddychać sie nieda;ferie zimowe :zosatajesz w
domu i chcesz wyjśc na łyżwy(bo darmowe) ale chodnik zasypany sniegiem i musisz
odśnieżyć:wychodzisz z łopatą a tam sąsiad stoi i patrzy co robisz i jeszcze prubuje cie
pouczać że robisz niedokładnie i ludzie mogą się przewrucić,a kiedy mu sie znudzi mówi że
powinnam iść do domu bo krzyż mi wysiądze i zostaje w domu bo jak wyjde z łyżwami to
sąsiad zapyta czemu nie odśnieżam...indifferent

i co też macie podobnie?
...bo ja już nerwowo nie wytrzymujesciana
Obserwuj wątek
    • free_idiot Re: Wkurzający sasiedzi... 02.07.10, 14:25
      aha ten sąsiad to zdrowy emeryt(trochę przy kości)indifferent
      scianascianascianascianascianascianascianascianascianasciana
      • sel_dem Re: Wkurzający sasiedzi... 02.07.10, 14:32
        olej go , to twoje sprawy , zignoruj go .

ja nie mam takich sąsiadów ,
        • free_idiot Łtwo powiedzieć.. 02.07.10, 14:39
          no ja niemam dżwiękoszczelnych okien a jest lato więc otwieram,ale jak ranop budzi cię
          rozdzierający warkot piły to zawału mozna dostać;a zimą no jasne że go olewam ale stoi
          nademną dopułki nie wejdę do domu i smrodzi spalenizną dalej...sciana
    • katsuumi_17 Re: Wkurzający sasiedzi... 02.07.10, 14:27
      Było- tutaj.
      • olciaaa03 Re: Wkurzający sasiedzi... 02.07.10, 14:47
        Słuchaj może najpierw pogadaj z rodzicami, żeby zwrócili mu grzecznie uwage.
        Jeżeli powiedzą, że masz to załatwić sama to podejdź do niego i grzecznie powiedz swoje
        racje ;D
        powodzenia ;*
        ja miałam takich sąsiadów ale powiedziałam im grzecznie i już jest lepiej
    • stevi_bbe Radio maryja , palenie , gizłoldy ! 02.07.10, 14:33
      Baba z góry (mieszkam w bloku) słucha codziennie od godziny 5 nad ranem radia
      maryja na całą pete .. do tego przed moim blokiem stoi dom .. na przeciwko
      mojego okna .. robią sobie balkon .. ale przecież nie można robić tego jak
      normalni ludzie tylko zaczynając o 23 a kończąc o 5 : / .. do tego palą w
      kominku chyba jakimś hajsem i jeb.ie na 52546854123 kilometrów : /
      • koralina94 Re: Wkurzający sasiedzi... 02.07.10, 14:37
        Moi sąsiedzi z naprzeciwka cały czas remontują swój dom i od rana trwają u nich praceangry
        Wakacje, a tu spać nie można...
    • alyson96 Re: Wkurzający sasiedzi... 02.07.10, 14:35
      Tak , mam . niestety . Raz przyszli do mnie koledzy do domu . Oczywiście mój
      ukochany sąsiad musiał powiedzieć o tym mojemu tacie . Dodał jeszcze że pale przed
      domem ( a wcale tak nie jest ) . Nie posiada śmietnika dlatego wszystkie śmieci pali
      latem i nie można wystawić prania na balkon albo na dwór bo potem wszystko
      śmierdzi. ; > / Ale ja się zdenerwowałam . Razem z przyjaciółką dałyśmy mu przezwisko
      Konfident i niszczyłyśmy mu życie aż przestał opowiadać bzdury mojemu tacie . I tak
      nadal go nie lubię . : D
      • replaceable Re: Wkurzający sasiedzi... 02.07.10, 14:42
        też mam dosyć 'głośnych' sąsiadów, tylko, że co noc o 3 budzi mnie płacz
        dziecka. uroki mieszkania w bloku/wieżowcu.
    • hatebieberxd pewnie... 02.07.10, 14:40
      Ja ciągle słyszę okropne hałasy, bo za ścianą mieszka jakiś stolarz. OK 6 nad ranem i ok 22.00
      tak, jakby specjalnie robił to na złość. Za**be go kiedys ;/
    • bad_alex ty i tak masz dobrze . 02.07.10, 14:46
    • olusi1a uuu 02.07.10, 14:46
      Ja nie mam takich sąsiadów. NO tam raz była głośna impra ale to dlatego że syn sąsiada
      18 obchodził. I raz jak mój brat przyprowadził kolegów (którzy sie przewracali iwg.) to
      taka starsza pani co pod nami mieszka przyszła ;p. Ale to tak jest że jak są sąsiadzi w
      podeszłym wieku, to narzekają, pouczają, wymandrzają się, a robią to bo chyba nie mają
      co robić i uwarzają się za takich co już wszystko przeżyli. No fakt., przeżyli dużo i szanować
      ich trzeba ale bez przesady...sciana Może powiedz rodzicom, albo odpowiedz np. nie musi
      się pan tak o mnie troszczyć chociaż pewnie chętnie byśł powiedziała "spadaj stary
      dziadzie" ^^
    • paaali Wkurzający sasiedzi. ;( 02.07.10, 14:48
      U mnie z 10 psów szczekaaa . crying
    • 2468 Re: Wkurzający sasiedzi... 03.07.10, 23:06
      Moi mi ciągle zaglądają do pokoju. i Palą, więc kiedy otworzę okno śmierdzi mi dym
      papierosów. Nie są to jakieś tam stare zboki tylko kulturalni dobrze wykształceni ludzie, a
      zachowują się jak prostacy!
    • owad Re: Wkurzający sasiedzi... 04.07.10, 00:07
      mnie o wszystko osądzają i jak tylko coś się wydarzy na osiedlu to sąsiadka co
      chwila przychodzi i pyta się czy coś o tym wiem.to jest strasznie denerwujące.
      ale,że za 2 mies.się wyprowadzam,to nie wiem jakich tam bd miała sąsiadów.
    • pauliska1212 Re: Wkurzający sasiedzi... 04.07.10, 00:17
      nieee x d
      przyznam szczerze, że nie mam za bardzo kontaktu z sąsiadami, znam ich raczej z
      widzeniaa <większość>
      • shadow_ nie mam i się cieszę. ;) 04.07.10, 00:27
    • drama_queen Re: Wkurzający sasiedzi... 04.07.10, 00:31
      moi sąsiedzi są spoko ;>
      • karmel_ Re: Wkurzający sasiedzi... 10.07.10, 18:24
        mieszkam w 4piętrowym bloku , więc nawet jest spoko. Najgorzej jak czasem ktoś z bloku
        naprzeciwko,na przykład dzisiaj puścił na całe osiedle disco polo. Mam denerwującą sąsiadkę ,
        która wychodzi na balkon i ostatnio jak grałam z kuzynem w piłkę to nas opieprzyła.
        Czasem wierci ktoś , ale to po południu. I gra ktoś na pianinie , ale wtedy słucham ipoda.
    • twilight_6 sąsiedzi ;p 04.07.10, 18:26
      moi sąsiedzi są nawet spox ;p
      tylko jeden minus. kiedy jest ładna pogoda i chcesz otworzyć okno to oni wtey
      palą śmieci i jedzie tym dymem ;./
    • kicia_165 Było. 10.07.10, 18:00
    • niuniaa tak... 10.07.10, 18:31
      np. rano [ok.8,9] ktos włącza jakieś maszyny...mam ochotę wybiec na dwór i krzyknąć : ''ja chcę spać kur-wa!'' -_- tak jest zawsze, niestety ;<
    • dragonica Re: Wkurzający sasiedzi... 10.07.10, 18:35
      Ja mam beznadziejnych sąsiadów -.- W szeregowcu mieszkam, oni na prawo ode mnie.
      Ciągle się czepiają. Ale czego się spodziewać po emerytowanych nauczycielach shock
      Masakra. Szczególnie on jest głupi. Średnio raz w tygodniu przychodzi z
      pretensjami, że za głośno słuchamy muzyki, a wcale tak nie jest. Chociażby
      wczoraj przyszedł z pretensjami, że on sobie nie życzy słuchać jak od nas drą
      się jacyś Anglicy ( puściłam jedną z piosenek Tokio Hotel po angielsku) A ja mu
      odp: To Niemcy! i zamknęłam drzwi devil
      I nas też się czepia, że zimą nie odśnieżamy. Jak wyjdę odśnieżyć, to mówi, że
      niedokładnie, albo coś tam, że przeze mnie ludzie sobie nogi połamią angry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka