imagination. 04.07.10, 14:21 Czy któraś z Was go stosowała? Podobno jest niesamowity na pryszcze,mam zamiar go kupić,ale chce znać wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuna_ Re: Żel benzacne 10 % 04.07.10, 14:29 Nie stosowałam, ale mam Benzacne maść na pryszcze. Jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Nie kupuj. 04.07.10, 14:34 Moja siostra stosowała 10% Nałożyła sobie na noc dość grubą warstwę, a gdy rano wstała, była cała opuchnięta. Ludzie na uczelni myśleli, że jest chora i ma gorączkę. Ja używam 5% i myślę, że Tobie w zupełności wystarczy, dziesiątka jest dla naprawdę ciężkich przypadków i może Ci po prostu wypalić skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
cally Re: Nie kupuj. 05.07.10, 18:25 Bo jak nałożyła grubą warstwę, to oczywiste że jej twarz spaliło. Ja używam cienką warstwę nawet 5%, 10% daję jak mi cos się naprawdę poważnego zrobi, tylko miejscowo. A tak w ogóle, to ja bez tego kremu, bym dwóch dni nie przeżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka imadżinejszyn ty masz pryszcze? O,O 04.07.10, 14:39 nie dostaniesz placka i nie zagrasz w słoneczko :C XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. haha : D mam troche na czole i chce się ich pozbyć 04.07.10, 14:42 : D Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: haha : D mam troche na czole i chce się ich p 04.07.10, 14:44 dla mnie prawda? <faja> haha Odpowiedz Link Zgłoś
grloulie Re: Żel benzacne 10 % 04.07.10, 14:44 Miałam, ale niestety nie zdał egzaminu. Mogę Ci polecić Acnofan - często kupowany i chwalony. Ja także go miałam. Benzacne bardzo wysusza skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Żel benzacne 10 % 04.07.10, 14:49 PLUSY: polecany przez dermatologów, tani, nie śmierdzi, łatwy w użyciu MINUSY: przebarwienia skóry używałam go kiedyś nie jest taki zły Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Żel benzacne 10 % 04.07.10, 14:51 blizniaczkii napisał(a): > PLUSY: > polecany przez dermatologów, > tani, > nie śmierdzi, > łatwy w użyciu > MINUSY: > przebarwienia skóry > używałam go kiedyś nie jest taki zły Benzacne nie przebarwia skóry. Chyba, że nakładałaś go aż kapało. Ale nie przebarwia na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Używaj 04.07.10, 14:49 Na początek 5% ale później jak najbardziej możesz 10%. Jakaś dziewczyna tu napisała, że dla kogoś tam twarz z rana spuchła. Pewnie, że spuchła jak nawaliła tego nie wiadomo ile. Wpierw smaruje się tonikiem benzacne a później tą maść. Nakładasz tylko tam gdzie masz pryszcze. Nigdzie więcej. I nie kładź tego dużo. Wystarczy aby zakryło całego pryszcza :p Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. myśle,że wystarczy dla mnie 5 % 04.07.10, 14:50 mam mało pryszczy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: myśle,że wystarczy dla mnie 5 % 04.07.10, 15:08 fajna, ale kiedyś rano posmarowałam, a po południu poszłam na basen. w starciu z wodą ( chlorem ) szczypało jak cholera : 3 Odpowiedz Link Zgłoś