senseless Re: Czarny lakier do paznokci !? 07.08.10, 15:52 haha, właśnie mam paznokcie na czarno pomalowane... jak widzisz mi się podoba, tylko, ze później trudno zmyć lakier, potrzeba dobrego zmywacza, nie takiego za 1,50 xd Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ... 07.08.10, 15:57 Nigdy nie miałam czarnego. Dziś pomalowałam na granatowy, strasznie ciemny, prawie czarny. Ale czystej czerni nigdy nie miałam. Nie każdemu tez pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
sasia30 Re: Czarny lakier do paznokci !? 07.08.10, 15:59 Jest super! Słuchaj mam dobry sposób co możesz zrobić! Powiedz mamie że kupisz sobie ten lakier ale nakleisz na paznokcie zaraz po pomalowaniu lakier! Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: Czarny lakier do paznokci !? 07.08.10, 16:01 mam i to od dawna czarny lakier , jest świetny ! Odpowiedz Link Zgłoś
sasia30 Re: Czarny lakier do paznokci !? 07.08.10, 16:01 Sorry pomyłka nakleisz naklejki np. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Czarny lakier do paznokci !? 07.08.10, 16:01 Jeszcze nie malowałam ale może kiedyś bo bardzo mi się podoba u gwiazd, ale mam mi każe malować na inne kolory. Do wszystkiego mi się wtrąca. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Czarny lakier do paznokci !? 07.08.10, 18:05 Kiedyś pomalowałam paznokcie na czarno to mojej mamie też się nie podobało... W końcu to zaakceptowała i nic nie mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: Czarny lakier do paznokci !? 08.08.10, 19:46 ja mam auktualnie i mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Czarny lakier do paznokci !? 08.08.10, 19:49 fajnie wygląda, ale ja nie mam cierpliwości do malowania paznokci tym kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia267 Re: Czarny lakier do paznokci !? 08.08.10, 19:56 Mam całkiem podobny problem.Moja mama mówi że czarny lakier nie jest dla dziewczyn takich jak ja, a ja poprostu uwielbiam taki kolor na paznokciach, wygląda zarąbiście! Tyle że ja mam już ten lakier i raz pomalowałam sobie paznokcie tym lakierem... mama była na mnie wściekła! może dlatego że ja już wcześniej jej mówiłam że chce sobie pomalować a ona mówiła "NIE!" Odpowiedz Link Zgłoś