lovejustin_ 05.07.10, 13:46 co myślicie o Robercie M? Jakie jest wasze zdanie o nim? Bo jak dla mnie facet zrobi karierę, jego kawałki są świetne! xD I tak w ogóle to niezłe ciacho z niego. ; D Czekam na wasze opinie. xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovejustin_ Re: O kim ? 05.07.10, 13:59 no o Robercie M. jego hity to superbomb i dance hall track. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia100 Re: Robert M. 05.07.10, 14:00 jako ciacho to mi się nie podoba ^ ale jego kawałki są świetne a ostatnio najbardziej mi sie podoba dance holl track i oczywiscie super bomb (ale to już mniej) i podobają mi sie jego zęby ;Dd Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie nienawidzę 05.07.10, 17:07 jest jak kolejny nikomu niepotrzebny śmieć. to co robi nie mogę nazwać muzyką, bo popełniłabym grzech. robi wielki syf! morduje muzyke, nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę kolesia. nigdy wcześniej na widok nikogo nie byłam tak wku...ona jak kiedy widzę to ścierwo. zabiłabym go. możecie mnie krytykować wisi mi to. a co do Ciebie lovedżastin, co byś zrobiła z kolesiem, który by okrutnie zabił kogoś kogo bardzo kochasz i jeszcze na tym zarobił a jakieś bezmózgie 10 latki kochałyby go za to? bo ja właśnie to czuje do tego kija, dla niego lepiej byłoby gdyby nigdy nie wyszedł z domu. coś jeszcze słyszałam, że to coś jest z Polski, to będzie mógł się pożegnać z pełnosprawnym życiem, bo w końcu ktoś z mózgiem zapragnie mu odpłacić za to co zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin_ Re: nienawidzę 05.07.10, 19:04 a_vie napisał(a): > jest jak kolejny nikomu niepotrzebny śmieć. > to co robi nie mogę nazwać muzyką, bo popełniłabym grzech. robi wielki syf! > morduje muzyke, nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę kolesia. nigdy wcześniej na > widok nikogo nie byłam tak wku...ona jak kiedy widzę to ścierwo. zabiłabym go. > możecie mnie krytykować wisi mi to. > > a co do Ciebie lovedżastin, co byś zrobiła z kolesiem, który by okrutnie zabił > kogoś kogo bardzo kochasz i jeszcze na tym zarobił a jakieś bezmózgie 10 latki > kochałyby go za to? > bo ja właśnie to czuje do tego kija, dla niego lepiej byłoby gdyby nigdy nie > wyszedł z domu. coś jeszcze słyszałam, że to coś jest z Polski, to będzie mógł > się pożegnać z pełnosprawnym życiem, bo w końcu ktoś z mózgiem zapragnie mu > odpłacić za to co zrobił. wiesz ja tego kolesia nie znam tak dokładnie, podobają mi się tylko jego piosenki a do jego osoby nic nie mam, bo nic mi nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka On i Afromental jedynie jakoś ... 05.07.10, 19:10 "polepszaja" Polska muzyke bo reszta to jakaś porażka :C Odpowiedz Link Zgłoś
dulab. Gdy przeczytałam sam tytuł... 05.07.10, 19:20 ... to od razu skojarzyło mi się z Robertem Muchamorem. Weź pisz całe nazwiska, bo na świecie naprawdę nie mało jest ludzi o imieniu "Robert" i o nazwisku zaczynającym się na "M"... xD Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax Re: Robert M. 05.07.10, 19:21 Robert M rządzi ! Każdy jego utwór staje się hitem . Odpowiedz Link Zgłoś