myszqa13 więccc...:D 28.07.10, 18:04 nadwaga...to chyba problem większości nastolatek...nie jestem jakaś na maksa gruba ale brzuch mam i mam grube uda...nie wiem co robić...chciałabym coś ćwiczyć ale nie mam jakiegoś zapału...i ciągle jem...ostatnio schudłam 4 kg i dobrze...teraz waże 64 kilo ale to za dużo jak na 14-latkę...prosze pomóżcie...jak mam się odchudzić(tylko błagam nie diety bo próbowałam tysiące i nic)... Odpowiedz Link Zgłoś
zolicja1997 Re: Kotkowy kącik porad 28.07.10, 18:22 Mam problem ze stopami . Mój czarty palec w ogóle nie rośnie i to w obu nogach. A do tego nie mam kości. Jadę nad morze i wstydzę się pokazać. Pomóż jak to zakryć!! Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Jak "przeżyć" bolesną miesiączkę? 29.07.10, 09:48 Jak "przeżyć" bolesną miesiączkę? Czasami aż się zwijam z bólu i wbijam paznokcie w materac mojego łóżka!! A jak sobie dam radę, kiedy będzie rok szkolny? Bolesna miesiączka plus stres związany z klasówkami.. Boję się. Pomóż mi Kotku Odpowiedz Link Zgłoś
fatalna protezka 29.07.10, 11:19 mamm potężny problem!! od dziecka nie mam zawiązków .. co za tym idzie brakuje mi 3 zębów.Od jakiegos roku noszę protezkę ,ktora w połowie podniebienia się kończy.Żyje mi się z tym dobrze,lepsze to niż latanie z gołą szczęką ,ale właśnie rodzi sie jeden problem - chłopaki. Obawiam się ,że jak już takowego będę miała podczas pocalunku on ją wyczuje ,a nie chce mu mówić ,że kurdę nie mam zębów :< bo jestem młoda!!. błagam czy ktos ma taki problem? czy to jest do wyczucia podczas pocalunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszana Re: Kotkowy kącik porad 29.07.10, 22:19 Kotku, czy rozstępy w naszym wieku są normalne ? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xxriczkaxx Kotku... 30.07.10, 17:52 Mam 12 lat i 170 cm. Czy to jest dużo? Coś jest ze mną nie tak? Proszę o szybką odpowiedź, dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: Kotkowy kącik porad 30.07.10, 22:23 Jest lato ,a ja chciałabym aby moje włosy były cały czas miękkie jedwabiste i wytrzymałe. Niestety przez słońce czy ciepło staja sie suche . Chciałabym wiedzieć co zrobić ,żeby utrzymać je w dobrym stanie i jak ich nie zniszczyć i chronic przed słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś
fun.sel Re: Kotkowy kącik porad 31.07.10, 09:16 Od paru miesięcy kocham się w chłopaku. Znamy się od piaskownicy, ale jakoś dopiero parę miesięcy temu przyszło to uczucie. Nie wiem jak mu to powiedzieć, albo chociaż dać do zrozumienia, że zakochałam się w nim i też nie wiem spytać się go czy on odwzajemnia swe uczucia. Pozdrawiam Zakochana... Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_fan13 Niesforna grzywka ! 31.07.10, 11:05 Mam problem z włosami ! Są gęste chociaż po (cieniowaniu trochę mniej) . Najbardziej mi przeszkadza grzywka która cały czas się wywija (najczęściej do góry). Mama nie pozwala mi prostować włosów a po za tym mam okropną prostownicę (kupiłam ją bardzo tanio, bo na droższą nie mam pieniędzy), która zamiast prostować tylko elektryzuje i ją bardziej wywija tak że mi nawet nie przylega do czoła! Nie mogę jej podpinać bo mam "wysoko czoło" i to strasznie brzydko wygląda! Próbowałam już mleczka prostującego, szamponów prostujących i do tego po każdym myciu od razu susze włosy że by się ładnie ułożyły, może po suszeniu się ładnie układają ale jak wstaje rano znowu mi się wywija! Nie wiem co robić! Bardzo prosz o pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
janie Re: Kotkowy kącik porad 31.07.10, 13:30 Kotku. Mam mały problem. Bardzo często się złoszczę, kłócę z całą rodziną, bije z bratem przez co jestem nazywana "rozpieszczonym bachorem". Czy to normalne, że tak bardzo się na wszystko złoszczę? Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna_ Chłopak i mama 31.07.10, 14:10 Problem może wydawać się głupi,ale na prawdę jest mi z tym ciężko.A mianowicie chodzę ze swoim chłopakiem już od dwóch miesięcy,jestem z nim na prawdę szczęsliwa,byłabym zapewne bardziej,gdyby moja mama bardziej tolerowała to.Odkąd z nim jestem ,całkowicie straciła do mnie zaufanie,nie chce mi w nic uwierzyć gdzie wychodzę i z kim.Powiedziałam jej,żeby bardziej mi zaufała,że pomimo swojego wieku nie zrobię nic głupiego itp,ale ona mi nadal nie ufa do końca.Co mam zrobić?Bardzo zależy mi,aby traktowała mnie tak jak wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Kotkowy kącik porad 05.08.10, 16:59 Ja też kiedyś strasznie kłóciłam się z rodzeństwem pamiętam jak mieli przeze mnie całe obdrapane ręce i pełno blizn... ale z wiekiem to minęło i teraz jak się kłócimy (co teraz jest rzadko) To tylko na słowa nie ma bicia... i mi się wydaje że z wiekiem każdemu to minie.. I tobie też janie xxx Odpowiedz Link Zgłoś
jagam Re: Kotkowy kącik porad 31.07.10, 15:23 Mam pewien bardzo poważny problem ... Mam obsesje na punkcie Paule Wesley'a ... Nie wiem jak przestać o niem muśleć ... Co mam robić , bo sama zaczynam się siebie bać ... A niektórzy znajomi zaczynają patrzeć na mnie jak na wariatkę ... Nie wiem co mam już robić . Odpowiedz Link Zgłoś
nosugartonight Re: Kotkowy kącik porad 02.08.10, 13:46 Nurtuje mnie to czy można do kotka napisać na e-mail?Jak tak to moglibyście podać ?Bo próbowałam juz wiele razy napisać do kotka ,ale nie chce mi się to wysłać,w sprawie o usunięcie konta... Odpowiedz Link Zgłoś
ami. . 02.08.10, 15:45 Co najlepiej stosować na walkę z trądzikiem? Słyszałam, że na trądzik świetnie działają drozdze i bratek? Czy to prawda? Jakich potraw powinnam unikać? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Kotkowy kącik porad 02.08.10, 18:57 Drogi kotku Od kilku dni coraz więcej jem . Pomimo , że zjadłam dużo porcję obiadu i czuję się najedzona i i tak muszę jeszcze coś zjeść . Jestem bardzo zaskoczona faktem , że tam krótkim czasie moja dieta tak drastycznie się zmieniło . Nie mam nadwagi i mało tyje . Czy coś nie tak z moim ciałem ? Jak mogę zaradzić tak drastyczniej ilości jedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Odpiszcie ;-) 02.08.10, 20:46 Hej kotku !!!!!!! Ostatnio dziewczyny poruszyły temat menstruacji . Ja chciałabym już używać tamponów by się czuć komfortowo w szkole . Miesiączkuję już 7 miesięcy i mam w miarę reguralne okresy . Tylko nie wim jak mam powiedzieć mamie , że chcę ich już używać . Chcę żeby wiedziała , żę noszę tampony , ale z drugiej strony bardzo się boję zapytać . Boję się ,że mi odmówi a ja tak bardzo tego chcę . Używałam już różnych podpasek i nie czuję się komfortowo . Proszę pomóżcie tylko na was mogę liczyć . PS Nie mam potrzeby iść do ginekologa tylko chcę używać tampony ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tosia123 Re: Kotkowy kącik porad 02.08.10, 20:58 Jest lato więc często chodzę w szortach i innych krótkich spodenkach. Problem w tym że mam dużo czarnych włosów na nogach, strasznie to wygląda ale moja mama nie pozwala mi ich wydepilować twierdzi ze jestem za mała. Oprócz tego moje znajome które depilują nogi wyśmiewają się ze mnie gdy tylko wyjdę z domu w krótkich spodenkach. Co mam robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: Kotkowy kącik porad 03.08.10, 17:53 Tne się nie umiem się powstrzymać pomożecie Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedrzewo Re: Kotkowy kącik porad 05.08.10, 15:29 Dlaczego w bajce Lilo i Stich nikt nie lubił Lilo.... To pytanie mnie nurtuje Z niecierpliwościa czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedrzewo Pomocy !!! 05.08.10, 15:32 Dlaczego w bajce Lilo i Stich nikt nie lubił Lilo.... To pytanie mnie nurtuje Z niecierpliwościa czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Proszę o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Please!!!!! 05.08.10, 17:28 Hej kotku !!!!!!! Ostatnio dziewczyny poruszyły temat menstruacji . Ja chciałabym już używać tamponów by się czuć komfortowo w szkole . Miesiączkuję już 7 miesięcy i mam w miarę reguralne okresy . Tylko nie wim jak mam powiedzieć mamie , że chcę ich już używać . Chcę żeby wiedziała , żę noszę tampony , ale z drugiej strony bardzo się boję zapytać . Boję się ,że mi odmówi a ja tak bardzo tego chcę . Używałam już różnych podpasek i nie czuję się komfortowo . Proszę pomóżcie tylko na was mogę liczyć . PS Nie mam potrzeby iść do ginekologa tylko chcę używać tampony ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
fun4ever Re: Kotkowy kącik porad 05.08.10, 21:09 wszyscy mówią że jestem gruba, że przytyłam od kąt są wakacje. Bardzo się tym przejmuje. Czasami jak nikt nie patrzy to zamknę się w pokoju i zwłaszcza na wieczór, płacze. Mam 15 lat, no i faktycznie nie jestem chuda i szczupła, tak jak bym chciała. Jestem wysoka, mam około 1.72 wzrostu. Ile powinnam ważyć przy takim wzroście ? Chce schudnąć, żeby się wszyscy o de mnie odczepili ! Co powinnam zrobić. Moim najgorszym problemem jest to , że cały czas jem słodycze. Błagam kotku, pomóż ! Odpowiedz Link Zgłoś
stuki Re: Kotkowy kącik porad 06.08.10, 11:53 Kotku mam problem. Zwykle na mojej twarzy nie było trądziku. Od czasu do czasu pojawiały się malutkie krostki które po posmarowaniu maścią na drugi dzień znikały. Ale to się zmieniło kiedy wróciłam z wakacji od mojej siostry z Warszawy. Cała moja twarz teraz pokryta jest czerwonymi pryszczami. Mama mówiła mi, że to może od zmiany wody, ale sama nie jestem tego pewna...co mam robić i jak się wyleczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
ziutaa. TCA .!! 06.08.10, 14:18 Mam pytanie . Teens Choice Awards leci już w poniedziałek . Czy można będzie obejrzeć to gdzieś na żywo w internecie ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka1212 Re: Kotkowy kącik porad 06.08.10, 14:29 podoba mi się taki jeden Kuba, znamy się od zerówki i zawsze się lubiliśmy, ale ostatnio się w nim zakochałam. Dał mi swoje gg napisałam do niego i gadaliśmy ponad 2 godziny. On też tak jakby mnie podrywał... tzn. żucał tekstami typu "jak chcesz to wbijaj jutro do mn bo bd miał wolną chatę" czy coś w tym guście... gadało nam się świetnie, problem w tym że to zawsze ja muszę do niego napisać pierwsza... Mogę czekać pół dnia kiedy on jest dostępny.... Często też nie ma dla mn czasu, a czasami gadamy po 3 godzimy.... Kotku pomóż..... Czy on mie lubi?? Odpowiedz Link Zgłoś
vampire_lovee Re: Kotkowy kącik porad 06.08.10, 14:42 Kotku! Mam problem.. Za każdym razem, kiedy zrobię coś co tacie się nie podoba (lub któraś z moich sióstr), tata zabiera nam telefon, dostęp do komputera i zakazuje wychodzenia z domu. I tak jest za każdym razem. Nie wiem co robić, żeby to się zmieniło, a tata nawet nie chce mnie wysłuchać! Proszę o radę! Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek @Vampire_lovee: 07.08.10, 17:47 /Nie wiem czy użytkowniczki też mogą sobie nawzajem pomagać, noale.../ Pogadaj z nim! Nawet jeśli Twój tato to diabeł z piekła rodem. Powiedz, że masz już na tyle lat, że jego kary są jak danie dorosłemu klapsa. [Nie radzę mówić tego, gdy nie skończyłaś 3 - nastki...]. Spróbuj się z nim dogadać, co możesz, a czego nie. Staraj się jakoś mu się 'pod pasować' pomóż mu sprzątać, albo porozmawiaj jak wróci z pracy. Może być nawet 'Hej, i jak w pracy tatku?!'. Taki jest już los, nasz szaraków, że do 18 nastki siedzimy z założonymi rękami przez rodziców. Jeśli z nim się nie dogadasz, spróbuj z mamą. Powodzenia, bejbe. . Odpowiedz Link Zgłoś
likepoison Re: Kotkowy kącik porad 08.08.10, 16:04 W najbliższą sobotę robię grilla z okazji moich urodzin. Będą moje koleżanki, które są w moim wieku, czyli mają czternaście lat i moja kuzynka, która ma siedemnaście. Kompletnie nie mam pojęcia co możemy robić. Chciałabym, żebyśmy dobrze się bawiły i zapamiętały tą imprezę na długo. Kotku! Pomóż! Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka KOTKU! 09.08.10, 15:23 kim jesteś? każdy mówi co innego! Błagam, odpisz Odpowiedz Link Zgłoś