kicia377 Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 08.07.10, 17:15 Oglądam to. Szkoda, że nie ma takiego czegoś w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 08.07.10, 19:14 muszę to kiedyś zobaczyć. chociaż pewnie jak znam życie, jeśli to jest na tvn, niedługo ruszy polska edycja, jak dziwne by to nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: @nikt 08.07.10, 19:24 raczej nie ruszy, to bardzo kontrowersyjny program w ameryce. pozatym, z tego co wiem to leciało to też 2 lata temu na tvn c : Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa Taylor@Leila 08.07.10, 21:43 dzieci w Bonanza City dogryzały Taylor, ze coś tam taka miss jak ona nie może czegoś tam robić... właśnie znalazłam info, filmiki i zdjęcia, które przedstawiają właśnie te dwie dziewczyny jak już od malutkiego mają na sobie korony. Nic dziwnego więc, że zachowywały się jak królowe w Kid Nation skoro od malutkiego były nauczone, że są nie wiadomo jakie. Teraz właśnie patrzę nowe fotki i uważam, że obie wyrosły na bardzo ładne dziewczyny biorą udziały w różnych konkursach miss i tego typu rozrywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Taylor@Leila 08.07.10, 21:53 haditaa a dasz jakieś linki do zdjęć czy filmików? Chętnie bym to zobaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa Re: Taylor@Leila 08.07.10, 21:59 wpisz w wikipedie Taylor Dupriest... i tam masz w grafice np. pełno jej zdj., na youtube to samo. I tam są ich niektóre zdjęcia wspólne. Jest też filmik jak Taylor śpiewa, ale wyszło jej to koszmarnie. tu masz dla przykładu: www.youtube.com/watch?v=TegaYNPKJdU www.youtube.com/watch#!v=11fFKNdpdLE&feature=related tu jak śpiewa xd tu jest kanał fank Taylor. Prawie cały jest jej poświęcony. www.youtube.com/user/TaylorAnnDuPriestFan#p/u/16/70TfkXi9Sd8 Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Taylor@Leila 09.07.10, 12:11 ale się cieszę , że dali dla laurel złotą gwiazdę : ) należała jej się. btw , fajny był odcinek dzisiaj , zaskakujący. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Taylor@Leila 09.07.10, 12:20 jakaś wyjątkowo piękna to ona nie jest. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
dajaaa_ Re: Taylor@Leila 09.07.10, 12:50 też się ciesze, że Laurel zdobyła złotą gwiazdę, zasłużyła sobie. masz racje vhyf_ odcinek był bardzo zaskakujący. Byłam w szoku, że Greg był nawet sympatyczny pod koniec XD Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 09.07.10, 12:19 Oglądam od samego początku. Greg według mnie jest fajny, w sensie, że nawet mi się podoba. Nie lubię Taylor i w sumie to nie podoba mi się nowy skład rady którą dzisiaj powołali. Sami chłopcy i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka3b KD czyli Republika Małolatów 09.07.10, 12:24 Od niedawna też oglądam Republikę Małolatów. Nie lubię za to przywódczy żółtych którego teraz wybrali. Poprawia się ale jest gorszy od grega. Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: KD czyli Republika Małolatów 09.07.10, 12:33 Bałam się dzisiaj kiedy Greg i Blaine zasiedli do rady, ale jak tak na nich popatrzyłam to pomyślałam że może się sprawdzą. A Blaine mnie dziś rozwalił- telewizja była pierwsza, po prostu myślałam że padnę. Rozwalił mnie jeszcze Guylan, tym jak wyszedł na środek i z radością krzyknął "Chcę przegrać"- to było dobre. Jeszcze dziś podobało mi się znaczy rozśmieszyło to jak radni (Greg, Blaine i DK) usiedli na środku i prawili komplementy, to było okropne ale śmieszne xD. A co do gwiazdy to się zgadzam, ona na to zasłużyła Odpowiedz Link Zgłoś
lamma kto w radzie? 09.07.10, 12:39 ej, napiszcie kto jest teraz w radzie bo mi się tvn przed samym programem rozkodował -.- Odpowiedz Link Zgłoś
chocomonster Re: kto w radzie? 09.07.10, 12:50 @lamma Greg, Blaine, Michael i DK. Odpowiedz Link Zgłoś
katastrofa Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 09.07.10, 13:02 lux ten program jest:d najbardziej lubię DK, Grega i Michaela. Sophia jest według mnie mądra. Laurel się wymądrza. kiedy w radzie zastąpił ją Michael, nie mogła się z tym pogodzić i chciała wracać, jak wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa . 09.07.10, 14:13 Strasznie mi się nie podoba nowa rada. Pf. Najlepsza była druga, tzn, ta co była przed nimi. Zawiodłam się na Gregu i Blainie...A w szczególności na tym pierwszym. Nikomu nie dał dojść do słowa. Ehh. A tak go lubiłam. x3 Dziś było dobre jak Zach wypowiadał się o Blainie, że nie jest zbyt mądry. On w dodatku tak śmiesznie to mówił... Jeszcze co do tej rady najnormalniejszy z nich to jest Michael...nie kłóci się, ani nic. Robi co trzeba. Uważałam Dk'a za baardzo mądrego, a on usiadł sobie w najlepsze z chłopakami na środku i komplementy prawił... jak ktoś wspomniał to było śmieszne i głupie xdd DK chce się upodobnić do Grega i Michaela.? Bo na to mi wygląda. Trzyma ich stronę nawet jak nie mają racji. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: . 09.07.10, 22:13 haha, racja niezłe było jak zach powiedział , że blane jest 'niezbyt mądry' :'D ale właściwie to to się zgadza , bo jak musieli te przedmioty ułożyć w dobrej kolejności blane wszytko miał źle nic nie wiedział. lol. a ta emily , czy jak ona tam jadła te ciasto zamiast podawać dalej, ale się śmiałam z niej .: 3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: O,Taylor wziela sie dzis do pracy ; ooo 12.07.10, 12:43 Taylor mnie strasznie wkurza. Myśli, że jest taka dorosła. pffpff Że wszystko jej wolno. Niech jedzie do domu XD Odpowiedz Link Zgłoś
stasia94 Re: O,Taylor wziela sie dzis do pracy ; ooo 12.07.10, 12:47 nie lubię jej. taki pustak ;P. Michael jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 12:46 ale ta taylor głupia : o . te kury są brzydkie trzeba je zabić. brzydkie się zabija. hahaha , i fajnie ze ten hunter (?) dostał gwiazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 12:51 kurde, przegapiłam dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 12:53 hahaha. Co wy byście wybrały salon gier czy biblioteke : > ? uwielbiam Blaina mwhihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 12:56 imperativ napisał(a): > hahaha. > Co wy byście wybrały salon gier czy biblioteke : > ? > > uwielbiam Blaina mwhihihi. gry ; dd Blain i Greg : ** Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowa Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 14.07.10, 13:17 oglądłam kilka odcinków ale dzisiaj był ostanii chyba Odpowiedz Link Zgłoś
wewcia.xd Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 12:52 też to oglądam tylko jeden odcinek opuściłam, a co do Taylor-to też jej nie lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 13:00 więc widzę, że jestem jedyną osobą, która lubi Taylor Ona wzięła się dziś do pracy, bo by nie grała. Ja też na jej miejscu bym tak zrobiła. Sophia (tak się pisze.?) jest szeryfem i dobrze, bo jest bardzo mądra. Cieszę się z Zacka, bo to on namówił Taylor do pracy. Bardzo go lubię x33 Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 13:11 też to oglądam czasami Taylor mnie wkurza mógłby mi ktoś powiedzieć co było w ostatnich 4 odcinkach?? bo nie oglądałam, ponieważ byłam nad morzem... Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: hahaha ! [2] 12.07.10, 13:12 mwhahahaha XD o Boże, nie moge. zaraz padne! : D Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd Re: hahaha ! [2] 12.07.10, 18:57 imperativ napisał(a): > > mwhahahaha XD > o Boże, nie moge. zaraz padne! : D xDD Odpowiedz Link Zgłoś
stasia94 Re: hahaha ! 12.07.10, 21:24 imperativ napisał(a): > > JARED RULES ! > > > hahaha . : ] hahahahahahahahahahahahhhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
free Jaa. 12.07.10, 13:17 Uwielbiam Republike Małolatów. Najbardziej lubię Sophie i Huntera <33 Również nie cierpię Taylor, tylko się wymądrza ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 13:21 uwielbiam! i dzisiaj też oglądałam c; Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 15:43 ja też kocham blane , jest taki głupiutki , hahaha <3 Odpowiedz Link Zgłoś
olaf0 Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 20:42 Taylor rządzi. Przede wszystkim pod względem urody. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 12.07.10, 21:00 Tak, bo to takie kól jest bycie ładnym. A ja jej nie przede wszystkim dlatego, że się źle zachowuje. (: Odpowiedz Link Zgłoś
malwinaa Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 11:00 Ja polubiłam Grega. DK jest fajny, choć jak na początku był w radzie, trochę przestał mi się podobać, ale teraz jest spoko Michael jest świetny i Blain (chyba tak to się pisze) jest całkiem, całkiem. Laurel jest świetna, Alex i Zach. Jared, Olivia i Emily mnie wkurzają. Taylor się zmieniła i uważam, że dobry był wybór Zacha zamiast niej. A Mike to taki świrus XD Ta obecna rada przypadła mi chyba najbardziej do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana D.K. ; DD 13.07.10, 11:05 DK jest z nich wszystkich najmądrzejszy Ale mnie ten Mike wnerwwiaaaa; / Odpowiedz Link Zgłoś
newmoonvampire Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 11:11 Ja też to oglądam. Codziennie wstaję specjalnie, żeby móc zobaczyć kolejny odcinek. Pozostało już tylko kilka dni. Też nie lubię Taylor, cały czas si.ę wymądrza;/ Grega i radę nawet znoszę, ale czasem doprowadzają mnie do szału. Ale Greg ma u mnie + za to, że zawsze pociesza i wspiera dzieciaki, gdy płaczą. I uwielbiam patrzeć na starcia, wybieranie nagrody dla miasta i kto otrzymuje złotą gwiazdę Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 11:18 Ja to oglądam, i dziś był odcinek że Radni poszli poza miasteczko, a władzę miała sofia, i jeszcez lecieli balonem PS.jak by ktoś nie oglądał = ] Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 11:35 Dzisiejszy odcinek był meeeeeega <3 mmm. Blaine Alex rulesss, podoba mi się jego krzywy ząb. haha ^.^ Zach powinien dostać gwiazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 11:40 oglądałam to raz. czadoweee ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 15:47 też to oglądam i najbardziej wkurza mnie taylor. nienawidze jak jakieś 10latki zachowują się jak księżniczki ; | a inni są nawet spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusiaa Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 15:58 też to oglądam i Zach (dobrze napisałam ?) jest świetny. jak taylor nie chciała pracować to ją namówił, chociaż to radni powinni to zrobić. nie nawidze tego grega i blana. w dzisiejszym odcinku zach się rozpłakał to ten sie z niego śmiał. a potem jeszcze go okłamał. po za tym to Zach powinien dostać złotą gwizdę zasłużył sobie od początku tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
felina Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 16:03 Ja nie lubię Grega natomiast lubię Taylor,Zach i Bleina. Uważam że Greg nie ma szacunku do kolegów i koleżanek.Większość widzów nie lubi Taylor i ma o niej złe zdanie u mnie jest inaczej ;p Pozdrawiam wszystkich ) Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 18:02 racja alexa ząb jest suuuuuper c: pozatym , jest bardzo, bardzo mądry jak na swój wiek. ale na gwiazdę bardziej zasługiwał zach. greg ma u mnie wielkiego - za to nieszacunek i oszukanie zacha. szkoda , że zaraz będzie koniec. a wątek widzę , że popularny nie wiedziałam , że bedzie powyżej 100 postów. : D Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 13.07.10, 18:16 pewnie że oglądam o bardzo wciągające GREG <33 Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 14.07.10, 10:52 o matko... nie mogę uwierzyć, że to już koniec... przyzwyczaiłam się bardzo do wszystkich bohaterów... cieszę się, że dziewczyny dostały złote gwiazdy. zaskoczona byłam migle i morgan , ale należały im się. i zach wreszcie dostał swoją gwiazdę... odcinek nie do opisania. Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa taaak. ;/ 14.07.10, 10:56 Fajny był dziś odcinek. Tylko trochę szkoda, że duże gwiazdy dostali ci, co dostali także te małe. Bo było jeszcze tyle dzieci... a i mogli zaczekać z decyzją o Zachu, bo jemy należy się duża, ale ważne, że dostał chociaż małą. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
primas dzisiaj się skończyło. 14.07.10, 10:54 oglądałam każdy odcinek . xD również nie lubię Taylor : - D Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: Kid Nation czyli Republika małolatów. 14.07.10, 10:55 Nie,nie oglądam.Raczej wole tvn,mtv,disneye itp.xD Odpowiedz Link Zgłoś