ninka113 06.07.10, 19:42 To tak zwane szampony koloryzujące, czytałam że tego typu " farby " są bez amoniaku i są bezpieczne dla włosów czy kiedyś ich używałyście?? Jeżeli tak to jakiej firmy? Czy to prawda, że nie niszczą włosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikki1297 Re: Szamponetki 06.07.10, 20:59 Ja mam teraz taką z henną, ale nie pamiętam jakiej firmy ... I niszczą włosy mniej niż zwykłe farby...O dużo mniej ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka19 Re: Szamponetki 07.07.10, 16:18 próbowałam ,ale nie działają na moje włosy , jak chce zafarbic to musze farbą.; Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: Szamponetki 06.07.10, 21:01 Nie używwałam , ale moja mama używa firmy shauma. Nie wiem czy nie niszczy włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Szamponetki 06.07.10, 23:12 używałam Garniera i Schwarzkopf (Palette). nie do końca dają wymarzony efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
facegirl Re: Szamponetki 06.07.10, 23:20 ja uzylam w te wakacje 3 szamponetki "Joanny " ale nie uzyskalam zadnego efektu ;/ moglam uzyc z innej firmy np. z pallet ... co do koncowek to ja nie widze zniszczen Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Szamponetki 06.07.10, 23:21 raczej nie, jak używasz odzywki to nic nie zniszczą. na pewno o wiele mniej niż zwykłą farbą a nawet taką co się zmywa po 25 razach. Odpowiedz Link Zgłoś
cranberri Ja tam mam farbą ale pasma ;p ale wiem, że 06.07.10, 23:24 nie niszczą włosów wiem z własnego doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa wszystkie farby itp. niszczą włosy... 06.07.10, 23:25 może w mniejszym stopniu te szamponetki, ale niszczą. tak używałam, ale nie patrzyłam na firmę, bo wszystkie szamponetki są praktycznie takie same...i jak chcesz żeby było coś widać to kup 2 sztuki tego, bo słąbo bierze, chyba, że masz jasne włosy, to nie musisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Szamponetki 06.07.10, 23:29 moim zdaniem beznadziejne sa szamponetki nie maja fajnych kolorow wogule bo na rysunku bedzie ze brazowe ale tak naprawde wyjda rode i nie ufam szamponetkom mialam kilka jak mala bylam po komuni bo moaj mama przelala farbe do butelki z szamponem a ja zapomnialam o tym i umyslam sobie ta farba glowe i od tej pory zaczely sie szamponetki zeby przywrocic kolor mialam 10 szamponetek i powiem jedno zaaaal Odpowiedz Link Zgłoś
slonkox Re: Szamponetki 06.07.10, 23:29 ja teraz drugi raz już pomalowałam . z Palette czy jakoś tak . szampon koloryzujący . mi włosów totalnie nic nie zniszczyło , a ładne kolory wychodzą : ) Odpowiedz Link Zgłoś
squash ich jakość jest beznadziejna. 06.07.10, 23:31 próbowałam zafarbować włosy na czarno. Nałożyłam farbę, odczekałam przepisowe pół godziny, spłukałam... i cała farba spłynęła mi z włosów. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Szamponetki 06.07.10, 23:43 ja dzisiaj przefarbowałam włosy szamponetką miałam z firmy ,,joanna" jestem zadowolona bo wyszedł mi bardzo fajny kolor i włosy nie niszczą się tak jak po normalnej farbie do włosów Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Szamponetki 07.07.10, 01:17 Używałam Nie sa złe. Tak na prawdę to wszystkie farby zniszczą Ci włosy, jak ktoś już wcześniej powiedzial. Nie ma takich, które by byłuy super trwałe, ładne i jeszcze nie niszczące . . . Ale szamponetki są całkiem dobre Ja używałam w tamte wakacje dosyć często. Niestety nie pamiętam jakiej firmy . . . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Szamponetki 07.07.10, 01:21 rok temu farbowałam włosy szamponetką, ale kolor mi nie wyszedł. dzisiaj znowu kupiłam jakieś badziewie za 2 złote i będę próbować. i raczej jednorazowe użycie szamponetek nie zbyt niszczy włosy, ale nie można przesadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Szamponetki 07.07.10, 16:22 Na pewno mniej, niż zwykła farba. Zależy to też chyba od włosów. *** Btw... Jeśli mam brązowe włosy i pofarbuję je na kolor blond to czy wyjdzie mi rudy? Chyba, ze od razu na rudo, ale z rozmów z koleżankami wiem, jakie szamponetki mogą wycinac numery... xd Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Szamponetki 07.07.10, 16:19 kupiłam sonie niedawno rudą, ale nadal leży w łazience, bo nie mogę się zdecydować. ; 3 kupiłam w rossmanie, za niewielką cenę. nazywa się delia no.1 . nie jest w pudełku. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. mam pytanie. 07.07.10, 16:22 ` dla doświadczonych : czy one całkowicie schodzą? chciałam zrobić na rudo, ale boję się, że nie zejdzie. mój wątek to usunięto . ; /. Odpowiedz Link Zgłoś
tipa Re: mam pytanie. 07.07.10, 16:26 smiley. napisał(a): > ` dla doświadczonych : czy one całkowicie schodzą? chciałam zrobić na rudo, ale > boję się, że nie zejdzie. > mój wątek to usunięto . ; /. dołączam się do pytaania : )) też chciałam zafarbować na rudo , ale boję się , że nie zejdą . Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: mam pytanie. 07.07.10, 16:31 Ja jestem na rudo i powoli mi blaknie. Jeszcze parę zmyć i go pewne nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 07.07.10, 16:37 ` taak, ale chodzi mi o to, czy do końca zejdzie. w pewnym momencie moze sie zatrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: . . . 07.07.10, 19:36 Też tak może być. Moja koleżanka zrobiła sobie czarną szamponetką i trzyma jej, jak farba. Zawsze jest ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: @light 07.07.10, 19:35 Ciemny brąz. Włosy też wyszły mi bardziej kasztan i rudy. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Szamponetki, Thuskawka 08.07.10, 15:01 Thuskawko, Kupiłam dzisiaj dokładnie taką samą. Marchewkowy rudy na obrazku jest, ciekawe co będzie z moich włosów. xd Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: Szamponetki 07.07.10, 17:06 ejj. Jak myślicie lepiej sobie końcówki na czarno zrobić tak jak kiedyś miała Kristen czy na taki ciemny naturalny blond? Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Szamponetki 07.07.10, 17:10 używałam dosyć niedawno Schwarzkopfa. Strasznie szybko ten kolor zszedł. A włosy raczej mi się nie zniszczyły.. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Szamponetki 07.07.10, 17:46 Używałam i wolę użyć normalnej farby bo mi po 3 myciach zeszła cała faerba ze spodu który sobie pzefarbowałam :x Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Szamponetki 07.07.10, 21:48 wydaje mi się, że nie niszczą, a odżywiają ;] już wiele razy robiłam, ostatnio miałam kasztanowy brąz od joanny, ale już w sumie znikł. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Szamponetki 07.07.10, 22:10 niszcza one włosy -,- nie uzywałam i nie mam zamiaru, bo lubię swój kolor włosów x d Odpowiedz Link Zgłoś