piano 08.07.10, 16:25 Nie wiem jak jest na obozach. Szczerze niegdy nie jeździłam. Boję się poznawać nowych ludzi. A jak będą nie mili? Jak będą się wyśmiewać? A Wy byliście kiedyś na obozach? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliaaa.a ja jade na obóz konny.... 08.07.10, 16:31 ...i też dopiero pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: ja jade na obóz konny.... 09.07.10, 10:06 byłam na obozie jeździeckim xD gdzie jedziesz? obozy są fajne,trzema umieć się zaaklimatyzować,poznasz nowych ludzi i będzie dobrze. ile ich będzie,wiesz? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: ja jade na obóz konny.... 11.07.10, 20:48 Jeśli pytanie gdzie jedziesz jest skierowane do mnie to dokładnie miejscowości nie znam (bo jeszcze nie szukałam), ale chciałabym pojechać na obóz muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Obozy. 08.07.10, 17:07 byłam tylko raz na obozie jeździeckim. było całkiem ok c: Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Obozy. 08.07.10, 19:03 Byłam kilka razy i naprawde nie ma się czego bać. Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Obozy. 08.07.10, 20:31 byłam >? zawsze było wyrąbiście .. polecam jeździć, no ! Odpowiedz Link Zgłoś
eluge Re: Obozy. 09.07.10, 19:16 byłam, ale zawsze kogoś znałam. a w tym roku jadę sama za granicę i też jestem ciekawa jak to będzie. : d Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Obozy. 09.07.10, 21:40 Na obozach jest super ! Tzn ja jeżdże na kolonie ale to tos 0amo ; - D nie bójk się ; D zawsze sie ktoś znajdzie kto polubi cie i ty jego polubisz : * Nie martw sie i w zieloną noc ( ostatnią noc przed wyjazdem) pożądnie sie zabarykaduj xD . Ludzie z pastą do zębów potrafią robić różne rzeczy xD Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: Obozy. 11.07.10, 22:00 ja jade na oboz pod koniec sierpnia. kiedys jak chodzilam do 4 klasy to bylam na obozie<koloniach> z sostrąo 4 lata starsza wiec sobie jakos radzilam i teraz mam 14 lat ale mimo tego i tak sie boje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Obozy. 18.07.10, 12:41 Byłam 3 razy. 2 razy na obozie sportowym. Raz na obozie harcerskim. Zawsze jeździlam w to samo miejsce. I poznałam wielu nowych ludzi, choć nie wszyscy byli mili. Ale warto na takie obozy jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Obozy. 18.07.10, 13:41 na obozy jeżdżę od 2 kl. uwielbiam to. w tym roku jadę na dwa i wcale się nie boję. poznawanie nowych ludzi jest dla mnie przyjemnością, a nie powodem do strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Obozy. 18.07.10, 13:36 ja była i są tak przemili ludzie bo maja takie zainteresowania jak ty ................ Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Obozy. 18.07.10, 14:36 ja jeżdżę co roku na kolonię i obozy od pierwszej klasy podstawówki i zazwyczaj jest super, jak oznasz jakąś koleżankę to możecie się umówić na następny rok i wgl. Zależy też jaki jest program ale ja zawsze wybieram coś co mnie interesuje polecam wyjazdy na kolonię i obozy, ja w tym roku byłam na obozie/kolonii w Hiszpanii i było super mimo że jak tam jechałam nikogo praktycznie nie znałam Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Obozy. 18.07.10, 22:06 byłam. było super. weź jakąś kumpele ze sobą ! Odpowiedz Link Zgłoś