znudzona_zyciem 10.07.10, 18:17 A dokładnie chodzi mi o Justina Biebera, nie wie moze ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaczkii Re: Jak ściagnąc na fona muzyke? 10.07.10, 18:21 no musisz mieć przecież program do ściągania.. ja ci moge polecic ''Ares'', ale jest też ''eMule'' lub ''Bearshare'', i żebyś to miała na ofnie to musisz mieć kabelek USB ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Jak ściagnąc na fona muzyke? 11.07.10, 16:03 jak masz kabel USB to ściągnij na kompa z tej strony : www.teledyski.info czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Jak ściagnąc na fona muzyke? 11.07.10, 16:11 julcia284 napisał(a): > jak masz kabel USB to ściągnij na kompa z tej strony : www.teledyski.info czy > jakoś tak tu dokładnie masz : TU tylko nakliknij na wybraną piosenkę i daj ZAPISZ ELEMENT DOCELOWY JAKO... wtedy zapisze ci to gdzie chcesz na kompie Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Jak ściagnąc na fona muzyke? 10.07.10, 18:21 Ściągasz na kompa np. stąd potem przegrywasz na telefon Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: Jak ściagnąc na fona muzyke? 10.07.10, 18:22 No to tak . Wchodzisz na wrzute kopiujesz link piosenki. Wchodzić na zwrzuta.pl - wklejasz link.Enter. Potem czekasz.. no i masz na pulpicie tą piosenke. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Jak ściagnąc na fona muzyke? 10.07.10, 18:22 1. Wchodzisz tu 2. Ściągasz piosenki. 3. Podłączasz kabelek usb do kompa. 4. I z kompa na komórkę przegrywasz. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas11136 MP3 10.07.10, 18:29 taka z ciebie fanka biebera a go okradasz <lol2> .... Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Jak ściagnąc na fona muzyke? 10.07.10, 18:29 albo przez muzodajnie, jak z nią działa, a jak nie to idziesz do sklepu kupujesz płytę, kabel USB i kartę pamięci (jak nie masz) wkładasz karte, podłączasz kablem, otwierasz przez mój komputer 'dysk wymienny', wyświetlasz foldery, otwierasz folder ze zgranymi piosenkami z płyty kopiujesz i wklejasz w dysk wymienny. a płytę na kompa zgrywasz przez media player. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas11136 Re: lukas11136 10.07.10, 19:00 jak z ciągasz piosenki to to raczej.. legalnie nei jest ;p <br /> a to on na tym zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 Chomikuj .pl 10.07.10, 18:51 Zakładasz konto na tym portalu . Później wchodzisz na Google. pl i wpisujesz np. "Justin Bieber muzyka chomikuj. pl" Jeśli coś znajdziesz to ściągasz na komputer . Później wystarczy podłączyć telefon do komputera (kabel usb) przekopiować plik . I gotowe , życzymy radochy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1552 Re: Chomikuj .pl --nie 10.07.10, 19:11 Nie ściągaj nic z tej strony bo potem moze przyjść ci jakaś kara lub coś do zapłacenia z dala od tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Jak ściagnąc na fona muzyke? 10.07.10, 19:23 ja przesyłam z laptopa na telefon przez bluetooth, ale również można poprzez kabel usb. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzona_zyciem Re: jest takie coś jak usb ,chyba ,że masz tel - 11.07.10, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
ekscentryczna bluetooth albo USB 11.07.10, 15:57 jak nie masz kabla USB, to może być też bluetooth. w normalnym sklepie kupisz, będzie taki jak pendrive. w środku instrukcja będzie i konfigurujesz w kompie wszystko i wszystko spoko chodzi. myślę, że to nie ma znaczenie jaka to będzie muzyka. Justin Bieber to nie jest jakiś cud, żeby mu zakładać jakieś programy do zgrywania jego muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
housof Re: jest takie coś jak usb ,chyba ,że masz tel - 11.07.10, 16:08 masz 15 lat i nie umiesz przenieść piosenki...? Odpowiedz Link Zgłoś