natzal 13.07.10, 21:32 Mam pytanie. Taylor planuje podobno trasę koncertową. Wiecie coś na ten temat? Odwiedzi Polskę? A wy chciałybyście, żeby nas też zaliczyła? Bo ja z chęcią wybrałabym się na jej koncert ;33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_blair. Re: The Pretty Reckless - pytanie. 19.07.10, 16:14 no na myspace nie ma nic na temat koncertu w polsce więc go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: The Pretty Reckless - pytanie. 13.07.10, 21:36 nie wiem nic o tym, ale byłoby zajebiście xd lubię The pretty reckless *-* Odpowiedz Link Zgłoś
dollores Re: The Pretty Reckless - pytanie. 13.07.10, 21:37 Nic nie wiem na ten temat ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marta. Re: The Pretty Reckless - pytanie. 13.07.10, 21:48 niestety nic nie wiem ale też baardzo bym chciała, żeby tu przyjechała ze swoim zespołem, bo po prostu kocham ich piosenki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rockstar Re: The Pretty Reckless - pytanie. 13.07.10, 21:49 hmm ja tez bym strasznie chciała iść na ich koncert xD i choć może będzie trasa koncertowa to nie wydaje mi sie żeby przyjechali do Polski a szkoda bo maja zajebiste piosenki mam nadzieje ze Taylor wyda szybko płytę Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: The Pretty Reckless - pytanie. 13.07.10, 22:08 ojej, ojej, niech przyjeżdża do Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: The Pretty Reckless - pytanie. 13.07.10, 22:42 Wiecie gdzie można wysłać wiadomość do Taylor? ;D Wiem, że i pewnie tak przeczyta to ktoś kto jest odpowiedzialny za to, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: The Pretty Reckless - pytanie. 13.07.10, 22:51 Bardzo lubię ten zespół ale nic nie wiem o trasie koncertowej, zazwyczaj nie interesuje mnie to xdd Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: The Pretty Reckless - pytanie. 14.07.10, 14:06 wiesz co...ja zabardzo nie skucham jej piosenek.Jedna tylko ta ich pierwsza była fajna.ale ja niestety nie słucham i nic nie wiem o tym zespole. Odpowiedz Link Zgłoś