qmeyanke 14.07.10, 15:51 Witajcie ! Mam ten problem zwany nadmiernym owlosieniem boje sie ze cierpie na hirsutyzm www.leczymy-lysienie.pl/nadmierne_owlosienie.html prosze dajcie mi jakes rady jak sobie z tymrdzic poprostu dobiaj mnie to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qmeyanke Re: Nadmierne owłosienie :( 14.07.10, 15:53 Tak dokładniej mam włosy na nogach okolice bikini może to tylko problem dojrzewania ale nie wiem .... nie mam wlosow na twarzy ale obawiam sie ze mi wyrosna <może przesadzam ale denerwuje mnie to > Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: Nadmierne owłosienie :( 14.07.10, 16:05 Włosy na nogach, pod pachami i w okolicach bikini to żadna choroba, tylko cecha prawidłowego dojrzewania. Włosy pojawiają się w okresie dojrzewania i można śmiało usuwać je poprzez depilację. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 nie martw sie ;D 14.07.10, 16:04 justinbimber- zal m icie dzioecko !!! moze ma problem a ty w niczym nie pomagasz ! ;3 no więc : To TYLKO dojrzewanie wiec sie nie martw. w tych miejscach kazda dziewczyna ma włosy a szczegolnie gdy dojrzewa to sie pojawiają ;D chyba ze masz widoczne wąsy <coś bardziej niz meszek> lub włosy na podbrzuszu to jednak coś tu nie gra ALE U CIEBIE WSZYSTKO W PORZADKU ........ Nie jestes chora, poprostu dojrzewamy ;D ahh pozdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: nie martw sie ;D 14.07.10, 16:06 na tej stronei cos pisze o włsach na klatce piersiowej i na brzuchu, a ty w tych miejschach masz? Odpowiedz Link Zgłoś
squash ja mam nadmierne. 14.07.10, 16:16 tak, na brzuchu i klatce piersiowej. normalnie golę. nie róbcie z tego takiego problemu, to żadna choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 dzastinbimber; 14.07.10, 16:22 Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. T. Prachett. Odpowiedz Link Zgłoś
qmeyanke Re: :) 14.07.10, 22:11 Dzikie za pocieszenie na brzuchu mam ale malo widoczne taki meszek jakby ciesze sie ze nie tylko ja mam taki problem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. Re : Nadmierne owłosienie ;( 15.07.10, 13:53 Ja też mam nadmierne owłosienie ((( dlatego przychodzi do mnie pani kosmetyczka i woskiem robi mi depilację nóg i pach, czasami pleców. trochę boli, ale trudno. bo maszynką się nie depiluję, bo później mam ciemniejsze włoski i po 2 dniach wyrastają nowe ;//. wkurza mnie too . ale zazdroszcze dziewczynom, które nie mają wcale włosków [są takie.!], albo mają prawie niewidoczne.. moje sa b. ciemne i b. widoczne no, ale trudno . Odpowiedz Link Zgłoś
cold_kiss Re: Nadmierne owłosienie :( 16.07.10, 12:12 wątpię gdyby tak było włosy rosły by ci w tych miejscach w którym rosną mężczyznom + nadmiernie Odpowiedz Link Zgłoś