Dodaj do ulubionych

Zakochałam sie ;(((((

19.07.10, 11:25
Wiec tak ponad poł roku temu poznalam swietnego chlopaka w internecie, na
poczatku mialam go gdzies ale pozniej zaczelam czesciej myslec o moim znajomym
z internetu. Rozmawialismy codziennie , czasami nawet dzwonil no i ja przez te
6 msc zdazylam sie w nim zakochac.. tylko ze on mieszka jakies 560 km ode
mnie.. no i ostatnio zaczal mowic co o spotkaniu ja prosto z mostu
powiedzialam ze watpie zeby do tego doszlo no i on sie o to obrazil... Bardzo
chcialabym mu powiedziec ze go kocham tylko nie wiem jak to zrobic!! Help me ,
kociaki co wy zrobilybyscie na moim miejscu??? jak mu to powiedziec??
Ps. starsznie zaluje ze tak sie stalo i zalezy mi na nim! crying((
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Zakochałam sie ;((((( 19.07.10, 11:30
      są wakacje. 500 km jest do przejścia. nie ma między wami jakiegoś większego miasta? pewnie jest. Ty jedziesz połowę drogi, on jedzie połowę drogi. chyba, że jest taki miły, i do Ciebie te pięćset przyjedzie.
      lepiej spróbować, niż potem żałować. i nie mów mu przez internet, że go kochasz. możesz mu powiedzieć, że przepraszasz, i że Ci zależy.

za chwile się tu zacznie, że nie spotykaj go, z internetu to może być pedofil, zrobi Ci krzywdę, zabije, zgwałci, itp itd.
      nie słuchaj.
      • paulina88 Re: Zakochałam sie ;((((( 19.07.10, 16:58
        Napisz do niego, że zmieniasz zdanie i jeśli by mógł to żeby do ciebie przyjechał, jak nie to poświęć swój czas i ty podjedź do niego .. Powiedz, że musisz z nim poważnie porozmaiać i wtedy prosto w twarz wyznaj mu to co ci siedzi na sercu.. Myślę, że ci sie uda. Powodzenia smile
      • klaudik Re: Zakochałam sie ;((((( 20.07.10, 21:24
        powiedz mu co czujesz po prostu
    • koralina94 Re: Zakochałam sie ;((((( 19.07.10, 11:30
      Ja miałam podobną sytuację, tylko, że to chłopak zakochał się we mniesad Przestałam z
      nim gadać bo on mi się nawet nie podobał i było mi głupio, że go do tego doprowadziłam.
      Moim zdaniem nie można zakochać się w kimś z kim nie mamy styczności na codzień. Na
      gg i przez telefon każdy może udawać kimś kim nie jest. Może napisz mu wiadomość co
      czujesz?
    • monirraa Re: Zakochałam sie ;((((( 19.07.10, 11:40
      zaluje ze cie to nie obchodzi, ale dla mnie jestes wazny, bo sie w Tobie
      zakochalam !
      - moze byc cos w tym stylu?? help
      • koralina94 Re: Zakochałam sie ;((((( 19.07.10, 12:20
        Ważne, zeby było z sercabig_grin
    • monirraa Re: Zakochałam sie ;((((( 19.07.10, 15:12
      tak wlasnie zrobilam , powiedzialam mu o tym i umowilismy sie ze jak mi zalezy
      to jutro zadzwonie do niego , w sumie to sama to zaproponowalam ((: tylko teraz
      pytanie o czym ja moge z nim gadac?? bo jak bedzie taka cisza no to lipa ; //
      • koralina94 Re: Zakochałam sie ;((((( 19.07.10, 20:33
        Gadajcie o tym, o czym zwykle rozmawiaciesmile Będzie dobrzebig_grin Napisz tu jutro jak poszłobig_grin
        • monirraa ;p 19.07.10, 21:14
          okej spoko ;p
    • martysia10 Wyznaj mu miłość 19.07.10, 21:25
      Nie ma nic gorszego od trzymania miłości w tajemnicy przed "tą osobą". Moja
      przyjaciółka tak robiła, aż w końcu wyznała to swemu wybrankowi, lecz on
      powiedział, że jakby to zrobiła wcześniej to może.... Nie ma zbyt dużych szans
      ten związek, ale niech on chociaż wie. Może on czuje to samo..... Sama wyznałam
      niedawno chłopakowi miłość, ale on nie czuł tego samego. Po tym wyznaniu
      poczułam wielką ulgę na sercu. Więc trzymam kciuki wink
      • monirraa cd. 19.07.10, 23:46
        tak wlasnie zrobilam a teraz on mysli ze ja robie sb z niego jaja ... [ sry
        ale w takich sprawach sie nie klamie]
        kurde ja juz nie wiem co mam robic placze praktyzcnie caly czas... crying(((
        • klama_kcmil No to w takim razie... 19.07.10, 23:51
          Napisz mu, czy tam powiedz, że nie żartujesz i naprawdę tak czujesz, bo w takiej sprawie
          byś ze z niego jaj nie robiła, powiedz mu, że go poznałaś i zaczął Ci sie podobać i zaznacz,
          że naprawdę Ci na nim zależy.Powodzeniakiss
        • rudejestwredne Re: cd. 20.07.10, 23:37
          Hhahahahhaha.
          Jak można kochać kogos przez internet?scianasciana
          Tymbardziej jesli nei wiesz na 1000% czy to nie jakis zboczeniecshock

Nie rozumiem takich ludzie. Nie znasz jego wad, nie wiesz jak się zachowuje, nie wiesz jaki
          ma pokój (czy sprzata czy balagani) nie wiesz jakie miny robi w rożnych sytuacjach, nie
          wiesz jaki odgłos wydaje kiedy cos mu smakuje! Nie wiesz NIC o osobie, którą kochasz. To
          smutne.

Daj sobie spokój, bo wpakujesz się tylko w kłopoty. Napewno jestes jedynie zauroczona, a
          gdy przestaniesz z nim rozmawiac i zrozumiesz, ze 'zwiazek' w tym wieku i przez internet
          to nie związek, zrozumiesz też, ze tak naprawde wmówiłas sobie tą miłośc.
    • miss_mimi094 miłość na oldegość nie ma sensu! 20.07.10, 17:25
      • sandra6565 Re: miłość na oldegość nie ma sensu! 13.08.10, 08:56
        ale prawdziwa miłość przetrwa wszystkie nie dogodności losu serce
    • katka15 Re: Zakochałam sie ;((((( 20.07.10, 20:59
      Po prostu się nie zrozumieliście. Chłopak mógł błędnie zinterpretowac to co mu
      powiedziałaś.
      Może pomyślał, że ty chcesz tylko znajomości na odległośc. Powinniście to sobie
      wyjaśnic. A skoro on tak zareagował to może też mu na tb zależy. Nie panikuj...
      Porozmawiajcie i wyjaśnijcie sobie wszystko na spokojnie smile
      • miss_immortal Re: Zakochałam sie ;((((( 20.07.10, 21:11
        Dokładnie. Rozumiem Cię bo mam identyczną sytuację tylko ja mam 400 km xd. Nie
        załamuj się. Spotkaj się z nim. I nie mów mu że go kochasz! Poczekaj aż on Ci to
        powie bo jak mu powiesz ze go kochasz a on Cb nie to będzie muka xd. Powodzenia.
        Trzymam kciuki kiss
    • gwiazdka_14 Zakochałam sie ;((((( 20.07.10, 21:06
      Powiedz mu prosto z mostu! big_grin
      • schokobonsy Re: Zakochałam sie ;((((( 20.07.10, 21:11
        Pojedź do niego.
    • fifi1999 Re: Uważaj! 20.07.10, 21:09
      ne raz były takie przypadki że taki gosc z netu to jakis zboczeniec albo
      dorosły. jesli Cie poprosi o np.rozebranie sie przed kamerą to odmów, mogą być z
      nim jego koledzy. nigdy nie umawiaj sie z nim bez dorosłych to może byc zly
      czlowiek, monirro
    • nitka005 Re: Zakochałam sie ;((((( 20.07.10, 21:15
      myślę, że to tylko fascynacja jego osobą, jego charakterem. Też tak miałam kilka
      razy, ale zazwyczaj zawsze przechodzi, bo takie coś po prostu nie ma sensu. :]
      Lepiej rozejrzeć się w swoim otoczeniu, zacząć dostrzegać zalety chłopców z
      którymi żyjesz na co dzień.
      Ja przestałam bujać w obłokach, myśleć o tym co nie dla mnie i aż sama się
      zdziwiłam, gdy nagle nie wiadomo skąd... BUM! big_grin
      No, ale jeśli chodzi o tego chłopaka... To wyjaśnij mu całą sytuację. Na pewno
      źle Cię zrozumiał. smile No, ale uważaj, bo wiesz gdyby za bardzo naciskał na to
      spotkanie, to ja bym zaczęła się zastanawiać nad nim. Bo jeśli naprawdę dzieli
      Was te 500km, czy ile tam kilometrów, a dla niego to nie stanowi, żadnej
      przeszkody, to dla mnie byłoby to dosyć dziwne. Także miej się na baczności. :]
      Dobra, koniec porad cioci nitki005. Pozdrawiam.
      • demixxd Re: Zakochałam sie ;((((( 20.07.10, 21:28
        powiedz mu to prostoo z moostu !!! i zapytaj czy on czuje to samo, ale najpierw
        goo przeeprooś smile powodzeeniaakwiatkwiat
    • karoola.006 kochanie .! - mam identyczną sytuację . ! 20.07.10, 21:22
      on jest z Zambrowa, a ja z Niska .

Zambrów - Podlasie
      Nisko - Podkarpacie

ale on mi nie proponował spotkania, tylko ja jemu.
      byłam ostatnio na Mazurach i prosiłam, żeby przyjechał ale powiedział, że nie
      będzie miał jak i że on w ogóle okolicy nie zna...

w km jak liczyliśmy, to wychodzi prawie to samo - 550 km ..
      • virginkaa Re: kochanie .! - mam identyczną sytuację . ! 20.07.10, 21:28
        Ja się zgadzam z Jane_ ale potem co.? Związek na odległość? Powiec co na prawdę czujesz, ale 90% związków na odległość rozpada się. sad

Życzę powodzenie kiss
    • pauluu Re: Zakochałam sie ;((((( 21.07.10, 02:03
      Zakochałaś się to teraz cierp, ja znam te cierpienie sad
      Były mojej przyjaciółki przeprowadził się do Anglii, podczas ferii zimowych przyjechał do
      Polski i się spotkali, pogadali, odnowili stare więzi i się zakochali, niestety on wrócił do Anglii i
      obiecał że spotkają się w wakacje. Po kilku miesiącach okazało się że spotykał się z kilkoma
      dziewczynami w tym czasie. Jej zrobiło się naprawdę przykro, ona była cały czas mu
      wierna i wierzcie że mogłaby być z kimkolwiek chce. Zerwali. Teraz próbują znowu się od
      początku zaprzyjaźnić, może coś więcej. Przez te kilka miesięcy on jej naprawdę dużo
      obiecywał. W końcu wyszło na to że nawet w wakacje nie przyjedzie do Polski. i dupa...
      Związek na odległość nie zawsze może się udać.
      Proponuję jednak spróbować, bo lepiej jest żałować to co się zrobiło a nie to czego się nie
      zrobiło. Spróbuj! Powiedz mu co czujesz, nie rób tego przez gg! Broń Boże! Zadzwoń,
      może zobaczy że zależy ci na nim smile
      Szczęścia życzę ;*
    • nesska94 Jesteś w błędzie!!! 21.07.10, 02:45
      karoola.006 - ja mieszkam blisko w Nisku ;|| Muszę Ci powiedzieć szczerze i
      przykrością, ja nie wierze w miłość na odległość. Nie masz szans u niego,
      mieszkacie 560km, nie dasz rady spotykać często zamiast będziecie spotykać co
      roku.Bez jaj ... może jakiś zboczeniec. Przez internet faceci oszukują siebie,
      aby zgwałcić panienek. sciana
      Najlepiej przez przypadek spotkaj idealnego chłopaka niż w internecie. Np. w
      Nisku, Stalowej Woli, Zarzecze,Rzeszów,Przemyśl itd. A nie tak daleko angry

Życzę udanej przyszłości idealnego chłopaka kiss
      • karoola.006 Re: Jesteś w błędzie!!! 13.08.10, 08:46
        hmm . wink - dzięki za radę . ; )
        jeszcze można w Rudniku poszukac . xD ;D
    • temptation Re: Zakochałam sie ;((((( 13.08.10, 09:48
      Miłość na odległość nie ma sensu , z resztą z kąd wiesz jaki jest na prawde
      skoro go nie znasz ? To ze np. on pisze że ma 15 lat , tak na prawde może się
      okazać że ma 20 i wcale nie jest taki jak to sobie wyobrażałaś ;/ , daruj sobie
      tego chłopaka .
    • makabra hej 13.08.10, 13:07
      moja kumpela na margonem.pl miała chłopaka i ryczy dniami i nocami ze nie pisze do niej
    • ewcia1 Re: Zakochałam sie ;((((( 13.08.10, 17:56
      ja też sie zakochałam w takim jednym przez neta ale napisał że mnie kocha ja go
      też ale teraz wogóle niepiszemy i teraz płacze bo ja go nadal kocham, a on mnie
      juz chyba nie crying a co do twojej sytuacji napisz mu że niezartójesz że
      spodobałes sie mi napisz mu wszystko co ci leży na sercu powodzenia ;**

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka