lola878 22.07.10, 02:12 zalozylam juz podobny watej ale nikt nie pisze a mi bardzo zalezy. co sadzicie o trzymaniu malpek w domu ? A moze znacie kogos kto ma takie dzikie zwierzatko ? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauluu Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 02:22 mam cztery rybki, kota i psa i nie za bardzo podoba mi się pomysł trzymania małpki w domu poza tym sądzę że to nie jest najlepszy pomysł masz małpki do sprzedania? o zgrozo, w ogóle jestem przeciwna trzymania dzikich zwierząt w domach Odpowiedz Link Zgłoś
tokiwa Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 02:25 Ostatnio oglądałam reportaż o kobiecie, która ma problemy z wychodzeniem z domu. Ma blokadę. I właśnie dzięki małpce, nie boi się wychodzić. Pomaga jej, śpią razem, nawet ubierają się w podobne kolory. Wszędzie z nim wychodzi , dzięki niemu jest pewniejsza siebie i nie ma tego "lęku". Co innego jeżeli ktoś kupuje sobie od tak, jako maskatkę... w tedy wo góle tego nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
lola878 Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 02:33 do Pauluu : nie mam malpek do sprzedania , nigdy nie mialam malpy w domu i nie zamierzam miec xD Tylko tak pisze,ogolem o trzymaniu dzikich zwierzat w domach ,bo np sasiedzi przyjaciolki mojej mamy kupili swojej corce na 9 urodziny (nielegalenie) malego lwa z cyrku .... Nie popieram tego i uwazam ze miejsce dzikich zwierzat nie jest w zoo ,cyrku czy domu,tylko w ich natyralnym srodowisku czyli np dzungla czy sawanna Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 02:40 też się zgadzam XD a pytam czy masz małpki na sprzedaż bo pewnie niedoczytałam uważne, jestem zmęczona a mimo to nadal siedzę przed komputerem bo mi się nudzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
lola878 Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 02:49 xd mi tez sie nudzi ,wiec leze w lozku z laptopem nom,ale sa wakacje wiec jutro pewnie bede spac do 11 O.o Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 08:33 ale juz nie chce małpy bo mam psa i złówia Odpowiedz Link Zgłoś
ms.rosalie Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 08:18 Nie mogłabym trzymać małpy w domu. To brutalne, one najlepiej trzymają się w swoim naturalnym środowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 wejdż 22.07.10, 08:31 no więc mi się strasznie podobaja takie male małpki są słodkie zawsze chciałąm taka mieć ale nie znam nikogo kto taka ma Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: wejdż 23.07.10, 07:33 Nie znam nikogo kto by miał taką małpkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 08:32 sama nie wiem. O_O w sumie chyba nie mam nic przeciwko. mhm, znam. Pete'a Wentz'a: on ma śliczną małpkę. c: [url=http://www.blogcdn.com/www.spinner.com/media/2006/09/pete-wentz-monkey- vma-400w.jpg]kilk.] Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 08:33 pfffy, coś mi się probiło i link nie wyszedł. xd. jeszcze raz: klik. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: malpki na sprzedaz 22.07.10, 09:51 Małpy to do zoo i inne różne dzikie zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
lola878 Re: malpki na sprzedaz 23.07.10, 01:31 heh,moze zle sformułowałam temat xD wiec powtarzam : NIE MAM I NIGDY NIE MIALAM MALPY XDD a tym bardziej na sprzedaz xd pozdrawiam <3 xd Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: malpki na sprzedaz 23.07.10, 07:45 nie znam nikogo takiego i nie wyobrarzam sobie miec takiej małpki ani zadnego takiego innego zwierzaka z zoo Odpowiedz Link Zgłoś