justynamatula 26.07.10, 07:23 Bardzo chciałabym mieć jaką inną fryzurę ale nie wiem jakąMoje włosy są gęste i średniej długości (a jakby co to na moim profilu jest pare zdjęć z aktualną fryzurą).Chciałabym ją zmienić.Poradźcie mi coś.Plisss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggatkaa Fryzura 26.07.10, 07:55 Tak więc, wg mnie jesteś całkiem ładna i ja na twoim miejscu zostawiłabym włosy tak, jak są. :] Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana... Re: Moje włosy!!!help 26.07.10, 08:38 Ja zostawiłabym twoje włosy tak jak są. Może gdyby Ci jeszcze trochę podrosły zrobiłaabyś sobie lokI????? Odpowiedz Link Zgłoś
smile. Re: Moje włosy!!!help 26.07.10, 08:39 Masz świetne włosy i taka fryzurka jaką masz Ci pasuje. ; D A jeśli tak bardzo chcesz coś zmienić to proponuje mocno pocieniować włosy ( tak zwane warstwy ) . Na Twoich włosach ( wnioskuje ze zdjęć ) będzie wyglądać genialnie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: Moje włosy!!!help 26.07.10, 10:25 Mam taką samą fryzure. Może bardzie j pocieniuj ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy było. 30.07.10, 13:07 cholera, załóżcie jeden osobny wątek poświęcony dopasowywaniu wam, kotkowiczom fryzur, doradzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś