fun 26.07.10, 10:33 Chce miec gadugadu w telefonie ale jezeli mi sie znudzi to mozna to jakos skasowac czy cos bo jak nie bede uzywac to i tak mi chyba bedzie zzeralo kase wiec jak to jest macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
collage Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 10:49 to jest normalna aplikacja którą można usunąć. ja ściągnęłam gadu z chomikuj, mam z orange i do tej sieci, jak na razie nie jest dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 10:55 Moja koleżanka gg miała na telefonie za darmo.A sieć miała z plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
dlovato_jb Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 10:51 Ja miałam ,to chyba nie zżera kasy .Ale to i tak wykasowałam Odpowiedz Link Zgłoś
jill17 Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 10:52 ja kiedyś miałam. pobrałam gg z WAPa i to było na takiej zasadzie że pierwszy tydz użytkowania miałam za free a pozniej płaciłam 5zl na m-c. po tym miesiącu blokowali gg i musiałam znowu zapłacić 5zl. dodam że jestem w Plusie Ogólnie to nawet fajne było, bo mogłam siedzieć na gg gdziekolwiek byłam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Nie mam 26.07.10, 10:58 u mnie nei działa . nie będzie ci zżerało kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Odpowiedź. 26.07.10, 11:15 Można skasować, musiałabyś wejść na stronę operatora swojej sieci i poszukać informacji o gg w telefonie i wtedy będziesz musiała wysłać jakiegoś tam sms'a i już nie będą Ci pobierać kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
nika.xd Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 11:19 ja mam z plusa, aktywacja mnie kosztuje 5 zł za 30 dni, a kase ci bd zżerało wtedy kiedy na to gadu wejdziesz, bo jak bd wyłączone to nie zżera nic, no a skasować też w każdej chwili możesz Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 14:27 Znajoma ma i co miesiąc płaci 5 zł (ma z Ery). Czy można to usunąć- nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 14:31 Miałam, usunęłam. Idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 14:32 ... bo to działa jak normalna aplikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Gadu -gadu....... 26.07.10, 14:37 jak sobie uaktywnisz np.27.07 to potem co miesiac bedize ci pisalo "Twoja subskrycja gadu-gadu zostala przedluzona" . jak nie bedziesz wchodzic 27 to chyba bedzie ze zrezygnowales ;D ja mam gg w tel (era -.-) bo musialam sobie zrobic bo komputer spalilam ;D i najpierw bylo za darmo przez 2 tygodnie (a mialo byc tylko przez tydzien ;D) i tez myslalam ze bede miec tylko na ten czas, ale jak gdzies jade i jest nudno albo jak sie na rolkach wozę to sobie wlaczam i pisze z ludzmi ;D 5 zeta to i tak nie wydatek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Gadu -gadu....... 27.07.10, 11:57 ja nie mam ,chociaż chciałabym mieć w telefonie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Leprze 36 i 6 27.07.10, 12:00 Zamiast gadu-gadu leprze jest 36 i6 co miesiąc bierze ci 3 zl a piszesz sobie smsy tyle ile chcesz ale tylko do plusa... Odpowiedz Link Zgłoś
arusia Fajna rzecz 27.07.10, 12:06 Fajna rzecz i przydatna! 1Tydzień używania jest za darmo a następny kolejny za 1zeta jak nie będziesz używać to ci nie ściągnie kasy, a i w każdej chwili możesz usunąć! Odpowiedz Link Zgłoś