kaila127 26.07.10, 13:47 Bo ja tak,i mi się bardzo podobało!A może wiecie kiedy do Polski trafi Imperiium[ostatnia część]?Bo są co do tego podzielone opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicesz Re: Czytaliście tomy Dziedzictwo? 26.07.10, 14:11 Czytałam chyba z cztery razy;D Uwielbiam te książki, chociaż niektóre wątki są z lekka wkurzające. Ale i tak mi się podoba. Kocham tego typu książki;** Chodzą słuchy, że czwart tom będzie na listopad. Ale to tylko takie niepotwierdzone informacje;/ Już się nie moge doczekać finałowej książki. Żeby tylko Chris nie wyskoczył z piątym tomem, bo mu się akcja nie zmieściła xD Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 26.07.10, 14:20 A ja bym chciała piąty tom!Im więcej tym lepiej.A jak będzie w listopadzie to bosko,bo mam urodzinki! Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 26.07.10, 14:25 Ale to już może być naciągane i niefajne, jak choćby kolejne części "Pamiętników wampirów". Nigdy nie przepadałam za książkami z wieloma tomami, no może poza HP To fajny będziesz miała prezent;] Odpowiedz Link Zgłoś
flo. łał. nie wiedziałam, że ktoś to tutaj przeczytał. 26.07.10, 14:27 tak, jestem w połowie drugiej części. książki są wspaniałe! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk Re: łał. nie wiedziałam, że ktoś to tutaj przeczy 06.08.10, 10:29 Przeczytałam jedną część ! B.fajne) ;] Odpowiedz Link Zgłoś
emma074 Re: Czytaliście tomy Dziedzictwo? 26.07.10, 16:10 jestem przy drugim tomie te książki są ekstra facet który to napisał musiał mieć niezłą wyobraźnię ;] Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Czytaliście tomy Dziedzictwo? 27.07.10, 15:02 moje ukochane książki. <3 z tego co widzę, nie wiele jest fanek Dziedzictwa na Kotku. xD 4 część. ? jesienią, chyba. ^ Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Czytaliście tomy Dziedzictwo? 28.07.10, 14:54 Czwarta część.?! TAK TAK TAk już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Imperium? 28.07.10, 16:16 Skąd wiesz, że taka będzie nazwa o.O? Coś niepoinformowana jestem. Ogólnie to kocham wszystkie części i czekam z niecierpliwością na czwarty tom. Ale bym nie chciała piątego - nie wytrzymałabym czekać kolejne lata, aż Chris wreszcie skończy pisać ^^ Chociaż fajnie byłoby, gdyby zaczął coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 BO..... 30.07.10, 14:47 Widziałam na takiej stronie,że to chyba Imperiium. Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Lovciam Erdzia i Saphirkę!!! 30.07.10, 15:50 Dzisiaj skończyłam Eragona i zaczęłam czytać Najstarszego. "Eragon" jest boski:] Kocham tę książkę Odpowiedz Link Zgłoś
emily. @kaila127 03.08.10, 08:35 A czy może pamiętasz nazwę tej strony? ^.^ Bo jeśli chodzi o to z jakiej ja strony o Erasiu i Saphirze korzystam, to jest to saphira.pl, na której swoją drogą zbyt wielu newsów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 To właściwie est po prostu Eragon blog... 05.08.10, 10:17 czy coś,na wątkach wszystko pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Czytaliście tomy Dziedzictwo? 03.08.10, 08:43 Ja czytałam super są Ale na Imperium muszę czekać bo nie wiem kiedy wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
drummie_ Re: Czytaliście tomy Dziedzictwo? 03.08.10, 10:49 Uwielbiam Dziedzictwo. Co prawda momentami jest trochę denerwujące i niektóre wątki strasznie się dłużą, ale wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że autor napisał pierwszy tom, będąc w moim wieku. Ale nie, ogółem b. mi się podoba ^^ A na Imperium czekam już od dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Co nas tak mało? 05.08.10, 10:30 Nikt więcej nie czytał?!To świetne książki polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
flo. wczoraj skończyłam drugi tom. 05.08.10, 10:43 boże, Galbatorix zmusił do wyklucia się jedno z pozostałych dwóch jaj. i Murtagh? to było straszne poryczałam się, jak Eragon wreszcie dowiedział się, kto jest jego ojcem. Morzan... i już nie ma zar'roca... to był obrót akcji o 360 stopni. c; Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Czytaliście tomy Dziedzictwo? 05.08.10, 10:57 o niee..a ja przeczytałam tytuł:"tomy Dziewictwo" haha xdd nie, nie czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. A co myślicie o... 05.08.10, 12:58 filmie "Eragon"? Bo według mnie to kompletna klapa. Ed Speelers jest słodki, ale w ogóle nie pasował na Erasia ^.^ A reszta obsady... masakra, zwłaszcza Arya Odpowiedz Link Zgłoś
flo. @emilly. 05.08.10, 13:30 Ed mi bardzo spasował. <3 za to Arya nie miała w ogóle cech elfich, i prawie każdy fakt był wywrócony, tzn. nie tak, jak powinno być. kompletny koszmar. a jedyne, co mi się podobało, to mała Saphira, aktor grający Eragona i bitwa pod Farthen Durem. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. @flo. 05.08.10, 17:49 To znaczy, wiesz, ja do Ed'a nie mam nic (w końcu to mega ciacho ^.^), ale jakoś nie specjalnie pasował do Eragona. W końcu Eraś miał brązowe włosy i był kilka lat młodszy (w filmie Eragon mówił do Broma, że ma osiemnaście lat). Ehh, to tyle ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
flo. @emily. jeszcze raz. 05.08.10, 20:36 wiem wiem, ale to naprawdę mega ciacho. *__* ale nawet dobrze grał, nie podobała mi się scena, kiedy on i saphira tracili przytomność po bitwie w farthen durze. c; Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: . 06.08.10, 10:25 OMG, weź już nawet nie pokazuj, bo się rozpłynąć można o.O Odpowiedz Link Zgłoś
izka10017 Re: Czytaliście tomy Dziedzictwo? 05.08.10, 22:06 Nie a to jest ciekawe??? bo właśnie szukam jakiś ciekawych książek Odpowiedz Link Zgłoś
emily. @izka10017 06.08.10, 10:29 Po awatarze widać, że lubisz "Zmierzch". No cóż, "Eragon", a także jego następne części są podobne do "Władca pierścieni", czyli elfy, krasnoludy, ludzie, czarodzieje i te pe. Do tego dochodzą jeszcze niesamowite smoki ^.^ Więc zależy. Książka dość gruba, a czasami tak się sceny rozciągają, że się czytać nie chce... W każdym bądź razie to takie typowe fantasy. Ja jestem jego miłośniczką i mi bardzo spasowało. ^.^ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila127 Mi też się FILM nie podobał. 06.08.10, 12:02 Ercio to akórat ten aktor mi pasował,ale Aira to kompletna klapa!Miała mieć ciemne włosy i zielone oczy i uszy lekko zaostrzone,a tu g.wno!Po za tym zabili Raz''ców więc jak mają zamiar zrobić drugą część?A wogóle to zrobili filmową drugą część?Pewnie Raz"ców tam ożywią,czy coś. Ps:Love Saphira!! Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Mi też się FILM nie podobał. 06.08.10, 12:32 Pfff, ja tam bym nie chciała kontynuacji takiego filmu. Chyba, że zrobiliby pierwszą część od nowa i z dobrą obsadą. Aha, a co myślicie o aktorce, która grała Angelę? Ja kiedy ją zobaczyłam i się skapnęłam, że to ona, to mało nie pękłam ze śmiechu. W końcu... filmowa Angie miała gdzieś z dwadzieścia parę lat, była wysoka, czarnoskóra i ładna! Zupełne przeciwieństwo książkowej Angeli Odpowiedz Link Zgłoś
flo. @emily, po raz trzeci. 06.08.10, 15:36 jejć, ja wiem, że się można rozpłynąć. *____*. // o tak, zgodzę się. ja się zaczęłam histerycznie śmiać, jak zobaczyłam Angelę. i Solembuma nie było! ech. pomyślałam 'gorzej już być nie może'. a jednak było. nie było akcji, w które arya i saphira rozbijają różany klejnot. wnerwiło mnie to. i tak, mogliby nową, lepszą część nagrać, ale Speelersa mają mi nie zabierać! 8D aha, i jeszcze Brom. mógłby być starszy... Odpowiedz Link Zgłoś