Dodaj do ulubionych

Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!!

26.07.10, 17:02
Dziś na WP przeczytałam, że przez Euro 2012 zabijają w okrutny sposób psy, a z resztą
przeczytajcie sami :
www.ulubiency.wp.pl/kat,110602,title,Na-Ukrainie-morduja-psy-przed-Euro-2012,wid,12508365,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • urszulka2691 Re: Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!! 26.07.10, 17:06
      to okropne!!!Uwazam ze ludzie zabijajacy zwierzeta powinno sie samych wzycic do takiego
      pieca!!!
    • llena Re: Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!! 26.07.10, 17:06
      Ludzie są straszni

Okropne...
    • mileyfankacyrus K-a-R-y-G-O-D-N-E 26.07.10, 17:08
      Masakra sadsadsadsadsadsad
      • sysiek4444 BOŻE. 26.07.10, 17:15
        O.O

Jejciu... to straszne... to tak jakby też człowiek, również życie, odżywia się potrafi to co
        człowiek a ich się tak poprostu zabija.. :c
    • linka14 ;( 26.07.10, 17:19
      No jednym słowem jest to idiotyczne. Nie którzy ludzie nie mają serc, zero
      uczuć. Co im te psy przeszkadzały?! Chodzą sobie tylko po ulicy... ale niee
      trzeba je zabić bo będzie siara jak obcokrajowcy zobaczą takie jak się
      szwendają. Sadyzm. crycrycrycry I tyle. Biedactwa sciana
    • pauluu ;o 26.07.10, 21:21
      przeczytałam dwa akapity, nie mam siły na więcej
      przepraszam ale idę się zabić, jestem bezsilna na ludzką głupotę... crying
    • katsuumi_17 Re: Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!! 26.07.10, 21:27
      O Matko! To naprawdę straszne sad
    • jo. aż mam łzy w oczach... 26.07.10, 21:32
      jejku, co oni do nich mają, naprawdę nie rozumiem?! nie mam nawet pomysłu, co
      mogłabym teraz napisać, po prostu cały czas myślę o tych biedakach. tak, gadam
      bez sensu, ale jestem po prostu strasznie wrażliwa na krzywdę zwierząt. przyznam
      się nawet, że bardziej jest mi smutno, gdy to im dzieje się krzywda, a nie
      dzieciom, naprawdę. jest mi z tego powodu w jakiś sposób wstyd, ale po prostu
      nie potrafię tego zwalczyć...
    • kamilka_kami ; ((( 26.07.10, 21:39
      jaak tak mozna. ? przecież to okrutne !
      albo to jaak opowiadała o tym piesku co na parkingu... crying to jest bestwiastwo
      ! niech ci ludzie zdechną w piekle ! albo sami tak umra !!cryingcryingcryingcryingcryingdevil
    • whyduckxoo jaciebieniemoge.. :/ 26.07.10, 21:46
      Czasami żałuje że nie urodziłam się świnią, albo jakimś innym zwierzakiem, bo człowiekiem
      to ja się wstydzę byc.
      • miqusia Re: jaciebieniemoge.. :/ 26.07.10, 22:28
        Nie rozumiem takiego zachowania... ale w sumie jestem tam dwa razy w roku i
        zawsze jest mnóstwo psów. Wcale ich nie ubywa i nikt tego nie chce. Przynajmniej
        tam gdzie jestem te dwa razy do roku (Kirowograd).
        A tak to nie wiem, chore...
    • twilight_6 jaki dupki! gnoje zasrane ;/ 27.07.10, 00:13
      biedne moje pieseczki ;*
    • gwiazdka_14 Re: Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!! 27.07.10, 00:20
      Psy także maja uczucia! Ludzie niech się zastanowią jak by byli na ich miejscu .. crying To
      okropne!
    • niunia5250 Brak słów!! 27.07.10, 00:27
      powiem krótko: TACY LUDZIE NIE POWINNI DLA MNIE ISTNIEĆ!!!!!!!!!!!!
      biedne psiakicrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry
    • karlinka98 Re: jebnięte kó... 27.07.10, 12:24
      jak tak mozna? po co je tak okrutnie
      zabijac ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?gdybym byla prezydentem,
      wszyscy ktorzy mieli z tym jaki kolwiek zwiazek byli by juz zabici i to w jeszcze okrotniejszy
      sposob. a potem bym powiedziala ze to dlatego ze ja chce sobie pojsc na mecz lejkersów:-
      (uncertainangryangryangryangrycryingscianascianacry
    • malcia Re: Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!! 27.07.10, 12:33
      gotuje się w środku gdy czytam takie artykuły.w chinach czy gdzieś tam robią jeszcze gorzej.żywcem obdzieraja ze skóry,odcinają genitalia i wiele innych.to okrutne.! Gdybym tylko była świadkiem takich mordów podleciałabym i osobiście odcieła im jaja,potem pociela i poobdzierała ze skóry.nawet bym nie zastrzeliła na końcu bo bym chciała widziec jak sie męczy taki koleś.! naprawdę tak bym zrobiła.te bestie powinny tak kończyc.!
    • sonia07 Re: Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!! 27.07.10, 12:34
      W wiadomościach to było i pokazywali jak wrzucają takiego małego, ŻYWEGO
      szczeniaczka do ognia. To straszne. Jak już muszą je mordować, to chociaż nie na
      żywca! I nie w tak bestialski sposób! Ale nie, skądże, nie chce się. Gdybym była
      świadkiem czegoś takiego, to jak Boga kocham, podeszłabym, jebnęłabym przez łeb
      czymś twardym i miałabym w poważaniu konsekwencje.
    • annusiaczek Re: Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!! 27.07.10, 12:35
      shockto jest straszne, za kare nie powinni mieć tego całego EURO 2012!
    • kazymuu Re: Na Ukrainie mordują psy przez Euro 2012 !!! 30.07.10, 09:13
      biedne pieski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka