Dodaj do ulubionych

chłopcy .

26.07.10, 21:56
Cześć , tu Klaudia .
Mam do was jedno pytanie : Jak poznać , że chłopak jest zainteresowany ?
Ostatnio byłam w Gdańsku no i widziałam tam masę przystojnych nastolatków .
Szczególnie w oko wpadli mi tacy dwaj . Obydwaj to blondyni z dłuższymi włosami , takimi
jakie są teraz modne . XD No i za pierwszym razem jeden się za mną oglądał i cały czas się
spotykaliśmy , ponieważ przyjechaliśmy na Westerplatte jednym autobusem . Za drugim
razem to było tak , że gdy byłam z rodzinką w KFC zauważyłam pewną grupkę chłopców (
3 osoby ) no i gdy wyszłam , to oni też wyszli . I ten blondyn patrzył się na mnie . No a
później mój tato mnie kompletnie przed nimi ośmieszył sciana, ale to już nie ważne .
No i teraz nie wiem czy byli zainteresowani czy nie . Proszę , pomóżcie , jak chłopcy
okazują zainteresowanie i uczucia ? tongue_outwink

PS . jak było , to sorka , nie czytam wszystkich wątków . wink
Obserwuj wątek
    • majson Re: chłopcy . 26.07.10, 22:01
      Sama bym chciała wiedzieć. Ale wydaje mnie się że jeśli chłopak się ogląda i
      wyraźnie na ciebie patrzy to jest tobą zainteresowany. W ogóle to dobrze by było
      gdybyś ich jeszcze raz spotkała i na przykład powiedziała Hej wiem że trzeba
      mieć dużo odwagi ale wtedy może on poprosi cie o numer czy coś smile chłopacy
      często są nieśmiali w obec dziewczyn a gdy ty zrobisz pierwszy krok to dalej
      jeśli mu się podobasz on zrobi drugi.
      • klaudia2081 Re: chłopcy . 26.07.10, 22:08
        od tego momentu , postanowiłam , że na bluzce napiszę sobie takimi farbami do ciuchów
        numer kom . lub gg . XD i będę w niej chodzić jak będzie trzeba .
        pomysł nie głupi , bo jak chłopak byłby zainteresowany , zapisał by go sobie i napisał albo
        coś , nie ? smile
    • popputofniczy . 26.07.10, 22:02
      jak są zainteresowani to sie chyba cały czas gapią ale nie wiem xD
      aaa no i masz taki sam gust co do chłopaków jak ja xD blondyni z dłuższymi włosami^^
      na pewno byli ładni ; DD
      • karaq93 Re: . 26.07.10, 22:07
        Jeśli się gapili to pewnie byli zainteresowani. Sama jestem nieśmiała w takich
        sprawach, ale jeśli masz dość odwagi i widzisz, że chłopak na ciebie patrzy to
        warto zaryzykować, bo może akurat coś z tego będzie, a nawet jeśli by nie wyszło
        to i tak pewnie nigdy więcej go nie spotkasz, więc wstydu ani nic z tego nie
        będzie. Lepiej popełnić błąd niż nie zrobić nic. Sama byłam jakiś czas na takim
        zjedzie dla młodzieży i był tam chłopak, który wpadł mi w oko. Było tam mnóstwo
        śpiewania i tak wyszło, że stałam praktycznie obok niego, ale bałam się zagadać
        i pojechał do swojego domu. Następnym razem wykorzystam sytuację i tobie radzę
        to samo, bo w życiu trzeba ryzykować wink
        • klaudia2081 Re: . 26.07.10, 22:11
          karaq93 , masz rację . następnym razem zaryzykuję , ale oczywiście jak nie będzie rodziców .
          : o XD
      • klaudia2081 Re: . 26.07.10, 22:10
        no .. boscy byli . : 3 serce
    • coco. Re: chłopcy . 26.07.10, 22:04
      a kto wie...
      • julcia284 Re: chłopcy . 26.07.10, 22:06
        też bym chciała to wiedzieć tongue_out
        • julcia284 Re: chłopcy . 26.07.10, 22:07
          to pytanie na które odpowiedź nie jest znanasmile
      • zmierzchoomania Re: chłopcy . 26.07.10, 22:07
        chłopcy...

gnojki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 sciana
    • nicola1313 chłopcy . 26.07.10, 22:06
      raczej był tobą zainteresoiwany
      • wisienka9 Powiem tylko - wszyscy chłopcy są dziwni.. 26.07.10, 22:09
        • twilight_6 różni chłopcy..różne upodobania ;p głupki xd 26.07.10, 23:02
    • pattrysia Re: chłopcy . 26.07.10, 22:09
      to pytanie dla chłopaków dd

a ci dwaj blondyni to pewnie mega ciacha
    • orginalna Re: chłopcy . 26.07.10, 22:10
      Dużo tego do wymieniania, po prostu wedź do ręki pierwszą lepszą gazetę dla nastolatek,
      odpowiedź na pewno tam znajdziesz !
    • lubielizaki2 Re: chłopcy . 26.07.10, 22:39
      nie nie lubią cie pewni byłaś brudna czy coś!big_grin
      • klaudia2081 Re: chłopcy . 26.07.10, 22:48
        chyba ty . uncertain
    • evanescence24 Re: chłopcy . 26.07.10, 22:55
      nie wiem, nie jestem chłopcem.
    • iampositive Re: chłopcy . 26.07.10, 23:00
      Ja też bym chciała to wiedzieć. Od pewnego czasu podoba mi się jeden chłopak i nie
      wiem, czy ja jemu też. Ale gdyby każdy od razu to wiedział, nie byłoby żadnego trudu. Za
      prosto, jak dla mnie smile Trzeba się chwilę pomęczyć <lol2> kisskiss
    • k.c.a.k. Re: chłopcy . 27.07.10, 10:30
      Mogli tak dla jaj, dla zakładu.... albo żeczywiście wpadli ci w oko ! Ale powiem ci jedno nie
      jestem chłopakiem nie wiem jak to jest.
    • oldtimesakexd Re: chłopcy . 27.07.10, 13:05
      Z Twojej opowieści wynika, że byli zainteresowani x))

Ale skąd możesz mieć pewność, że nie byli seryjnymi mordercami ? xD Nie no
      żarcik - słaby, ale żarcik.. x))

Podtrzymuje moją wypowiedź "Byli zainteresowani!" x) big_grin
      • klaudia2081 Re: chłopcy . 27.07.10, 22:36
        dzięki wszystkim za rady i odpowiedzi . : * kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka