kasiadylan Wladca Pierścieni. 28.07.10, 16:38 Do Władca pierścieni 'Dwie Wierze' Chciała bym siedzieć i chodzić z tymi drzewami koło Pipina. jako ja Sama. Odpowiedz Link Zgłoś
squash Do jakiej książki chcielibyście się przenieść? 28.07.10, 16:39 mam wyreżyserowane wymarzone życie na podstawie mojej aktualnej sytuacji. ; 3 jak już, to w jakimś słit romansiku z wymarzonym chłopakiem & słit hapi endem. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1929 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:39 do Zmierzchu w Belle do harrego pottera w hermione Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:40 Do Harry'ego Pottera, chciałabym być Lily Evans/Lily Luną ;D i może do Władcy Pierścieni, jako Arwena.. i do mitologii greckiej! Np jako Nike bądź Psyche, może Persefona... Odpowiedz Link Zgłoś
mika1604 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:40 Oczywiście że do Zmierzchu np Bella albo Alice a jeszcze wgl bym chciala miec osobna role ) Odpowiedz Link Zgłoś
dusiaa Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:41 A ja z Akademi Wampirów-Rose Odpowiedz Link Zgłoś
ola1231 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 16:30 Najbardziej to do Świata Nocy, ale nie chciałabym być którąś z bohaterek tylko sobą i mieć tam własną historię. Fajnie byłoby jeszcze być w Domu Nocy. No i ewentualnie w świecie Charline Charris, ale Sookie Stackhouse tak często dostaje wpie...że najmniej z tych wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
natis13 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 17:56 do zmierzchu chciałabym wcielić się w Belle ze względu na Edwarda Odpowiedz Link Zgłoś
ladysivle Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 17:04 Chciałabym wcielić się w rolę Hannah z książki "Chłód od raju" wydawnictwa OSSOLINEUM. Mimo, że w ciągu wielu lat tej historii Hannah jest wyszydzana i niekochana, to w wieku 15 lat znalazła chłopca, który ją pokochał i pomógł wynieść się z wręcz nienormalnej rodziny świadków Jehowy. Może nawet nie tyle ona go znalazła, co sam wprosił się do jej życia i pomógł się podnieść z uczuciowego dna. Odpowiedz Link Zgłoś
lol500 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:41 No oczywiście , ze do sagi Zmierzch ! ;d Jako Bella lub Alice albo do "Przed Świtem" jako Renesme ;d I do "Harry Potter. Czara Ognia" jako Cedric Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:47 Saga zmierzch - bella / alice. Pamiętniki wampirów - kathrine . Odpowiedz Link Zgłoś
misia2181 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 10:28 Do Zmierzchu-Bella. To jest Super Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka05 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 29.07.10, 15:46 Ja chciałabym być Żabą (to takie przezwisko jakby ktoś nie wiedział) z BezSennika Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:42 "Szeptem" Nora Greey. : D Odpowiedz Link Zgłoś
1234576 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:42 Harry Potter Hermiona Odpowiedz Link Zgłoś
loveme. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 22:36 Harry Potter-Hermiona jak pewnie połowa ludzi ;d Odpowiedz Link Zgłoś
fikusik23 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 23:02 Bym chciała być z jednej strony Ronny z ' The last song ' , może trochę Bellą ale to już po przemianie, i tam jeszcze kilkoma osobami , ale to już bym musiała bardziej wgłębić się w moją pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1802 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:44 ja do HP Hermiona albo do Alicja w krainie czarów Odpowiedz Link Zgłoś
kuki564 ... 28.07.10, 21:47 do zmierzchu jako bella i do pamiętników wampirów jako elena lub katherine Odpowiedz Link Zgłoś
teamtwilight Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:45 Do Zmierzchu i być jakimś wampirkiem xd. I do intruza! Byłabym Wagabundą Odpowiedz Link Zgłoś
madzia9696 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:48 Ja chciała bym przenieść się do filmu " Alicja w krainie czarów " oraz do " Zmierzch " i wcielić się w postać jednego z wampirów ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. hm. 28.07.10, 16:48 Może...Elena Gilbert z PW? Mieć przy sobie dwóch braci Salvatore przy sobie to sama przyjemność.;3 Odpowiedz Link Zgłoś
cleveri Re: hm. 28.07.10, 20:46 Chciałabym byś Ever z książki z cyklu Nieśmiertelni, Zoey z cyklu Dom Nocy, Elizą z Au pair, Elaine z Liceum Avalon i pewnie wiele innych których nie jestem w stanie sobie teraz przypomnieć ;p Ale Ever przede wszystkim ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: :) 28.07.10, 20:09 Do Pottera <Hermiona, lub Ginny> lub do Last Song "Ostatnia Piosenka" <Ronnie> Odpowiedz Link Zgłoś
roszpunka25 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 20:48 Zmierzch Bella Pamiętnik Wampirów Elena Dary Anioła Clary Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:48 Do HP jako Hermiona , a do do zmierzchu jako Bella Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:49 Do "Ostatniej piosenki" jako Ronnie albo Alice w zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
nesscullen Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 20:10 Nie chciałabym być Ronnie z "Ostatniej Piosenki", mogłabym być Renesmee ze Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
bells04 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:49 Saga Zmierzch : Renesmee Carlie ( Nessie ) Cullen lub ewentualnie Alice Cullen Harry Potter : Ginny lub Hermiona lub Luna Dom Nocy : Zoey Redbird Szkoła Gwiazd : Chloe Liceum Avalon : Elaine ( Ellie ) Harisson Pośredniczka : Susannah ( Suze ) Simon 1-800 jeśli widziałeś zadzwoń : Jessica Mastriani Top Modelka : Emerson ( Em ) Watts Intruz : Wagabunda ( Wanda ) Trochę tego dużo... xD Ale trudno mi wybrać jedną książkę Odpowiedz Link Zgłoś
kaha Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:49 W harrym Potterze chciałabym być Luną lub Tonks albo hermioną w Zmierzchu w zmierzchu chciałabym być Jane lub Alice W arcymago oczywiście Vanessą Odpowiedz Link Zgłoś
donecka Książkach...;D 28.07.10, 19:15 więc ja nie bede orginalna chciałabym być w zmierzchu jako Alice<br /> w Sadze Darów Anioła(Miasto Kości, Popiołów i Szkła) Clary lub Isabel<br /> W Sadze Domu Nocy chciałabym być Zoey albo Afrodytą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
miss_yaa Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:50 do wszystkich tomów "tylko dla wybranych" jako reed Odpowiedz Link Zgłoś
lost_ona Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 19:19 Zdecydowanie do Miasta Kości Cała seria Dary Anioła jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:50 Wampiraci-Grace Szeptem-Nora HP-Ginny albo Hermiona Odpowiedz Link Zgłoś
alexti Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 18:23 Wywiad z wampirem - Louis (jeśli płeć nie ma znaczenia)/ Claudia Odpowiedz Link Zgłoś
babyamy Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 18:23 Alice w Zmierzchu. Mary - Lynette ze Świata Nocy (L.J. Smith). Selene z Wojny Czarownic. (Maite Carranza) ale najbardziej... Wandą (Wagabundą) / Melanie - The Host (S. Meyer) Odpowiedz Link Zgłoś
massage hmmm;) 28.07.10, 18:38 na pewno zmierzch - oczywiście Bella( głównie z powody Edwarda) Upadli - Luce HP - Hermiona lub Ginny Szeptem - Nora a co do innych to musiałabym się zastanowi Odpowiedz Link Zgłoś
mada_bella Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:52 ja do zmierzchu to Alice, Bella,Esme Odpowiedz Link Zgłoś
ewka. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:52 w zmierzchu Bellą. Mieć Edwarda <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kiri8877 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 17:11 Hp Lily Evans Odpowiedz Link Zgłoś
arsamandii Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 18:00 'Szeptem' i być tam Norą < 333 moje spełnienie marzeń. b. chciałabym być też w 'Ever' tą Ever XD Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaa11 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 18:49 W Zmierzchu Bellą ;P W HP Hermioną..;] te postacie podobają mi się najbardziej, jeszcze mogła bym być Jacobem ze zmierzchu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 zmierzch-alice 28.07.10, 16:52 bella-jest brzydka, głupia niedorajda a chłopaka też ma brzydkiego rosalie-nie za specjalnie miła esme-za poważna jessica-wredna angelica-tfu! victoria-jest piękna ale cierpi i ją zabili siostra setha-tfu! narzeczona sama-thu! ALICE- ładna, miła, fajna, zgrabna, ma gust, śliczne auto i słodkiego chłopaka a jej dar jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:53 Do Sagi o Ludziach Lodu ;P Hm....nie wiem kim bym chciała być,ważne żeby należeć do rodziny (chociaż najlepiej by było gdybym była Villemo,albo jedną z innych czarownic xd Odpowiedz Link Zgłoś
hehehe Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.07.10, 16:53 do "Błękitnokrwistych" Melissy de la Cruz jako Schulyer albo Mimi Odpowiedz Link Zgłoś