natasza101 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 01.01.11, 19:54 Ja bym się chciała przenieść do Harry'ego Pottera, ale jako jakaś postać niekanoniczna(no chyba że na Snepe'a) i do serii Felix, Net i Nika-jako Felix lub Net... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna121 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 18.01.11, 21:39 JA do Księżniczka wampirów i była bym Lucy Odpowiedz Link Zgłoś
miley_55 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 18.01.11, 21:51 Plotkara na 100 %. I chciałabym być . . . Blair. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
artis ... 18.01.11, 22:01 Do cyklu Magiczny krąg jako Gemma Doyle albo do Mechanicznego anioła jako Tessa Gray Odpowiedz Link Zgłoś
michelle97 Hmm... 18.01.11, 22:03 "Julia" jako Guilietta Tolomei lub... "Wciąż ją kocham" jako Savannah Odpowiedz Link Zgłoś
mrrau Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 18.01.11, 22:08 oj, strasznie bym chciała do Opowieści z Narnii. Najlepiej wszystkie części, najlepiej jako Łucja. Troche za stara jestem, ale cóż ale wgl te książki i filmy są takie cudowne! Koooooocham <3 Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 19.01.11, 14:18 Ja bym chciała do "Opowieści z Narnii" (Łucja,albo Julia(czwarta część)) Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 19.01.11, 14:22 the last song Odpowiedz Link Zgłoś
gabbs Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 19.01.11, 14:25 Harry Potter-Hermiona,Luna Dziewczyny z Hex Hall-Sophie Zmierzch-Rosalie Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 19.01.11, 14:36 harry potter :q Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 19.01.11, 14:40 Do Harrego Pottera Odpowiedz Link Zgłoś
mika1604 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 19.01.11, 14:54 Zmierzch jako Alice albo Bella moze też Ros Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 19.01.11, 15:07 mnóstwo jest książek do których chciałabym sie przenieść . wymienię kilka : Ania z Zielonego Wzgórza , Harry Potter , Zmierzch , MIłość bez konserwantów , Wyć się chce , Przebudzenie Jenny Fox , Magiczne fryzury , Ala Makota , Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów , Północ i wiele , wiele , wiele innych <3 szczerze mówiąc to chyba do każdej książki , którą przeczytałam z zaciekawieniem [jest ich bardzo dużo] chciałambym się przenieść <3 Odpowiedz Link Zgłoś
banal_princess Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.01.11, 11:28 Hm. No więc tak: *Upadli- Luce [Daniel<3] *Szeptem- Nora [Patch<3] *Dom Nocy- Zoey [Stark<3] *Akademia Wampirów- Rose [Adrian<3] *Błękitnokrwiści- Schuyler [Jack<3] *Dary Anioła- Clary [Jace<3] *Inne Anioły- Dru [Christophe<3] *Ever- Ever [Damen<3] *Pamiętniki Wampirów- Elena [Damon<3] *Po zmroku- Lydia [Emmett<3] *Jak poślubić wampira milionera- Shanna [Roman<3] *Ja cię kocham, a ty śpisz wampirze- Toni [Ian<3] *Blask księżyca- Kayla [Lucas<3] *Kiedy nadciąga ciemność- Abby [Dante<3] *Wieczna noc- Bianca [Lucas<3] *Wampiry z Morganville- Claire [Shane<3] *Przynieście mi głowę wiedźmy- Rachel [Kisten<3] Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_97 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.01.11, 18:32 Hmm .. Laurel w Skrzydła Laurel, Laurą w Jeżycjadzie [ seria Małgorzaty Musierowicz ] , Bellą w Zmierzchu, oraz .. Netem w Felix, Net i Nika. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona_hp Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.01.11, 19:01 Chciałabym przenieść się do tego wspaniałego magicznego świata HARRY'EGO POTTERA.! Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.01.11, 19:05 ja to bym chciała do GONE. chciałabym żeć w świecie bez dorosłych. of course nie na zawsze po prostu tak na chwilę i do zmierzchu. chciałabym być alice Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.01.11, 19:14 Astrid Lindgren ,,Kati w Paryżu" A kim bym chciała być? Kati oczywiście ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.01.11, 19:16 Albo do ,,Złocistej drogi" autorstwa L.M. Montgomery. Chciałabym być Alicją. Odpowiedz Link Zgłoś
kama13265 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 01.05.11, 19:57 Do Pamiętników wampirów i być eleną Dom Nocy i być zoey Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 01.05.11, 22:18 do wszystkich książek Murakamiego, ale tak najbardziej to do Norwegian Wood i być każdym bohaterem, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ;d 02.05.11, 11:38 Seria : Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy - Jako Annabeth Trylogia Władcy Pierścieni - jako Arwena Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 02.05.11, 13:58 Do Zmierzchu i być bellą lub Hermioną w Harrrym Poterze Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 04.05.11, 09:15 Ja chciałabym się przenieść do Pamiętników Wampirów i być Eleną. Wtedy w końcu zwróciłabym uwagę na zaloty Damona i to z nim bym była. Odpowiedz Link Zgłoś