oleksandra_xd Re: Kolor włosów ? 01.08.10, 13:20 Mi się podoba taki czaaarny bardzo czarny x d albo też taki ładny odcień rudego, taki złocisty XD Chciałabym mieć czaarne, bardzo czarne włosy < 3 Mam brązowe włosy XD Odpowiedz Link Zgłoś
drummie_ Re: Kolor włosów ? 01.08.10, 21:28 1. Podobają mi się czarne włosy, ale tylko naturalne. Farbowane = ueeeh. 2. Kasztanowe, czekoladowe. Ew. właśnie czarne. 3. Naturalnie - ciemny, bardzo ciemny blond, co nieco wpada w jakąś rudość. Nie farbuję, nie mam zamiaru na razie niszczyć swoich włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Kolor włosów ? 01.08.10, 23:30 1. Czerwony, rudy. 2. Rudy. 3. Jasny brąz. Farbowałam na rudy, ale zszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Kolor włosów ? 01.08.10, 23:37 1. najbardziej czarne lub rude . xd 2. chyba czarne . ;d 3. ciemno brązowe . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Kolor włosów ? 02.08.10, 15:18 1. Jaki kolor włosów wam się podoba? Blond 2. i jaki kolor włosów byście chciały mieć? Blond 3. i jaki macie obecnie kolor? Jeżeli farbowałyście, to napiszcie też jaki macie naturalny kolor. Brązowy (naturalny) Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Kolor włosów ? 04.08.10, 18:16 podoba mi sie rozowy. chcialabym miec czarny mam ciemny braz, ostatnio farbowalam na fiolet ale srednio chwycil. Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: Kolor włosów ? 04.08.10, 20:19 anotherstrange napisał(a): > 1. Jaki kolor włosów wam się podoba? > 2. i jaki kolor włosów byście chciały mieć? > 3. i jaki macie obecnie kolor? Jeżeli farbowałyście, to napiszcie też jaki maci > e naturalny kolor. > > No to mi się podobają odcienie rudego. > Chciałabym mieć czerwone włosy, ale nie takie jak ma Wiśniewski, tylko takie ci > emne. > Przeważnie na głowie mam różne odcienie mahoniu, po przez rubin, burgund, malin > ę i czerwień. > A naturalny kolor mam ciemny blond. Nie chcę nigdy w życiu do niego wrócić. > > + Pytam tak z nudów i ciekawości. Chciałam zobaczyć jakim kolor włosów ciesz > y się popularnością na kotku ; d ____________________________________________ 1. podoba mi sie rudy ;p i blond. 2.chciałabym jaśniejszy blond 3.obecnie mam ciemny blond z jasnymi pasemkami na calej głowie. mój naturalny to blond. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: Kolor włosów ? 08.08.10, 11:18 1. Rude, jak Hayley Williams tutaj 2. Takie właśnie 3. Naturalny kolor, czyli brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: Kolor włosów ? 08.08.10, 12:00 1. Podobają mi się rude włosy. 2. Chciała bym miec czarne włosy. 3. Naturalny kolor, czyli kasztanowy brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Czarne ^^ 08.08.10, 11:51 1.Najbardziej podobają mi się czarne włosy 2.Chciała bym mieć czarne włosy ^^ 3.Ja obecnie mam brązowe z czarnym spodem i końcówkami . Naturalny kolor mam jasny brąz , ale farbowałam i mam teraz takie jak pisałam powyżej . Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: Kolor włosów ? 08.08.10, 11:55 1.Brąz 2.Brąz 3.Brąz(naturalny) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec mój ukochany 08.08.10, 11:58 Zawsze podobał mi się piękny kolor rudy ale taki mocny rudy i czarny głęboka czerń. Chciałabym mieć rude włosy od zawsze takie chciałam mieć mocne rude Mam naturalny kolor jasny blad , zbozowy jak kto zwie mam kolorowe blond naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Kolor włosów ? 08.08.10, 12:03 1. taki blond, jaki ma moja siostra. naturalny, of course, bo ona ma 10 lat. zdjęcia nie wstawię, ale ona ma po prostu taki normalny blond. ładne są też czarne i ciemne odcienie brązu. 2. któryś z wyżej wymienionych. 3. ciemny blond/jasny brąz, zależy, które określenie się komu bardziej podoba. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana ; ) 08.08.10, 12:04 1. ciemny brązowy, prawie czarny 2. taki jakie mam. Ale chciałabym mieć proste, a mam kręcone. ; d 3. ciemny brąz, prawie czarny. naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: Kolor włosów ? 08.08.10, 12:05 1) Ognisty rudy i czarny 2) obydwa u góry 3) Obecnie mam jakiś rudy wchodzący w brąz, a swoje mam ciemny bląd jasny brąz ale mam zamiar pofarbować albo na rudy albo na kasztan Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Kolor włosów ? 08.08.10, 12:06 1. ciemny rudy 2. ciemny rudy 3. ciemno rudy . jasny brąz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Kolor włosów ? 08.08.10, 12:14 naturalnie mam ciemny blond (jak byłam mała miałam włosy miedziane i jasne) nie malowałam jeszcze niczym, to mój dziewiczy odcień ;> chciałabym mieć ciemniejsze, czekoladowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniowa1 Re: Kolor włosów ? 08.08.10, 12:16 1. Taki jaki mam teraz. 2. Ta sama odpowiedz jak w pierwszym pytaniu . xD 3. Miałam ciemny brązowy a teraz mam średni bląd niektórzy twierdzą , że mam rudy różnie z tym bywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Kolor włosów ? 12.08.10, 11:06 1.Podoba mi się ciemny brąz i czarny. 2.Taki jaki mam. 3.Mam ciemny brąz,farbowany szamponetką ciemna czekolada.Naturalny mój kolor to średni brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Kolor włosów ? 12.08.10, 11:10 Ja mam ciemnobrazowe wlosy i takie mi sie podobaja, nie mam zamiaru ich farbowac. Odpowiedz Link Zgłoś
5 Kolor włosów ? 12.08.10, 11:10 1. Jasny blond. 2. j/w 3. Blond przechodzący na rudy. Naturalne - ciemny blond. Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Kolor włosów ? 12.08.10, 11:13 1. czarny i odcienie czerwieni/rudego. 2. jak wyżej. 3. ciemny blond. Odpowiedz Link Zgłoś
grace_ Re: Kolor włosów ? 12.08.10, 11:13 1. Rudy, coś w stylu Florence Welch, uwielbiam kolor jej włosów. 2. patrz punkt 1, w następne wakacje, jak mi odrosną włosy, planuję sobie właśnie na taki przefarbować. 3. jestem naturalną szatynką, nudne, ciemne, brązowe włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Kolor włosów ? 12.08.10, 11:17 1. brązowy 2. brązowy 3. naturalny brązowy xd Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 . . . 12.08.10, 11:18 1. Czarne, ciemno brązowe 2. Swoje, naturalne 3. Ciemno brązowe, ale podobno będę miała czarne (nie będę farbować). W mojej rodzinie włosy ciemnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Kolor włosów ? 12.08.10, 11:20 1. czarny 2. brązowy, czarny albo coś jak Demi teraz 3. blond Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi Re: Kolor włosów ? 12.08.10, 11:24 wiśnia mi się podoba i taki mogłabym mieć, ale nie chce zniszczyć sobie włosów mam ciemnobrązowe (jak gorzka czekolada) naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
paramore.x33 Re: Kolor włosów ? 12.08.10, 11:25 więc tak.. 1. Odcienie rudego. 2. Rudy, mimo , że farbująć sie i tak wychodzi mi zawsze czerwony Oczywiscie tylko wakacje sie farbuje 3. W waakacje chcialam ufarbować sie na rudo, ale wyszedł czerwony. Kolo zszedł i znowu bd sie farbowac na ten 'rudy czerwien ' Wiele osób mówi mi , że mam jakby ' balejaż ' czy jak to tam sie psize. Na głowie mam jakby troche blad pasemek, troche jasno brązowych i troche ciemno brązowych pasemek. w 6 kl siedząc na lekcji nauczycielka poweidziała mi,ze mam nawet czerwone pasemka o.o choc czasem mozna naprawde zobaczyc czerwone pasemka. wiec jestem jakby.. zależy jak i kto ocenia jedni mówią, ze szatynką inni ciemną blondynka Odpowiedz Link Zgłoś