mi_czan998 Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 11:56 Moja ulubiona część to "Więzień azkabanu" i "Insygnia Śmierci" Tak płakałam kiedy znaleziono ciało Dumbledora pod wieżą astronomiczną nie płakałam ale było mi ich żal (zwłaszcza Freda I Tonks) moje ulubione postacie to oczywiście Ron, Nevill i Luna (sorki jeśli źle napisałam imie Nevil'a) Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Wejdź TU!!! 03.08.10, 11:57 uwielbiam Harrego Pottera i prowadzę dalsze losy jego dzieci na blogu!!! 1. Która część to wasza ulubiona odp:wszystkie 2. Czy płakałyście przy momencie śmierci A.Dumbledora odp:okropnie, to było takie smutne 3. Czy płakałyście, jak w Insygni Śmierci zginęło tak wiele osób odp:tak. Szczególnie jak zgineli Lupin, Fred i Tonks 4. Macie swoich ulubionych bohaterów? odp:tak, Hermiona, Harry, Ron i bliźniaki Weasley Zapraszam na bloga! BLOG Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 12:19 książka- zakon feniksa i książę półkrwi, film- więzień azkabanu nie. tak, przy severusie. tiaa. malfoy, snape, lupin, syriusz black. pozdrawiam również. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
tynq Re: Harry Potter - pytania 03.08.10, 21:47 massage napisał(a): > hej, jestem wielką fanką Harrego i chciałam wam zadać kilka pytań > 1. Która część to wasza ulubiona > 2. Czy płakałyście przy momencie śmierci A.Dumbledora > 3. Czy płakałyście, jak w Insygni Śmierci zginęło tak wiele osób > 4. Macie swoich ulubionych bohaterów? > > > pozdrawiam wszystkich wiernych fanów No więc : 1. Moja ulubiona część to ta ostatnia : hary potter i insygnia śmierci 2. Tak, płakałam. To była moja pierwsza i chyba jedyna książka przy której się poryczałam. 3. Tu nie płakałam xd ale byłam trochę przygnębiona. 4. Ron jest świetny : D Odpowiedz Link Zgłoś
shevampire Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 11:40 1.HP i Czara Ognia oraz HP i Książę Półkrwi 2.Tak 3.Tak 4.Hermiona i Harry Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 11:53 1. trudne pytanie, bo kocham wszystkie części.. a najbardziej to chyba trzecia, czwarta i siódma.. no nie wiem.... 2. płakałam..często płaczę przy książkach... 3. płakałam.. przepłakałam prawie całą książkę.. 4. lubię Harry'ego, Rona , Hermionę, Freda, Georga, Tonks, Syriusza, Hagrida itd. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_14 Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 13:30 1. Zakon Feniksa 2. Nie, ale było mi przykro 3. Jak wyżej 4. Syriusz, Hermiona, bliźniaki Weasley Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 14:05 1. trzecia, Więzień Azkabanu. 2. płakałam. 3. płakałam chyba tylko przy zgredku i Fredzie czy tam George'u, nie pamiętam który zginął. xd 4. macie, to Hermiona, bliźniaki i Syriusz. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 14:12 1. "Książę Półkrwi" 2. Nie płakałam. 3. Tak. 4. Tak Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 14:13 1. Nie umiem wybrać. 2. tak. 3.tak.;d 4. Hermiona, i wgl. cała trójka ;x Odpowiedz Link Zgłoś
niewazne... ; ) 04.08.10, 14:15 1. 1,2,3,4,5,6,7 2. Tak trochę 3. Tak trochę 4. Oczywiście ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
joola97 Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 14:29 1. Moją ulubioną częścią filmu jest 5, a książki chyba 4. 2. Bardzo żałuje śmierci Dumbledora i mówiąc szczerze beczałam przy tej scenie. 3. Nie płakałam, ale było mi bardzo żal śmierci Remusa Lupina i Nimfadory Tonks 4. Uwielbiam wszystkie czarne charaktery jak Draco albo Voldemort ale ulubiona postacia jest oczywiście Hermiona. Również pozdrawiam. Kocham ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 14:32 1. wszystkie lubię. 2. nie płakałam 3. nie,ale było mi smutno. 4. Ron & Malfoy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia001 Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 18:46 1.moja ulubiona część to insygnia śmierci 2.nie 3.nie 4.tak moim ulubionym bohaterem jest hermiona granger Odpowiedz Link Zgłoś
twilightwoman Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 18:49 1. Moja ulubiona część to Insygnia Śmierci, choć szkoda mi tych co umarli w tej części 2. Jak umarł w filmie to tak, ale w książce jeszczenie doszłam do tego momentu, bo kiedyś przerwałam czytanie na tym rożdziale 3. Wzruszyłam się 4. Oczywiście, że tak to Hermiona i Luna Pozdrowionka dla wszystkich PRAWDZIWYCH fanek Harry' ego:- Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 19:19 1. Zakon Feniksa 2. Czytałam na głos koleżance Harry'ego i jak doszłam do tego właśnie momentu to tak zaczęłam płakać ,że nie mogłam dalej czytać. A jak ja płakałam to ona się śmiała. 3. tak, najpierw jak czytałam, a potem północy dopóki nie zasnęłam. 4. Nie, wszystkich kocham jednakowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey_redbird Re: Harry Potter - pytania 04.08.10, 19:32 1.Mam dylemat pomiędzy Więźniem Askabanu i Insygniami Śmierci. 2.Nie. Nigdy go nie lubiłam. 3. Płakałam jedynie za Remusem Lupinem i Lordem Voldemortem. 4. Lord Voldemort, Draco i Lucjusz Malfoy'owie, Bellatrix Lestrange, Syriusz Black, Remus Lupin,Severus Snape i Hermiona Granger. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Harry Potter - pytania 05.08.10, 19:23 1. HP i Insygnia Śmierci. 2. Nie. 3. Tak. 4. Hermiona Granger, Draco Malfoy, Fred i George W. Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Harry Potter - pytania 15.08.10, 13:54 1 wiezien azkabanu 2o taak 3nie pamietam 4harry, syriusz i dumbledore Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: Harry Potter - pytania 15.08.10, 14:06 1. Czara ognia 2.Nie, nie chciało mi się płakać, ale byłam zdziwiona xD 3.Jeszcze nie czytałam ale mam zamiar. 4.Tak mam: Hermiona Granger Harry Potter Ginny Weasley Luna Lovegood Ron Weasley Cho Chang No to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Harry Potter - pytania 15.08.10, 14:08 Po pierwsze żadna część mi się nie podobała . Po drugie nawet nie kojarzę Dumbledora. Po trzecie nie widziałam tej sceny w insygnii śmierci ale na pewno była krwawa jadka . I nie mam ulubionych bohaterów . pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_luna Re: Harry Potter - pytania 15.08.10, 14:19 1. Lubię wszystkie części, ale najbardziej chyba HP i Zakon Feniksa. 2. Może uroniłam parę łez, ale na prawdę bardzo się powstrzymywałam. 3. Chyba nie, ale musiałam sie jeszcze bardziej powstrzymywać. 4. Harry, Hermiona, Ron, Fred, George, Syriusz, Lupin, Tonks, Luna, Longbottom Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Harry Potter - pytania 15.08.10, 14:14 1. 6 zdecydowanie<3 2. nie pamiętam już, ale chyba tak :q 3. oczywiście. do tej pory, jak czytam książkę po raz setny to i tak rycze. 4. draco i severus ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Harry Potter - pytania 15.08.10, 14:16 1. 3 2. tak 3. tak 4. tak. Syriusza, Harry'ego, Hermionę i Rona Odpowiedz Link Zgłoś