Dodaj do ulubionych

Zakochałam się ...

01.08.10, 20:23
Chodzi o to, że zakochałam się w chłopaku, który już dawno powinien być w poprawczaku,
ćpa i w ogóle nie jest zbyt ułożony, ale jest strasznie ładny i miły (tzn. dla mnie) . Na prawdę
chcę z nim być, ale trochę się boję. co mam zrobić.?? ;c
Obserwuj wątek
    • aivelen Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:31
      nie zmienisz go, więc może daj sobie spokój? wiem, łatwo mi mowić, ale ten chłopak może zniszczyć ci życie.
      • dirty.doll. Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:37
        Wiem, ale jest dla mnie na prawdę miły i może jednak tego nie zrobi .. mam nadzieje .
    • kwiatekxd Tu ;) 01.08.10, 20:35
      Hmm... No nie wiem, może po prostu powinnaś posłuchać głosu serca wink Skoro Ty jesteś
      w nim zakochana, skoro on jest dla Ciebie miły, to bardzo możliwe, że też coś do Ciebie
      czuje... wink Może akurat dla Ciebie się zmieni wink Ale musisz też liczyć się z tym, że wielu będzie
      Ci odradzało ten związek, z obway, żebyś nie wciągnęła się w złe towarzystko i w nałogi,
      bo jest też taka możliwość... Tak więc wybór należy do Ciebie...
      Powodzenia kiss
      • euforiia ;) 01.08.10, 20:37
        Idź za glosem serca . ♥
        • asiuniaxd Re: ;) 01.08.10, 20:38
          za serduchem tongue_out
    • gwiazdka_14 Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:38
      Nie radzę .. Może Ci narobić samych problemów. uncertain
    • piratka13 nic dziwnego .... 01.08.10, 20:42
      my lubimy popełniać błędy ;D
      to ,że jest miły nic nie znaczy , ja też jestem miła ;D heh ,żart
      nie wiem ,rób jak uważasz ,w końcu raz się żyje , bo co ta za życie ,jeśli po
      drodze nie zaszalejesz ?!

a ile ma lat ? wink
      • dirty.doll. Re: nic dziwnego .... 01.08.10, 20:48
        jest w moim wieku
        • piratka13 oj ... 01.08.10, 21:06
          i poprawczak ?! niezłe ziółko ;D ale co się dziwić ,my lubimy niegrzecznych
          ,prawda ?;D

żart ,spróbuj ,może się uda ,a jak nie to jesteś przecież młoda ! wink
    • klaudynka24 Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:43
      odkochac sie .. radze ci daj sobie spokoj
    • drummie_ Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:44
      Przepraszam, akurat w tej chwili nie zwracam się do Ciebie, tylko do niektórych
      komentujących użytkowniczek - jesteście wręcz zabawnie naiwne. Prawda jest taka,
      że on się dla Ciebie nie zmieni. Sam nie przestanie ćpać, bo niemożliwe, by
      poradzić sobie z tym samotnie. Nie wiem, co oznacza, że "nie jest zbyt ułożony",
      ale również wątpię, aby to uległo zmianie na lepsze, a już na pewno nie w
      wysokim stopniu. Odpuść go sobie, bo on może Ci tylko zaszkodzić. Wiem, że
      zapewne będzie to trudne, ale tak będzie lepiej (;
      • mika292 Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:48
        Cóż, nadzieja matką głupich...
      • piratka13 drummie_ 01.08.10, 21:09
        O ,tu się zgadzam ,że może się nie zmienić ,ale trochę wiary w ludzi ! ;D

To jest pewne ,że się dla niej nie zmieni (bez obrazy) ale spróbować może ,prawda ?!
        nikomu tym nie zaszkodzi ;D a na miłość jeszcze czas .
    • paulinkakc Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:45
      Jest jedno z dwóch, albo on cię zgorszy <chociaż jak jest miły to może coś do cb czuje i
      nie spróbuje cię w nic wciągnąć> albo ty go zmienisz<bo skoro cię lubi to może się
      poświęci i właśnie ty będziesz jego aniołem i go uratujesz, że tak powiem od płomieni
      piekła i zła diabła>
      Wybór należy do cb . zawsze warto spróbować . a może warto się poświęcić dla kogoś
      kogo się kocha... kiss
      • paulinkakc Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:47
        A po za tym nie będzie sam, będzie miał ciebie . zawsze jest jakieś wyjście . poza tym
        miłość jest silniejsza niż uzależnienia . może iść na jakieś leczenie ... no nie wiem
    • chocolatex Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 20:57
      Porozmawiaj z nim o tym. Skoro dla ciebie jest miły to znaczy, że nie jesteś mu
      obojętna. Może dla ciebie się zmieni. Jak będzie mu zależało.
      Ja powiem to co inni: idź za głosem serca. Czujesz że możesz z nim być
      szczęśliwa to czemu się nie angażować?
    • ridiculous Re: Zakochałam się ... 01.08.10, 21:12
      Spróbuj z nim porozmawiać. Osoba, która ćpa może tylko narobić Ci problemów. Jeżeli mu na
      Tobie zależy, zmieni się. Wtedy nie będziesz już miała dylematu c:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka