stelarog 02.08.10, 15:55 Bardzo lubię ten zesół z wielu podwodów ! Chyba dlatego że mają fajowe kawałki. Jeśli ktoś też ich lubi to niech napisze swoje ulubione kawałki ! Bo ja najbardziej lubię " Frea of the dark" I Iron Maiden Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silver_ Re: Iron Maiden - I 02.08.10, 16:59 też ich lubię, a fear of the dark, 2 minutes to midnight oraz blood brothers to moje ulubione ich kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
stelarog Re: Iron Maiden - I 02.08.10, 19:55 Też lubię te kawałki ! Fajne są też Run to the Hils oraz Running free Ale wgl. to jest naj.. zespół ! Polecam takze Slipknot i Rush Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: Iron Maiden - I ♥ 03.08.10, 11:44 ale będę orginalna również moją ulubioną piosenką jest Frea of the dark jeszcze bardzo lubię blood brothers,brave new world i run to the hills tak się zastanawiam jak można nie znać jednego z najwybitniejszych zespołów heavymetalowych Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary Frea? 03.08.10, 12:08 Mam nadzieję że to tylko pomyłka i znacie prawidłowy tytuł: Fear Of The Dark. Też lubię ten zespół, wiele świetnych kawałków. Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 extraordinary 03.08.10, 12:25 raczej pomyłka wypisałam kilka tytułów ponizej(mam nadziej,że nie zrobiłam znowu błędu) dodam jeszcze(nie chwaląc się),że mam jeden ich album studycyjny"Iron Maiden"-ten debiutancki o ile się nie myle Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary Re: extraordinary 03.08.10, 12:45 Miło słyszeć. Ja jeszcze może polecę 'The Trooper', ostatnio moje ulubiona. Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: Iron Maiden - I ♥ 03.08.10, 13:23 Może nie jestem ich wielką fanką ale piosenka Out of The Shadows jest cudowna. Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: Iron Maiden - I ♥ 03.08.10, 13:23 też ich uwielbiam ;D moje ulubione kawałki to: Fear of the dark, blood brothers, dance of death a tak najbardzaiej to lubie Hallowed be thy name ;D Odpowiedz Link Zgłoś
stelarog Ta muza To .... 03.08.10, 14:15 Ostatnio tez spodobała mi sie ! - The Longest Day - Oczywiście takie kawałki jak ! -Blood Brothers - | -Remember Tomorrow- | Oraz wiele innych jest poprostu wyrąbista ! To jest najlepszy zespół RoCko-wy, oczywiście pomijająć jeszce inne które kocham ! Iron Maiden jest w czołówce ! Odpowiedz Link Zgłoś
kate2503 Re: Iron Maiden - I ♥ 03.08.10, 14:16 uwielbiam Iron Maiden, a ich kawałki są świetne uwielbiam płytkę "Fear Of The dark" i płytkę Brave New World, a wokal Bruce'a Dickinsona powala a moje ulubione kawałki to: The Number of the Beast, oczywiście Fear of the dark, 2 Minutes to Midnight, Wasting Love, Don't Look to the Eyes of a Stranger, The Wicker Man, Brave New World i jest ich więcej, ale wybrałam te kilka które lubię najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Iron Maiden - I ♥ 03.08.10, 22:27 jejujejujeju, Ironi! ♥ straasznie uwielbiam ich muzykę. z chęcią wybrałabym się na koncert.. no, mam nadzieję, że wpadną jeszcze do Polski. ulubione utwory: the number of the beast, wildest dreams, run to the hills, wasting love, fear of the dark, bring your daughter i aces high. ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Re: Iron Maiden - I ♥ 07.08.10, 17:28 uwielbiam<3 hmm mam ich trzy albumy studyjne Seventh Son of a Seventh Son,No Prayer for the Dying, Fear of the Dark sorry jeśli przekręciłam nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
rebel_girl Re: Iron Maiden - I 07.08.10, 20:54 Kocham ich! Bruce ma niesamowity głos Moje ulubione kawałki to The Number Of the Beast , 2 Minutes to Midnight , The Trooper , Run To The Hills...Najbardziej jednak lubię słuchać całych płyt The Number Of The Beast , Piece Of Mind i Powerslave Odpowiedz Link Zgłoś