sel. 02.08.10, 21:00 Co o niej myślicie ? Wiem że juz był ten temat i nawet ja już go raz poruszyłam. Jeśli jesteście jej fankami lub osobami, które lubią jej muzykę, wchodźcie na : fchoney.bloog.pl/. Trzymajcie, love. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najaranazyciem Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 21:03 Nie lubię jej . Ale ma dobry gust - ciuchy . + fajne piosenki. pzdr dla fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
thecure_ Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 21:44 Nie podobają mi się absolutnie jej piosenki, za to dziewczyna świetnie się ubiera. Właśnie ze względu na jej styl odwiedzam często jej photoblog by coś podpatrzeć ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 21:45 bede swietna xd nie znam laski;p Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 21:56 nie jestem jej fanką nie słyszałam nigdy jej piosenki ale czasami wchodzę na jej fbl. Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 21:58 mam ja w znajomych na photoblogu a tak slyszalam tylko jak gagi spiewala piosenke no i calkiem fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 21:58 to taka pseudogwiazdka, nie lubię jej. jest sztuczna, ale niektóre ubrania ma fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 22:02 Wkurza mnie strasznie, ale podoba mi się jej piosenka " Po nocy przyjdzie dzień " , i jadę na zlot fanów Justina Biebera, który ona organizuje ; p Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 22:08 jestem jej fanka lubię jej piosenki . ) Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 22:12 Nie znam zbyt dobrze tej panny. Ale nie przepadam za jej barwą głosu Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex ta laska nie ma głosu . 02.08.10, 22:20 ona jest gorsza niż doda bo ta chociaż śpiewać potrafi . do tego jest sztuczna + plastikowa . nie dzierżę takich dziewuszek co myślą tylko o urodzie i sławie . ciekawe co będzie robić jak się zestarzeje , bo na swoim " głosie " polegać nie będzie mogła . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka blee 02.08.10, 23:00 nie lubię jej,jej wyglądu,zachowania i muzyki jak dla mnie dno -to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka a ja ja lubie tylko 02.08.10, 23:03 gdzieś było że ona naprawde nie lubi bimbera i ... chyba przez to jest wielbiona przez fanów bimbera a powinna być soba Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Honorata Skarbek 02.08.10, 23:12 Honey jest spoko . Ale szczerze najbardziej w niej lubię to że jest fanką Justina . ! . Ona go widziaął . Masakra jak ja jej zazdroszczę . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
5 Honorata Skarbek 03.08.10, 10:30 Gwiazdeczka fotobloga. Jak dla mnie jest zbyt plastikowa, wytapetowana, sztuczna. Ma marzenia, które realizuje, lecz wiadomo, że to jest ustawione. Nic nie jest za darmo. W dodatku jej głos jest zwyczajny. Nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Honorata Skarbek 03.08.10, 10:40 Dla mnie to ona żadną gwiazdą nie jest. Słuchałam jej ''przebojów disco polo'' i mi się nie spodobało. Jak mi wiadomo (nie ważne z jakich źródeł) strasznie gwiazdorzy. A niech więc gwiazdorzy ja jej fanką nie jestem i raczej nie będę (o ile mnie jakieś licho nie trzaśnie) Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Honorata Skarbek 03.08.10, 12:17 ma ciekawy głos, choć jej piosenki nie należą do najlepszych, ale wielki szacunek dla niej, że sama nagrała swoje demo, sprzedała chyba tysiąc swoich płyt SAMA. w dodatku ma już kilka dość znaczących osiągnięć, jak na początek jest dobrze. w dodatku ma fajny styl ubierania się i jest ładna. ja jej życzę powodzenia, bo pokazała, że bez znajomości można coś osiągnąć. a co do tego, że promuje się w internecie - ludzie, ona po prostu wykorzystała możliwości internetu z pożytkiem dla siebie. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś