vhyf_ Re: Paniusia ?! 06.08.10, 10:32 przepraszam, ale się wtrącę. co ma oznaczać 'paniusia' ? to że nie ubieram się jak wszystkie nastolatki mające 'swój własny styl' czyli bluza, rurki albo boyfriend jeans , bo wolę wyglądać elegancko, wolę kardigany, kwiaty, pudrowe róże , spódniczki to znaczy , że jestem paniusią? Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Paniusia czy na luzie ? 06.08.10, 10:44 Na luzie, zreszta jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
koneko paniusia!! 06.08.10, 11:01 przecież będe chodzić do szkoły i tam będą fajni faceci i muszę się im podobać ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
koneko Re: paniusia!! 06.08.10, 11:03 a tak w ogóle to w piątej klasie jest taki śliczny brunet!! i on się fajnie ubiera!! np ostatnio go widziałam w swetże w paski niebiesko szare i spodnie w kratkę brązowo czerwoną!!! ślicznie wygląda ;*** a i do tego miał ffirmowe adidasy!! x333 Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Zależy jak to postrzegasz 06.08.10, 11:02 Hmm... ani ten ani ten drugi... zależy jak to postrzegasz : paniusia to taka barbie czy może elegantka , a na luzie to skate czy hiphopowiec? Zależy... ja uważam że styl mam ciągle ten sam : jest to styl z kolorowymi z fajnymi nadrukami t-shirtami z housa,reserved'a albo croppa... do tego rurki i adidasy albo trampki... i kolorowy biżut oczywiście... ale we wrześniu chyba nie będzie jeszcze tak zimno , no więc będę chodzić ubrana raczej jak paniusia no bo : legginsy, tunika, balerinki itd... pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Paniusia czy na luzie ? 06.08.10, 11:34 To co miesiąc się zmienia styl? Pierwsze słyszę. Również zaciekawił mnie styl 'paniusi'. Nie wiedziałam, że coś takiego jest. Cały czas chodziłam na luzie, więc teraz mam zamiar ubierać się trochę bardziej dziewczęco, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: Paniusia czy na luzie ? 06.08.10, 12:23 hmm;D można to ując tak,ze w gorące dni zakłądam krótką spódniczke i bluzke na ramiącxzkach i moze i to wyglada jak paniusia,ale jak mi jest goraco to nie mam innego wyjscia;p ale lubie tez ufbrac zwyklem rurki trampki i wgl;p to zalezy jaka jest pogoda;D Odpowiedz Link Zgłoś
abstracion na luzie w odpietej bluzie 06.08.10, 12:29 nie no.na początku września trzeba iść w jakiejś ładnej sukience. ogólnie wolę ubierać się raczej na luzie ale jak mam okazje to wskakuje w kiecę i lecę xD Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd .. 06.08.10, 12:39 ja po prostu ubieram coś co mi się podoba i w czym się dobrze czuję . ale jeżeli mam wybierać to coś bardziej luźnego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kicia1804 Re: .. 06.08.10, 12:43 Ja się ubieram w to co mi się podoba i się dobrze czuję czyli najczęściej na luzie ale jak trzeba to trzeba założyć sukienkę < chociaż nie cierpię w nich chodzić > Odpowiedz Link Zgłoś
kicia1804 Re: .. 06.08.10, 12:43 Ja się ubieram w to co mi się podoba i się dobrze czuję czyli najczęściej na luzie ale jak trzeba to trzeba założyć sukienkę < chociaż nie cierpię w nich chodzić > Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Paniusia czy na luzie ? 11.08.10, 15:00 no to pewnie że luz.! no ale wiadomo że czasem trzeba sie inaczej ubrac tez ale na pewno nie paniusia coś po środku Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: . . . . . 11.08.10, 15:15 na luzie zdecydowanie, sukienkę w życiu miałam 3 razy założoną Odpowiedz Link Zgłoś
kesha008 Re: Paniusia czy na luzie ? 11.08.10, 15:21 paniusia .w szkole uchodze za bardzo popularną i szanowaną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: Paniusia czy na luzie ? 11.08.10, 15:55 na luzie . zawsze , nie tylko na wrzesień Odpowiedz Link Zgłoś
kateflue Re: Paniusia czy na luzie ? 11.08.10, 16:45 haha . paniusia ?. czy ty sobie jaja robisz . ? jasne, że luzz . Odpowiedz Link Zgłoś