gratka 06.08.10, 16:00 Wiecie, że Edyta Górniak weźmie udział w kolejnej edycji Tańca z Gwiazdami?? Na dodatek za jeden odcinek zrobi 60 tys. !! Ja o takiej kasie nie śniłam. Wiadomości wyczytałam na portalu: Topstars.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: No nieźle,nieźle. 06.08.10, 17:49 ta? i co z tego? gó... mnie to obchodzi. : d Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: No nieźle,nieźle. 06.08.10, 17:55 Wow.Naprawdę dużo forsy,widać,że ona jest wciąż bardzo popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: No nieźle,nieźle. 06.08.10, 18:29 60 tysięcy za jeden odcinek Tańca z gwiazdami dla Edyty Górniak !? moim zdaniem to mało kasy, ja bym zarządała 60 milionów i by napewno dali Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka szkoda, ze nie... 06.08.10, 18:03 Jolka Rutowicz. Ale miałabym polewkę x D. Od razu by wzrosła ilość oglądalności x DD.Jeśliby ona tam tańczyła[Rutowicz] no to doszła by do finału i wygrałabym Mercedesa x D. I by było : -O Boże... O Matko. Zobacz koniu! Mamy własny samochód! O Jezuu... haha , , ale myślałam, że napiszesz ,że Jola będzie tańczyła ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Tyle kasy?! 06.08.10, 18:08 a ja słyszałam, że kilka razy przy jakiś zaproszeniach na koncerty/programy to wyznaczała swoją sumę za którą się pojawi. jeżeli jej nie dostanie to nie wystąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna_ Tyle kasy?! 06.08.10, 18:11 niech się nimi udławi. c: / a już miałam nadzieję, że to definitywny koniec tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk. Re: Tyle kasy?! 06.08.10, 18:13 O Bożenooo.! Nie lubie jej. Kupa kaasy. ! Odpowiedz Link Zgłoś
lukas11136 Re: Tyle kasy?! 06.08.10, 18:14 ale to naprawdę nie jest tak dużo.. w porwaniu z amerykanskim rynkiem i europejskim...to dla nas jest dużo Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: Tyle kasy?! 06.08.10, 19:14 eej bez kitu... ej ale podobno ma za odcinek brac 100 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
llena Selena_Disney zrób coś dla mnie i przeczytaj 06.08.10, 20:00 jeszcze raz co napisałaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Tyle kasy?! 06.08.10, 22:38 oglądałam pierwsze 4 edycje tzg i na czwartej chciałam już jajko znieść , sorka, ale dla mnie ten program jest nudny . Nudni ludzie, gwiazdy i ogl dla mnie to jest coś dla kobiet, staruszek a nie nastolatek <bez obrazy> ale jakoś na ycd choc już niedługo bedzie 6 edycja czekam na kazdy odcinek w skupieniu, lol ; d Odpowiedz Link Zgłoś