truflowa 06.08.10, 21:31 Co sadzicie o chustach? Np: ibeauty.pl/ibeauty/images/baza_obrazkow/image/MODA/TRENDY-INSPIRACJE/Co_warto_kupic_na_wiosne/Szale-packshot1.jpg Nosicie? Jeśli tak to *gdzie? *na jaką pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutria Re: Chusty? ;D 06.08.10, 23:24 Niedawno dostałam jedną. W niebieską panterkę. Noszę ją do T-shirtów bez żadnych aplikacji, najlepiej zwykłych białych, no i jeansów. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Chusty? ;D 08.08.10, 19:19 nutria napisał(a): > Niedawno dostałam jedną. W niebieską panterkę. Noszę ją do T-shirtów bez żadnyc > h aplikacji, > najlepiej zwykłych białych, no i jeansów. ja też mam w niebieską panterkę! Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk Re: Chusty? ;D 07.08.10, 14:55 noszę..fajne są. pasują do różnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Chusty? ;D 08.08.10, 20:09 jakie ładne ja mam taką podobną do tej różowej Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: Chusty? ;D 21.08.10, 10:58 Mam fioletową w kratę, nosiłam ją raczej w zimie, w lecie jest mi w niej trochę za ciepło, planuję kupić jakąś bardziej przewiewną. Podobają mi się takie Odpowiedz Link Zgłoś
alutaa. Re: Chusty? ;D 09.08.10, 09:26 jak jest chłodno, albo kiedy się opalam, np. na plaży to owijam nią włosy (robię taki turban) ... mam turkusową w czarną panterkę, jakąś kolorową w kratę i kilka innych.. a co do tych chust, które zamieściłaś, to śliczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ ;b 09.08.10, 09:33 Ten drugi zestaw jest prze cudowny ;D mam dwie pierwsze xD Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: Chusty? ;D 10.08.10, 14:46 Według mnie wygląda to bardzo fajnie ze skórzaną kurtką. Na spacer, do szkoły, na zakupy. Wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia ;D 10.08.10, 14:48 Ja mam kilka chust , noszę je kiedy jest marna pogoda , albo jak mi do czegoś pasują . XD Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Chusty? ;D 20.08.10, 00:04 podobają sie i to bardzo... aczkolwiek nie w takim kwiecistym wzorze bo takie babciowate według mnie ale jakieś fajne w krateczke czy w panterkę owszem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Chusty? ;D 20.08.10, 00:10 mam kilka. niedawno zakupiłam ciekawą w orsay'u. noszę do kurtki jesienią bądź wiosną ..czasem do t-shirtów. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Chusty? ;D 20.08.10, 00:17 stare babce takie nosza no ale coz to stara moda ktora powraca lecz nie kzdy sie do niej przekona a ja napewno nie jedyne co to arafaty to tez szmata ale ladniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Chusty? ;D 20.08.10, 00:19 ahaa no i ja mam arafatki 2 w domciu wiec jak co to na mnie nie najerzdzac bo ide juz spac a wlasciwie sie kompac...ćśśś ani slowa o mnie papapa !!!i nie krytykowac za bledy wiem ze robie Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: Chusty? ;D 20.08.10, 00:27 Ja nosze Wszędzie Na każdą pogodę oprócz wielkich upałów Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 Re: Chusty? ;D 20.08.10, 00:43 podobają mi się. sama mam jedną, czarną w kwiaty. zakładam ją jesienią, zimą i wiosną. c; Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Chusty? ;D 20.08.10, 09:55 noszę, jak mi do czegoś pasuje, albo mam ochotę założyć, albo jest chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Chusty? ;D 20.08.10, 09:58 Noszę chusty,jeśli pasują do mojego stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxjolciaxxx <tutaj;D> 20.08.10, 10:03 osobiśCie te m i sie nie podobają co dałaś na zdjęciu i linku;' d ale ja lubie nosić arafatki^^ www.redbox.lh.pl/e-price/zd/arafatka/1.jpg np. taka jak na tym linku xd ale lubie nosić inne kolory typu niebieska różowa^^ i nosze na szyi xD znaczy to nie zależy od pogody... chociaż wiadomo że w upał nie ubiore arafatki bo sie ugotuje xd;d pozdro< 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kete11 Re: Chusty? ;D 20.08.10, 10:07 Chusty są ekstra. Najbardziej lubię te w zwierzęce wzory, w kratkę, no i oczywiście arafatki. Noszę je niemal codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie fuuuj 20.08.10, 12:02 ja mam jeden szal, taki długi, półprzeźroczysty a jak go rozwinę to mogę nosic na ramionach, ciemno fioletowy, zakładam na jesień. a te co tutaj pokazałaś ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka777 Re: Chusty? ;D 21.08.10, 00:04 ja bardzo lubie nosic chusty , są fajnym uzupełnienem jakieś kreacji . Nosze je bardzo często szczególnie te kolorowe . Odpowiedz Link Zgłoś