fankassdc 07.08.10, 19:15 Tak jak w temacie mam zamiar zapytać : Co was wkurza w rodzicach ? Jakby co kosz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekooladowaaa. Re: Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 19:23 to że krzyczą na mnie bez powodu . ;| Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:39 nie dopuszczaja mnie do głosu , a potem wychodzi, że to ja miałam racje Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 23:21 Że się na mnie drą czasem bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
justn6 Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 12:09 ciągła kontrola dali by na luz Odpowiedz Link Zgłoś
inaaaa Re: Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 21:54 Mnie wkurza w nich dosłownie wszystko.... Mama np. przeszukuje moje torebki... Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 22:00 tak, wiemy. Troszczą się o nas, ale niech się pogodzą, że ich córeczki dorastają. Mnie to, że tata krzyczy bez powodu .. Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem inaaaa. 07.08.10, 22:22 moja też ;x czego twoja szuka ? bo moja myśli , że palę czy coś biorę ; | mimo tego , że nauka mi nie idzie aż tak źle . ( może świetnie też nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
inaaaa Re: inaaaa. 08.08.10, 11:43 no moja sprawdzała ogólnie co mam w torebce, miałam dwie przypinki (jedna z napisem "jestem nałogowym alkoholikiem, w nagłym przypadku kup mi piwo") i troche tytoniu... Mówiłam, żeby nie patrzyła bo to moja torebka a ja jej po torebkach nie zaglądam. Ale nic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 tu:) 08.08.10, 11:19 Mnie to, że jestem ciągle <!> ich małą dziewczynką ;/ A do tego jedynaczka poprosstu mam zajebiście ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 22:14 To, że nie starają się czasami mnie zrozumieć. Że np nie jestem już taka mała i mogę iść na dyskotekę do 4 nad ranem. XD Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 22:17 to ze mama w kazdej naszej klotni uzywa "zrozum jestesmy bez taty i powinnad docenic to co ja robie" ..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem chocolatex. 07.08.10, 22:23 a ile masz lat ? moja mi pozwala być do 22 na dworze mimo tego , że mam prawie , że 15 ; | Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 18:14 dosłownie to to że czasem nie potrafia byc wyrozumiali i dokładność. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 22:18 To, że czasami praca jest dla nich najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna_ Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 22:20 w mamie ciekawość, w ojcu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem rosanna_ . 07.08.10, 22:24 masakra ; x moja też wszędzie zajrzy o wszystko się wypyta . a pomóc i tak nie pomoże ; / u mnie w ojcu też nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Głównie brak dystansu do siebie i społeczeństwa. 07.08.10, 22:22 Są mało tolerancyjni, wielu kwestii nie akceptują, dopuszczają do głosu tylko swoje określone idee. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 22:22 to że za swoje pieniądze nie pozwolą mi niczego kupić ; // Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 22:23 wkurza mnie to, że praktycznie zawsze mają racje o.O Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem . 07.08.10, 22:27 wszystko . mam starszego brata ma 16 lat ; | on sobie może wszystko , a ja nic i ciągle jest tylko ; Przemek obiad chodź synku szybko , bo Ci wystygnie . Przemuś , skarbie łóżko Ci pościeliłam , i to i tamto i sram to . a Przemuś do białego rana może sobie być ; \ a ojcu nic , no może tylko , że czasem jak się wk. to się drze ; | i to bez powodu . Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Co was wkurza w rodzicach ? 07.08.10, 22:25 tak ogólnie to mnie nie denerwują..nie mam jakiś zakazów, kar itp ale czasami mój tata mnie tak jakby przedrzeźnia i wtedy jestem na maxa zdenerwowana..ale nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
star_150 Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:12 czasami jak pisze z kimś na gg ciągle sie pyta: Z kim piszesz? Co piszesz? uwierzcie to denerwujące. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_obca Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:26 mój ojciec denerwuje się na mnie z byle powodu.szczególnie nie lubi gdy piszę zbyt długo sms-y lub siedzę na kompie więcej niż 5 godzin. a mama...jest przewrażliwiona na punkcie czystości i kultury słowa. zresztą moi starsi prawie cały czas są po stronie mojej młodszej siostry. cały czas mówią, abym posprzątała w jej pokoju, pościeliła jej łóżko, pomogła odrobić lekcje,tamto i sramto... Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xd Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:26 *że sie wtrącają we wszystko.. w rozmowy na gg, w to, w jakich ciuchach chodze *nie rozumieją mnie, po prostu ale mimo wszystko są spoko ) Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:32 na wstępie powiem że nie zamieniłabym ich na żadnych innych , myślą że pale,pije i ćpam,nie rozumiem ich raz przyszłam ze szkoły do domu kręciło mi się w głowie i leżałam , mama chciała już mnie gdzieś zaprowadzić i sprawdzić czy czasem nie brałam czegoś ... nie wiem czemu mi nie ufają ,przecież nigdy ich nie zawiodłam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:26 ze sa wscibscy ciagle pytaja co robisz na komputerze? przeszukuja mi pokój jak spie!!!i mnie denerwuja takimi dziwnymi odzywkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:27 Mama ma zawsze rację wg mnie nie słucha kiedy z braćmi nic nie wymyślę co ma być na obiad, robi naleśniki ; // wieczorami nie można z nią pogadać, bo 'praca' Tata ogląda ciągle tv drze się bez powodu ma częste zmiany nastroju, ale to rozumiem, bo jest po wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
dream. chyba wszysytko -.- 08.08.10, 11:34 to jak każą mi już wstawać w sobotę, kiedy ja chcę jeszcze poleniuchować; jak muszę wyłączyć komputer i skończyć gadać ze znajomymi na skypie, bo oni chcą pogadać ze mną o bezsensownych rzeczach; to jak mama jest na mnie zła za 4+, skoro wie, że ja też jestem na siebie wściekła a ona mi jeszcze dowala; to jak faworyzuje mojego młodszego brata .. wreszcie mogłam się wyżalić ave . Odpowiedz Link Zgłoś
dream. i jeszcze ... 08.08.10, 12:00 wymyśliła sobie, że pojadę do babci, akurat wtedy kiedy mój kolega będzie w Poznaniu, a jak ja wrócę od babci, to on tego samego dnia wraca do Kanady Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:36 mama- zbyt zajęta pracą. a u taty- ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
catwomen Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:38 TO: - wtrącają się w nieswoje sprawy - trzymają stronę mojego młodszego rodzeństwa - czepiają się mnie o byle gó...,bo akurat mieli zły dzień - we wszystkim,co chcę zrobić,znajdą problem - i ogólnie są wkurzający Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:39 W mamie wkurza mnie wszystko, łącznie z jej irytującym głosem -,-' W ojcu denerwuje mnie tylko jego zachowanie, kiedy przychodzę ze znajomymi do domu. Zawsze wypytuje się mnie kim oni są i bezczelnie wwala mi się co pięć minut do pokoju w pretekście sprawdzenia, czy niczego nie potrzebujemy o.O Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:46 ta nadopiekuńczość, częste dzwonienie z byle jakiego powodu, no ale dobra jestem jedynaczką. a tak poza tym to nie wiem, ale pewnie jest coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 11:53 To że ciągle broni mojego braciszka <debil> , karze mi ciągle sprzątać , gotować itp a i tak robię wszystko źle. A sama mi nic nie pokarze i zawsze to ja jestem tą gorszą Czepia się mojego stylu itp Masakra to jest Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 12:17 moja mama mnie podejrzewa o wszystko i mogę siedzieć na dworzu tylko do 21 (mam 15 lat). nawet jak był koncert w moim mieście mogłam do 22. poza tym ciągle narzeka, że się nie uczę i nie czytam (a średnią na koniec roku miałam 5,26 -.-). ogółem jest spoko, pozwala mi raz na jakiś czas wypić piwo, nie zmusza mnie do chodzenia do kościoła, nie narzuca się, nie próbuje jakoś uporczywie mnie zmieniać. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
xizax95 Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 12:21 to ze trzeba sie za nich ciagle wstydzic, dlatego wole nawet nie zapraszac znajomych, bo od razu narobia obciachu, Odpowiedz Link Zgłoś
Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 12:25 Oni to że nie rozumieją dlaczego coś robimy albo krzyczą o byle co Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Co was wkurza w rodzicach ? 08.08.10, 12:34 nic, kocham moich rodziców. <3 czasem mi czegoś zabraniają, ale wiem, że to dla mojego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś