klaudia_24 08.08.10, 12:11 WItam ^^ Jaki macie styl ubierania się ? Ja mam dziewczęcy a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rock_i_rock Re: Styll . ; ] 08.08.10, 16:53 Mam własny styl nie porównywalny do żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Styll . ; ] 08.08.10, 17:44 normalny... nie sweet dziewczynka ale też nie jak wampir i tym podobne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Styll . ; ] 11.08.10, 10:00 Normalny . ! . xd ' Nie jestem taką panięką ani taką całą czarną . xd ' Troche na sportowo . xd' Odpowiedz Link Zgłoś
fanta.stic Re: Styll . ; ] 08.08.10, 17:38 Ha, no ja to jestem stuprocentową chłopczycą, Według opinii innych. Jak widzę jakąś panienkę obraną całą na różowo to.. normalnie aż mnie kręci. Nigdy nie założyłabym obcasów w zwykły dzień. Chyba, że na wesele lub GimBal. Normalnie jestem ubrana w czarne, szare lub zwykłe rurki, Koszulka, Trampki lub Adidasy i jakieś bransoletki z muliny na rękach, kolczyki, naszyjnik i czasami bandana lub chusta. Nie nawidzę sukienek, spódniczek, szpilek, różowego, pierścionków i innych "dziewczecych'' spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Styll . ; ] 08.08.10, 12:16 wygodny (kupuję ciuchy w których czuję się swobodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Styll . ; ] 08.08.10, 12:23 Wygodny (kupuję ciuchy w których czuję się swobodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 ;)) 08.08.10, 14:30 lubię chodzić w trampkach i rurkach oraz tunikach. czasami kupuję dziwne rzeczy jak np. torba-trampek jest na zdjęciu w moim profilu Odpowiedz Link Zgłoś
issue Re: Styll . ; ] 08.08.10, 14:32 no nie wiem jak to określić... harajuku, troszeczkę stonowany, o. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Styll . ; ] 08.08.10, 14:42 hmm. stanowczo na luzie xp niektóre rzeczy mam nawet przyduże. xd Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Styll . ; ] 08.08.10, 14:42 YYYY... Za dużo by pisać. Na luzie, trampki, powycierane Jeansy, trochę łańcuchów, czerń, fiolet... i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: No co ty nie powiesz ;b 08.08.10, 14:46 zwykle rurki ( niebieskie, żółte, czerwone, czarne, białe, szare itp. ) top, tunika albo t-shirt rzadko spódniczka bluzy rozpinane i nierozpinane no i oczywiście trampki zwykłe, lub za kostkę materiałowe albo skóro podobne (np. nike, reebook itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
smietana.xd ^^ 08.08.10, 14:56 a ja tam róznie. zalezy od tego jak mi się chce. nieraz ubieram zwykłe rurki szeroku t-shirt z nadrukiem twarzy i trampki. czasami ubieram się na luzie. głównie mój styl to skate ^^ dzisiaj np. ubrałam sobie rybaczki czarne takie bardziej na eleganco [ zaprasowane w kante itd.] do tego zwykły biały top z delikatnuitkim nadrukiem i trampki nad kostke czarne. a w środku czerwone [ trochę to widać ] no i do tego oczywiście biżu ! bransoletki kolczyki itd. ! pozdro ! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Styll . ; ] 08.08.10, 14:50 ja mam ANIOWY. stylowy, wygodny i taki kuszący. lol. mam swój styl. trochę tego, trochę tamtego. Odpowiedz Link Zgłoś
beztroska A fajny mam styl <3. ; p 08.08.10, 15:02 No więc tak, interesuję się modą, myślę, że mam SWÓJ STYL i nie wyglądam tak jak połowa polskich nastolatek. Z tego co tu widzę, to 3/4 z was nie ma żadnego stylu, bo jak stylem można nazwać bluzę, kolorowe rurki i najusie za kostusie? Ehm. Mój styl to taki misz-masz. Mieszam ze sobą różne style, ale jestem zwolenniczką dość dziewczęcego ubioru. Lubię legginsy, głównie te jeansowe na gumce, różnego rodzaju tenisóweczki, sukienki, fajne tuniki, delikatne T-shirty, koronkowe ubrania. Od czasu do czasu wmieszam w to wszystko rockowy akcent - ramoneskę, glany czy bransoletkę z ćwiekami. Od spódnic wolę legginsy, chociaż jeśli znajdę ładną spódniczkę np. w kwiaty to ją kupię Stawiam zdecydowanie na wygodę, bo to dla mnie najważniejsza rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: A fajny mam styl <3. ; p 08.08.10, 15:04 rurki,bluzy,i t-sherty trampki lub baleriny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Styll . ; ] 08.08.10, 15:08 dziewczęcy, wygodny, vintage i klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Styll . ; ] 08.08.10, 15:13 hip hop,skate czyli czarne męskie dresowe spodnie, buty skate, za duże t-shirty, takie hmmmmmmm spodnie alladynki, głownie tak się ubieram na co dzień, bluzkę bokserkę, a do szkoły do biała polówka czarna kamizelka a na niej tarcza bo nie noszę mundurka, czarne męskie dresowe, buty skate, i nogawki tych spodni wkładam do butów i już ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 dziewczęcy?! 08.08.10, 16:46 no chyba chłopięcy to nie xd a tak serio to normalny. swój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie styl. 08.08.10, 16:48 tego nie da się określić. ubieram się danego dnia tak jak mi pasuje. raz moga to być podarte spodnie, conversy i szeroka bluzka, a innym razem wysokie buty i spódnica. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 08.08.10, 16:59 trochę dziewczęcy, trochę elegancki, trochę taki glam rockowy + modne rzeczy, które mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa `etno c; . 08.08.10, 16:57 `Uwielbiam styl ento. Lubię np. takie zestawy c; . Odpowiedz Link Zgłoś
kittykathleen Re: Styll . ; ] 08.08.10, 17:01 Wygodny i dziewczęcy.Trochę sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
iska1998 Re: Styll . ; ] 08.08.10, 17:09 ja też raczej dziewczęcy ale czasem też jakiś inny- zależy na co mam ochote;* Odpowiedz Link Zgłoś
utleniona Re: Styll . ; ] 08.08.10, 17:22 nie mam okreslonego typu ubioru. chodze w tym, czym jest mi wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia nie mam stylu 08.08.10, 17:53 i niech niektóre z was też się nie łudzą koszula, legginsy czy t-shirt i rurki to nie styl Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Styll . ; ] 08.08.10, 18:05 Podążam za modą lecz nie kupuję wszystkiego co jest modne a np. źle się w tym czuję. Lecz mi chodzi tylko i wyłącznie o to by nie być sweet. Nie podobają mi się strrrrrrrasznie różowe rzeczy tylko delikatne. Takie modne ubrania znajdę u Dhoroty Perkins,Marks&Spencer,Guess itd. i w tych tańszym markach jak H&M,Top Secret,Cameieu itd. Lubię też styl w stylu(powtarzam się ) Croopa itd. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 własny i niepowtarzalny!! 08.08.10, 18:21 nie moge go dokładnie nazwac!!!Poprostu mam taki tylko ja!! Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: Styll . ; ] 10.08.10, 15:06 Ubieram się zależnie od nastroju, pogody i miejsca, w które się wybieram. Jeśli mam trochę czasu to dokładnie wybieram dodatki, do zwykłych rzeczy. Czasem wychodzi nawet fajny zestaw ; ). Jeśli nadal mam czas robię sobie coś ciekawego z włosami. Lubię ubierać się modnie, ale bez przesady ! nigdy nie założę leginsów, które imitują jeans'y. ;-S Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Re: Styll . ; ] 10.08.10, 22:54 Hmm.. najwygodniej mi w jeansach i w bluzce z krótkim rękawem i do tego baleriny xD Ale często noszęteż np. spódniczkę Odpowiedz Link Zgłoś