angie2 11.08.10, 20:05 Którą bardziej lubicie i dlaczego? Ja bardziej lubię Audrey. Wg. mnie była ładniejsza, a w Śniadaniu u Tiffany'ego zagrała wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamma Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 11.08.10, 20:12 głupi powód : 'bo była ladniejsza' jednak audrey hepburn. za talent i styl. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 @lamma 12.08.10, 06:52 Napisałam: bo była ładniejsza, a w Śniadaniu u Tiffany'ego zagrała wspaniale Lubię ją bo miała talent. Marillyn też była utalentowana, dlatego lubię je obie. Jednak bliższa jest mi Audrey. Tak jak napisała jedna z kotkowiczek miała intrygujący, tajemniczy charakter. Może dlatego bardziej ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ldn Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 11.08.10, 20:13 Audrey była przepiękna, ale to o Marilyn mówi się jako o nieśmiertelnym symbolu seksu. Poza tym `Pół żartem, pół serio` to świetny film, a, jak wiadomo, MM w nim grała Odpowiedz Link Zgłoś
jumipl Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 31.08.10, 12:42 Marilyn Monroe wpisała się na zawsze do PoP kultury i chodź popełniła samobójstwo (w co dość trudno mi uwierzyć) jest do dziś wpisywana do List Najseksowniejszych Kobiet na Świecie. Jednak Ja wolę Audrey Hepburn za klasę, wspaniałe aktorstwo i "to coś" w oczach w większości filmów w których zagrała. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 11.08.10, 20:19 Audrey- bo byla damą a Marlin to była pierwsza znana dziwka... Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 11.08.10, 20:26 Audrey ze względu na charakter - delikatny i tajemniczy a zarazem intrygujący. Marylin - nie, nie była dziwką! Była symbolem seksu, urocza, zabawna i słodka. Nie umiem się zdecydować, ale bliższa chyba jest mi Audrey. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 11.08.10, 20:27 Hmm , trudny wybór . Audrey i Marilyn były świetnymi aktorkami i w dodatku pięknymi modelkami . Jednak bardziej lubię Marilyn . więc wybieram Marilyn Monroe . Odpowiedz Link Zgłoś
lithh Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 12.08.10, 18:30 Ja wolę Marilyn Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 12.08.10, 20:51 oczywiście, że Audrey. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 30.08.10, 21:45 Marilyn Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
fixed_ Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 31.08.10, 12:28 Audrey oczywiście. Miała wspaniały styl, talent i klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
imarebel Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 31.08.10, 14:16 Wolę Audrey, bo oglądałam z nią wiele filmów i bardzo ją podziwiałam. Marylin? Mało znam, więc zostanę przy Audrey. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 31.08.10, 14:17 Obie lubię Mam z nimi dwa zeszyty ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 31.08.10, 14:22 Obydwie są super, ale Audrey Hepburn była naprawde niesamowita Odpowiedz Link Zgłoś
angelina12 Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 31.08.10, 19:00 Marilyn Monroe To legenda Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson M.M 01.09.10, 10:36 Obie to gwiazdy. Ale raczej Merylin. Do teraz uważana za najseksowniejszą kobietę. I do teraz tak sławna. W końcu są z nią zeszyty, plakaty itd! Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Audrey 01.09.10, 14:38 Hah, ale wybór trudny. Bo Audrey jest dobrą aktorką, zajmowała się (o ile jej z kimś nie pomyliłam) działalnością dobroczynną. A poza tym była śliczna. Najlepsze jest to, że nie każesz nam wybierać pomiędzy Seleną G. i Demi L. Odpowiedz Link Zgłoś
jowi95 Audrey Hepburn 01.09.10, 14:48 Wspaniała aktorka znana przede wszystkim ze ,,Śniadania u Tiffany'ego"! Odpowiedz Link Zgłoś
nowahaydenka Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 01.09.10, 14:49 Audrey.... Śniadanie u Tiffany'ego zrobiło z niej mega gwiazdę.... Była w tym filmie niesamowicie słodka uwielbiam ją Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka1212 Re: Audrey Hepburn czy Marilyn Monroe? 01.09.10, 14:55 zdecydowanie Audrey!! była cudowna, doskonała! [*] Odpowiedz Link Zgłoś