wiki3113 11.08.10, 21:42 Lubicie tego typu rzeczy? a może zbieracie? albo po prostu nie lubicie?Piszcie bo jestem ciekawa!Jak coś to czerwony kosz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anqaa_ mam swojego charmsa. 30.08.10, 23:23 i nie wyobrażam sobie bez niego życia. nie ruszam się bez niego na krok. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 11.08.10, 22:42 ptfuuuu ;d . nie zbieram , ani nic ;d ** Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 11.08.10, 22:44 I Charmsyn . PEACE&LOVE . Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 11.08.10, 22:46 Noszę bransoletkę Charms. Odpowiedz Link Zgłoś
ocenzurowanoxd =] 11.08.10, 23:04 Fajne są . Ja jeszcze nie mam , ale chce na święta . A Pandorki troche za drogie Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Zbieram na pandore...:D 11.08.10, 23:10 straaaaasznie mi się podobają Pandory...są prześliczne...moja koleżanka ma srebrną z różowymi koralikami...ma całą zapełnioną....to kilka tysięcy kostzuje no ale cóż...che sobie jeszcze kilka Lilou kupić i do Charmsów tą taką nową bransoletke...jak rzemyk...moja mama ją ma czarną z biało czarnym sercem...ja też chce czarną mam dwa charmsy(jakoś teraz zaczęło mnie to interesować) taki kozak(but) różoy i różoą torebke...ale najpierw Lilou mam zamiar kupić a potem bransoletke z charmsami i na koniec pandore... Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Pandoraa . <.3 12.08.10, 10:40 to takie bransoletki jakby ktoś nie wiedział.. : ) ja mam pandorę . Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 12.08.10, 11:09 pandorki mi się nie podobają, ale za to charmsy baardzo Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 12.08.10, 12:11 nie, nie, nie i jeszcze raz nie! strasznie mi sie nie podobają, do tego są takie zwyczajne i pełno osób je nosi, a do tego są drogie. a te pandorki to nawet nie wiem co to. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 12.08.10, 12:32 Pandory w tym wieku to raczej nie bo chciałabym Cię poinformować, iż bransoletka kosztuje 300 zł, a koraliki w zależności z czego są zrobione to od 100 do 2000 zł więc wątpię, żeby w tym wieku ktoś takową miał. Z tego co wiemto raczej dorosłe kobiety mają Pandory... Ja mam bransoletkę z charmsami i ją uwielbiam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 12.08.10, 12:51 kakaowezycie napisał(a): > Pandory w tym wieku to raczej nie bo chciałabym Cię poinformować, iż bransoletk > a kosztuje > 300 zł, a koraliki w zależności z czego są zrobione to od 100 do 2000 zł więc > wątpię, żeby w > tym wieku ktoś takową miał. Z tego co wiemto raczej dorosłe kobiety mają Pandor > y... > Ja mam bransoletkę z charmsami i ją uwielbiam <3 moja koleżanka ma całą Pandore a ma 14 lat więc wiesz nie tylko te dorosłe kobiety to noszą...ja też chce nieługo sobie kupić...może na urodziny poprosze... Odpowiedz Link Zgłoś
onlymyworld Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 12.08.10, 13:16 noszę, lubię ;d wręcz uwielbiam ;d fajna sparawa. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 30.08.10, 11:30 MI teraz mama na urodziny (04.09) kupiła bransoletkę i jedną zawieszkę,i teraz będę dokupywać Odpowiedz Link Zgłoś
lovemebaby_ Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 30.08.10, 11:52 ale takie bransoletki to fajna sprawa, bo tam można umieścić wszystkie takie ważne dla siebie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
raybanowa Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 30.08.10, 13:12 Mam charmsy , nie nosze dla mnie to bezsnenowne wywalanie kasy tzw. jedna zawieszka = jeden stopień głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 30.08.10, 13:23 podobają mi się, ale ich nie noszę, ani nie zbieram Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 30.08.10, 13:27 Zgadzam się z tobą One są super!Śliczne i wgl,a po za tym to boski prezent Ja np. chcę sobie kupić z baletnicą bo chodzę na balet Narazie mam serduszko tylko no,ale to dobiero od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Niestety... 30.08.10, 13:21 Nie posiadam, ale są świetne! Niedługo może kupię... Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 30.08.10, 14:51 mam bransoletke z charmsami. ale teraz mnie to wkurza, większość dziewczyn takie ma. jak dostałam to nie było to takie popularne i było fajnie : D Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Noszę połączenie Lilou i Charms. 30.08.10, 15:02 Rzemyk i przywieszki. Sama robię ^.^ Zainteresowałam się też pandorkami. Są naprawdę ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 30.08.10, 15:16 charms... pandorkę na gwiazdkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Pandorki,Charmsy...nosicie?? 30.08.10, 21:18 Nie mam żadnego z wymienionych Odpowiedz Link Zgłoś