angie2 Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 13.08.10, 11:01 Nie chciałabym być modelką. Aktorka czy piosenkarka? Trudny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
malcia tutaj.!! 13.08.10, 11:05 aktorka,wlasnie ide na studium aktorskie w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 13.08.10, 16:17 najbardziej wszystko naraz, ale najbardziej aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 13.08.10, 16:22 Na żaden z nich ja,ani większość z was nie ma w ogóle szans.Ja chciałabym być prawnikiem,lekarzem,albo założyć swoją firmę Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 13.08.10, 22:21 aktorka. nie wymaga tylu wyrzeczeń co modelka, ale też nie musi się specjalnie przemęczać. ahh.. te marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 13.08.10, 22:24 aktorka zdecydowanie ;d ale gdybym miała mieć plany na życie związane z aktorstwem to wolałabym się urodzić gdzieś w Angli. ;D przystojni aktorzy Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 13.08.10, 22:25 żaden. ;< ale najszybciej mi do aktorki. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
vampirees Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 13.08.10, 22:25 gdyby to było możliwe to aktorką xdd Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 13.08.10, 22:30 Najlepiej to żaden, ale modelki bym nie wybrała bo zawsze musiałabym dbać o figurę i wiem, że jest to bardzo ciężki zawód. Aktorka ma swoje zalety jak i piosenkarka, ale jednak bym wolały być aktorką, bo nie widzę znanej piosenkarki grającej metallice lub rock, a dla popu bym się nie poniżyła... Ale już mam wymarzony zawód dla siebie i to na pewno nie będzie aktorka.. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 14.08.10, 22:14 Piosenkarka. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 17.08.10, 16:42 Najbliżej mi do aktorki, śpiewać nie umiem.Modelka? Ja? Hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Modelka , aktorka czy piosenkarka ? 17.08.10, 16:48 PIOSENKARKĄ i mieć dużo antyfanów. Odpowiedz Link Zgłoś