xxfankajbxx 17.08.10, 11:30 Hej kociaki ;* Więc szukam jakichś horrorów jakie znacie bardzo lubię się bać nie wiem dlaczego ale taka jestem ;] z góry dziękuje <33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Horrory.. 17.08.10, 11:48 Po tytułach Ci nie powiem, ale wiem, że najfajniejsze są rozgrywane w szpitalu. psychopata + szpital - niezłe połączenie c: tu może jakiś znajdziesz : -) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: Horrory.. 17.08.10, 14:13 zobacz u mni na profilu na pewno cos znajdziesz dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
vipkociak Re: Horrory.. 17.08.10, 14:58 Oszukać przeznaczenie(każda z czterech części jest boska) Krwawe wzgórza Hotel śmierci Piątek 13-ego Osada Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: Horrory.. 17.08.10, 15:07 Nie wiem jakiego typu lubisz horrory, ja przynajmniej nie lubię tych, w których się ćwiartują tzw. horrory dla studentów medycyny ha ha ha... mogę ci polecić horror, ale serial : "Supernatural", albo "Jestem legendą" hmmm..."Egzorcysta", "Egzorcyzmy Dorothy Mils"....nie wiem co jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Horrory.. 17.08.10, 15:14 ja sie nie wypowiadam bo ogladalam kazdy juz chyba i zadnego sie nie przestraszylam jestem chyba zbyt mocna i tez szukam i szukam czegos czego moglbym sie bac ale nie mam a jak ktos podaje taki np. oszukac przeznaczenie ( bo to bajka ) lub klatwa to mnie rozwala bo ja ogladalam klatwe z kuzynem w nocy i co jakis straszny moment to wybuchalam smiechem i kazdy sie dziwil a ja poprostu wiedzialam co sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś