lulalolu 17.08.10, 19:18 czy macie jakies marzenia? np. ze chcialybyscie kogos spotkac, macie jakies skryte marzenia? albo jakies gnebiace was problemy. zapraszam do rozomowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_m Re: Marzenia 17.08.10, 19:19 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnagirl_xd Re: Marzenia 17.08.10, 19:23 Marzenia? Chcę sobie dobrze radzić w szkole i już zaplanowałam: w gim profil matematyczny, a że matematyką się potem zmęczę to do liceum na humanistyczny. Potem na studia dziennikarskie, ale jeszcze nie wiem dokąd i chcę pisać <a może i fotografować> do jakiejś popularnej gazety, albo nie wiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi013 Re: Marzenia 17.08.10, 19:45 chcę dobrze zacząć rok szkolny w nowej szkole... i mam marzenie by pewna gwiazda wkrótce zawitała w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
gosika11x Ameryka;) 17.08.10, 19:24 Chciała bym żebym zosłatała aktorką i w przyszłości wyjechać do Ameryki Moja obawa to że może być 3 wojna światowa ) P.S. Maże by zagrać razem z Pattinsonem w jednym filmie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Marzenia 17.08.10, 19:28 hmm...tak szczerze to mam dużo marzeń. Np. chciałabym pojechać na wakacje do Grecji,Włoszech,Francji i Ameryki Północnej;p dostać,bądź kupić sobie profesjonalny aparat fotograficzny (chciałabym zostać fotografką ) i pstrykać nim fotki na wakacjach w tych państwach,które wymieniłam ;p itp itd za dużo by pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
janevolturi800 Re: Marzenia 17.08.10, 19:27 Zostać dziennikarką a dosłownie to Redaktor Naczelną Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re:do gosika11x 17.08.10, 19:27 a może by najpierw się doskonale angielskiego nauczyć i pomyśleć. ale to są marzenia więc , cóż. ja chce dobrze skończyć gimnazjum i dostać się do wybranego liceum ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Marzenia 17.08.10, 19:29 teraz : spotkać Taylora Lautnera i być jego suuuper kumpelą ;D potem : ożenić się z meeega fajnym facetem i zamieszkać w wypasionej willi w Kalifornii ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Było! -.- 17.08.10, 19:30 Tysiąc takich wątków -.-'' Ale osobiście marzę, żeby wyjechać z Polski do Ameryki Taak... Ave^ Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Marzenia 17.08.10, 19:31 Ja mam marzenia ale jak na razie nie mam czasu na ich realizację Odpowiedz Link Zgłoś
my.little.decoy Re: Marzenia 17.08.10, 19:32 Spotkać Hayley Williams i wydać książkę. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Marzenia 17.08.10, 19:39 Tak, mam takie jedno. Jest ono jednak zupełnie nierealne, więc nie mam co liczyć, że się mogłoby ono spełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
charming. Re: Marzenia 17.08.10, 19:43 W przyszłości chciałabym żyć w Los Angeles Haha. To raczej nierealne, ale kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Każdy ma marzenia.. -.- 18.08.10, 18:16 Mam ich mnóstwo, ale nie napiszę, bo to bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
invasionn Re: Marzenia 31.08.10, 13:39 chciałabym żeby Bieber wziął mnie na scenę i zaśpiewał dla mnie "One less lonely girl". dał kwiaty, a potem to już co by było to by było. ;p zawsze tak robi przy tej piosence. teraz ja chciałabym być tą, którą wybierze. ; > Odpowiedz Link Zgłoś