miley112 Jakich słów nadużywacie? 18.08.10, 17:16 używam dużo wulgarnych , najczęściej ; Kur.a lub mamy przej.bane albo mniej wylgarne a dość popularne ; "pocałuj mnie w dupę." Odpowiedz Link Zgłoś
xxxjolciaxxx ja ciągle mówię... 18.08.10, 17:17 'meeega!!! xD to już wszystkoch wkurza ;D ale ja na to nie wpływam;D to samo tak sie dzieje xd już sie przyzwyczaiłam^^ i jeszcze mówię żal [tego próbuje sie oduczyĆ] a tak to nie wiem <myśli> i wkółko mówię o JB<3 a to tybbardziej wkurza moją rodzine bo oni go nie znoszą;D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Jakich słów nadużywacie? 18.08.10, 18:11 Wydaje mi się,że trochę za często mówię "Szlag" i "Jaki żal" Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: Jakich słów nadużywacie? 18.08.10, 18:12 ku..., ja pie..., zajebiście ... Odpowiedz Link Zgłoś
laurie Re: Jakich słów nadużywacie? 18.08.10, 18:19 pojebaana? , spie...j , musisz mieć w ch... ...<jakiś rzeczownik> , w dupie to mam , masakra, co? , bo żaal , chyba cie suty pieką ? , wal się , lans , szmata, lub głupia szmata, luuubisz to suko, że co?, nie mam pojęcia , no chyba niee, chyba ty, lofciam, ku...a, szmateks, wiesz coo? . to mój podstawowy słownik. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
laurie Re: Jakich słów nadużywacie? 18.08.10, 18:20 + na koniec zdania: ' no nie ?' i od czasu do czasu powiem' mada faaaka' Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ Mwahahah.x3 18.08.10, 18:22 Kurde (czasem też kurde feluś) Japierdziele Jaki daun . xd Żaaal... ;P Kupisz mi...? Zaraz...<br /> Juuż, czekaj... Chwila... Michael Jackson Hoo Hoo Puść mi głośniej tego Michaela.!!! Codziennie śpiewam też piosenki Jacksona <3 Idę na plac. Co??! (Jestem głucha x3) Kur*a .! =) I kilka innych x3 Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Trochę tego jest. 18.08.10, 18:30 "okej", "oł yeah", "zaraz", "już", "kurde", "fajnie", "super", "właśnie" i to chyba wszystkie. A wątek chyba już gdzieś kiedyś widziałam, jak się mylę to sorry wielkie. Ale mimo wszysko okej. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Jeszcze mówię często... 18.08.10, 18:32 "weź", co czasem przechodzi do formy "no weź" i "masakrejszyn". ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
discophantom Re: Jakich słów nadużywacie? 19.08.10, 11:15 właściwie, nie wiem, wszystko jedno reszta jest niecenzuralna Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Jakich słów nadużywacie? 19.08.10, 11:18 Masakra , omg , bye . ; pp Tyle pamiętam . Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 xD 19.08.10, 11:21 Żal... Jaki żal.. Było xD Pedał Idiota.. Lol xD Ach... xDD Dialog: Ja: Ty wiesz co ...? Ktoś, np mama: Co? Ja: Szkoła jest głupia ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ nie ? :D 19.08.10, 11:29 niekontrolując się zawsze przy końcu zdania powtarzam " nie ? " - a tak w ogóle - aha spoko - ej ziomek - ja piernicze - oj fuck - heh - eeej i początek zdania przeważnie zaczynam od ej wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Jakich słów nadużywacie? 19.08.10, 11:42 nie, taa no jasne, fuck, czego , łał naprawde ( z ironia) ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Wejdź a się dowiesz xDD 19.08.10, 11:46 Kur.wa Tokio Hotel- tego to najbardziej Bill Kaulitz- Tego to jeszcze więcej Wyjebane w kosmos Breezer alkohol drinki imprezy radochajmy się Odpowiedz Link Zgłoś
team_jonas Nadużywam 23.08.10, 19:26 Cholera xD Cokolwiek . WTF . Ostatnio nadużywałam FUCK ale jakoś mi przeszło :] Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 19:37 Ja nadużywam : Jaki stres np. ,, jaki stres słuchaj !!!! wczoraj widziałam pająka"!! ;p pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 21:09 ja kur*a wiem za l ale nie moge sie oduczyc co drogie slowo to kur*a ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 22:35 spoko, noo więc (z wyczekiwaniem), i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
thewildone Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 21:35 "w ogóle", "wiesz", "jednak", "żałosne" (to mnie naprawdę irytuje), "boskie" no i "by the way". ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 21:45 masakra, cholera, mój mały pysiu<do psa tak mówię xdd>, i czasem jak sie wkurzę to przeklinam... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 21:48 lol - głupie przyzwyczajenie, ale to jest chyba silniejsze ode mnie. kocham. odejdź. ratler. Jaejoong. Yunho. Changmin. haha. ok. normalnie. po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
dream. " i w ogóle " : D 23.08.10, 22:00 "lol" , " kumasz to ? " , " peeewniee " ( z lekką nutką sarkazmu : D ) Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 22:02 ja chcę masakra hardkor xd cholera / cholernie / cholerny osz ty w morde xd no co ty nie powiesz ? cx XDD Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 22:09 ej xd fuck ;d masakra .. shit , w ogóle! w sumie .. ojaaaa . zaraz , już . no . spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
miauuu Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 22:11 shit,fuck,naprawdę!,zarąbiście...,jeszcze wiele innych ale pewnie nie zdaje sobie z tego sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Jakich słów nadużywacie? 23.08.10, 22:20 tak więc, no i, i w ogóle, za*ebiście, shit, fuck. Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Jakich słów nadużywacie? 24.08.10, 03:15 LOL!, Wytyfy ? (W sensie, że WTF xD), O kurw* o,o Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Jakich słów nadużywacie? 24.08.10, 12:10 jeszcze do mojej listy dodałabym 'hmm'. Odpowiedz Link Zgłoś